Vertaal deze pagina naar:

5G ZENDMASTEN ZULLEN PER 5 OKTOBER 2023 DE DODELIJKE 60 GIGAHERZ FREQUENTIE UITSTRALEN!

23-09-2023

Volgens onderzoekers voornamelijk dodelijk voor de gevaccineerden onder ons, U bent gewaarschuwd!

Deze berichten gaan rond in de wandelgangen, U bent dus bij deze gewaarschuwd!

Tip: Ga weg uit de buurt van 5G stralingsmasten of schakel ze tijdig uit in in je eigen buurt, dorp, stad of gemeente. Verzetsgroepen hebben reeds vele 5G camera's en 5G masten onschadelijk gemaakt.

Meet info over 5G vindt U in het onderstaande artikel van onze Waarheidskrant.

De Deep State (Cabal) wordt nu erg wanhopig nu haar totalitaire regime begint af te brokkelen!

Mensen beginnen terug te vechten en in te zien wat er gaande is:

Weerbeïnvloeding • Aardbevingen • Brandhaarden door DEW • Volkerenmoord • Genocide • Wereldwijd!


Wij mensen dienen nu te gaan ontwaken!

Er gebeurt nu zoveel in de wereld; overstromingen, bosbranden en aardbevingen etc.

Denken we nu allemaal: "Goh wat erg, wat toevallig?"

Griekenland heeft vele aanhoudingen verricht voor de bosbranden.

DAN HEB JE NIET TE MAKEN MET PYROMANEN, 

MAAR MET EEN FUCKING MASTERPLAN!


Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie geven eindelijk toe, dat de zogenaamde COVID-19 'vaccins' doden veroorzaken!

Weet en besef: De COVID-19 vaccins stonden voor de zogenaamde corona uitbraak (stralingsziekte) reeds opgeslagen in loodsen. Dat is volgens getuigen voor de komende plandemie ook weer het geval. Omdat zij zelf weten wanneer de straling van 5G wordt opgevoerd, zoals ook deze keer. Zij werken met een Agenda, namelijk de WEF Agenda 2030. Dit is een depopulatie agenda (volkerenmoord). Ze weten dan ook exact wanneer ze een lockdown in moeten gaan voeren om de doden af te kunnen voeren. 

Alle draaiboeken liggen al klaar!


Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie geven eindelijk toe, dat de zogenaamde Covid-19 'vaccins' doden veroorzaken!

Vanwege het enorme aantal plotselinge sterfgevallen - vooral onder jonge mensen - geven het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie nu in de nieuwste editie van bijlage I, bij de besluiten over de post-marketing van de zogenaamde Covid-19 "vaccins" Comirnaty van Pfizer/BioNTech en Spikevax van Moderna toe, dat deze experimentele stoffen op basis van genetische manipulatie sterfgevallen en andere onomkeerbare ernstige schade veroorzaken als gevolg van myocarditis en pericarditis. 

Bron: https://t.me/ScarletFranciniItaly/17185


Dr. McCullough's toespraak in het Europees Parlement

Dr. McCullough hield een toespraak voor het Parlement van de Europese Unie op 13 september 2023, in een sessie gewijd aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de reactie op pandemieën. 

Er waren vier advocaten en vijf wetenschappers die presentaties hielden.

Meer video's van de toespraken zijn te zien in het onderstaande videokanaal.

https://odysee.com/@devrijeomroep:6/dr.-McCullough-speech-at-the-European-Parliament:d

 De toespraak van Dr. McCulllough was opgebouwd rond drie belangrijke concepten:

Het farmaceutische complex heeft wereldwijd terreur gezaaid door DRIE VALSE NARRATIVES:

1) SARS-CoV-2 infectie is onaantastbaar. Het kan en zal niet vroegtijdig worden behandeld. De enige reacties op het gebied van volksgezondheid zijn sociale distantie, lock-down en mask-up, en elke zes maanden genetische vaccins nemen zonder dat het einde in zicht is.

2) De COVID-19 vaccins zijn veilig en effectief, zonder dat er vragen mogen worden gesteld door de academische wereld, de reguliere media of collega's.

3) De massale menselijke tol van verwondingen, handicaps en sterfgevallen als gevolg van het Spike-eiwit zijn het gevolg van de infectie met het coronavirus, niet van het zich opstapelende synthetische mRNA dat codeert voor de cellulaire productie en circulatie van hetzelfde langdurige Spike-eiwit.

Blijkbaar zijn dus de bovenstaande drie verhalen (NARRATIVES) geheel onjuist die de WHO hebben verkondigd en hebben nu tussen de 4 en 15% van de mensen die de COVID-19 vaccinatie kregen nu ernstige medische problemen. Sterkte wanneer U ook getroffen bent en/of dierbaren hebt verloren!

Doe ook onderzoek en deel onze informatie met Uw familie, vrienden en collega's!

Met hartelijke dank voor de teksten van onze collega's van de Vrije Media.