Vertaal deze pagina naar:

DE AMERIKAANSE REGERING GEEFT TOE DAT 5G-STRALING COVID-19 OFTEWEL CORONA VEROORZAAKT!

08-02-2023

In dit artikel kunt U zelf de verbluffende bekentenis beluisteren door de Amerikaanse regering uitgesproken over de gevolgen van 5G straling.

 
Baanbrekende nieuwe, door vakgenoten beoordeelde wetenschappelijke onderzoeken, hebben onthuld wat velen van ons, vanaf het begin al wisten.

5G-straling is niet alleen verbonden met de Covid-19-pandemie, het zet het lichaam er zelfs toe aan, om nieuwe virussen en ziekten te creëren, waaronder coronavirussen.

Het delen van het onderstaande kanaal wordt ontzettend gewaardeerd.

Bron: https://t.me/ScarletFranciniItaly

BELUISTER DEZE VIDEO!

Uitspraak Hooggerechtshof:

Covid-19 vaccins zijn geen vaccins!

Bijna niemand heeft gemerkt dat Robert F. Kennedy Jr. de rechtszaak tegen alle farmaceutische lobbyisten heeft gewonnen. COVID-19 vaccins zijn geen vaccins. In zijn uitspraak bevestigt de Hoge Raad dat de schade veroorzaakt door de Covid-mRNA-gentherapieën onherstelbaar is.

Omdat het Hooggerechtshof de hoogste rechtbank in de Verenigde Staten is, zijn er geen verdere beroepsprocedures en zijn alle beroepsmogelijkheden uitgeput. In een eerste verklaring benadrukte Robert F. Kennedy dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale medewerking van een groot aantal juristen en wetenschappers.

Natuurlijk opent dit arrest internationaal iets, vooral hier in Zwitserland, dit arrest zou stof moeten doen opwaaien, omdat Zwitserland hier met zijn federale grondwet een bijzondere positie inneemt. Enerzijds staat de code van Neurenberg in de grondwet met artikel 118b, en is het misbruik van genetische manipulatie bij mensen verboden in Zwitserland, volgens artikel 119 van de federale grondwet. Dit wordt aangevuld door artikel 230bis van het Strafwetboek,... Dit betekent dat de daders tot 10 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Maar dit vonnis zou ook de rest van de wereld wakker moeten schudden, want de Code van Neurenberg is internationaal geldig en staat ook in artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten. In het geval van strafrechtelijke beschuldigingen moet de verklaring verwijzen naar het Contergan-schandaal om extra gewicht te geven aan de betekenis van deze beschuldiging. De politiek staat dus voor een hete herfst. U moet ook weten dat de Duitse advocaat Dr. Rainer Füllmich en meer dan 100 andere Duitse advocaten bij deze processen betrokken waren.

Geen enkel medium praat erover, noch in Zwitserland, noch in Europa.

Helaas zal dit alleen met vertraging komen.

Dus stuur de beslissing door naar je familieleden, vrienden & kennissen."

Een gezondheidsaardbeving januari 2023

De WHO kondigt plotseling het naderende einde van de wereldwijde pandemische noodsituatie aan.

De Duitse federale overheid stopt nu met de financiering van de coronavaccinatiecentra.

Voorstanders van vaccinatie, zoals de viroloog Drosten, zwegen plotseling.

Het hoofd van het Robert Koch Instituut Wieler treedt plotseling af.

Dit alles is natuurlijk geen toeval.

Op 1 januari 2023 verscheen er een alarmerend artikel in de Wall Street Journal, verwijzend naar een onderzoek dat op 19 december 2022 verscheen in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature. Kernboodschap: RNA-vaccins voeden een explosie van coronavirusmutaties - bij gevaccineerde mensen. Dus de kat is uit de zak: COVID is een pandemie van de gevaccineerden geworden. Een "biologische tijdbom" tikt nu bij miljoenen gevaccineerde mensen - een eldorado voor de toekomstige markten van de farmaceutische industrie, een Waterloo voor al die politici die miljoenen mensen de ongegronde vaccinatieslogans van deze industrie hebben opgedrongen.

Het is ook geen toeval dat dit artikel verscheen in de Wall Street Journal, de belangrijkste zakenkrant ter wereld.

Dit komt slechts twee weken nadat dezelfde krant de moed had om het enige wetenschappelijk bewezen - en vrij van bijwerkingen - alternatief voor de schijnbare vaccincriminaliteit van de farmaceutische industrie te publiceren: een gepatenteerde combinatie van natuurlijke micronutriënten ontwikkeld door Dr. Rath onderzoeksinstituut.

De politieke gevolgen van deze huidige ontwikkeling zijn nog niet te overzien. De publieke ommezwaai en het aftreden van de hoofdrolspelers van het vaccinatiespektakel is duidelijk een wanhopige poging om de wettelijke verantwoordelijkheid voor deze catastrofe te ontlopen.

Bron: https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

De sterfte onder gevaccineerde Britten ligt 26 procent hoger in vergelijking met ongevaccineerden!

De sterfte onder mensen jonger dan 50 jaar die het vaccin hebben genomen, is 49 procent hoger. En erger nog: de sterfte onder mensen die slechts één prik hebben gehaald, ligt maar liefst 145 procent hoger.

Alleen al in de Verenigde Staten zou dat volgens analist Josh Stirling neerkomen op 600.000 sterfgevallen meer dan normaal. Per jaar.

Stirling kreeg toegang tot ziekenhuisdata over tientallen miljoenen Duitse patiënten. Denk aan behandelingen, gestelde diagnoses, enzovoorts. In 2022 zijn enorme stijgingen waargenomen.

Stirling vond het verrassend dat veel mensen opeens last hebben van oogaandoeningen. Hij sprak met een aantal artsen en die zeiden dat dit te maken zou kunnen hebben met microstolsels in de ogen.

Daarnaast doen zwangerschapsproblemen zich veel vaker voor dan voorheen. Dan zijn er nog de immuungerelateerde problemen en ook het aantal kankergevallen is fors gestegen.

Meer info: https://www.ninefornews.nl/analist-krijgt-toegang-tot-duitse-ziekenhuisdata-en-het-ziet-er-niet-best-uit/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN