Vertaal deze pagina naar:

5G ZENDMASTEN ZOUDEN REEDS VANAF 5 OKTOBER 2023 DE DODELIJKE 60 GIGAHERZ (GHZ) FREQUENTIE UITSTRALEN, (EN MOGELIJK ZELFS VEEL EERDER AL)

25-04-2024

Volgens onderzoekers voornamelijk dodelijk voor de gevaccineerden onder ons, U bent gewaarschuwd!

Deze berichten gaan rond in de wandelgangen, U bent dus bij deze gewaarschuwd. En wellicht is het voor iedereen levensgevaarlijk die dicht in de buurt van een zendmast woont of tijdelijk verblijft, U bent bij deze ook reeds gewaarschuwd. En een gewaarschuwd mens telt voor twee!

https://www.ensie.nl/spreekwoord/een-gewaarschuwd-man-telt-voor-twee

Tip: Ga weg uit de buurt van 5G stralingsmasten of schakel ze tijdig uit in in je eigen buurt, dorp, stad of gemeente. Verzetsgroepen hebben reeds vele 5G camera's en 5G masten onschadelijk gemaakt.

Meer info over 5G straling vindt U in de onderstaande artikelen van De Nieuwe Media.

Hoe 5G onze zuurstof uitput!

De frequenties van 10 tot 60 GHz zijn het spectrum waarin zuurstofmoleculen oscilleren. 

Op 60 GHz wordt 98% van de uitgezonden 5G-energie geabsorbeerd door zuurstof uit de lucht, wat vervolgens de orbitale eigenschappen van de elektronen van de zuurstofmoleculen verandert. 

Zuurstofmoleculen hebben elektronen die ze met elkaar delen, zuurstof is een molecuul met twee atomen. Wat we inademen zijn twee zuurstofatomen die met elkaar verbonden zijn door de elektronen die ze delen. Wanneer het zuurstofmolecuul wordt geraakt door 60 GHz 5G millimetergolven, beïnvloeden deze golven de orbitale resonantie-eigenschappen van die gedeelde elektronen. 

Het zijn deze gedeelde elektronen die zich binden aan de hemoglobine in ons bloed. Wanneer de zuurstof wordt verstoord, bindt deze zich niet langer aan de hemoglobine en myoglobine (zuurstofdragende moleculen), waardoor wordt voorkomen dat rode bloedcellen zuurstof naar het membraan van de energiecentrale van de lichaamscel transporteren. Zonder zuurstof raakt de lever verstopt en begint het lichaam, inclusief de hersenen, slecht te functioneren als gevolg van langzame verstikking.

5G & 6o gigahertz (GHz) is niet zomaar een frequentie en vooral niet onschuldig!

5G & 6o gigahertz (GHz) is niet zomaar een frequentie en vooral niet onschuldig!

Voor de 5G nieuwe radionetwerken (NR) wordt de multiple-input multiple-output (MIMO) ingezet. Een kunstmatige magnetische geleider (AMC- Adaptieve Codering en Modulatie) die zich bevindt onder de (MIMO) antennemast 5G, om de versterking met ongeveer 55% te verbeteren over de geheel bereikte frequentieband. Erg veel openheid voor de gewone man is hier niet over. 

Het is allemaal een beetje stiekem. Waarom zo stiekem? Is het omdat bij de planning van de 60 gigahertz (GHz) draadloze verbinding, er rekening gehouden moet worden met zuurstof-absorptie? 

Radiofrequenties (tussen 30 GHz en 70 GHz heten ze millimeterfrequenties) rond de 60 GHz hebben namelijk de unieke eigenschap dat de energie van deze radiogolven (liever millimeter golven genoemd) met deze frequentie, deels door zuurstofatomen geabsorbeerd te worden. Hierdoor bedraagt de reikwijdte voor de zendontvangers hooguit circa 1 kilometer en niet veel verder.

Bron en meer info: https://stralingsleed.nl/blog/5g-60-gigahertz-ghz-is-niet-zomaar-een-frequentie-en-vooral-niet-onschuldig

De Deep State (Cabal) wordt nu erg wanhopig nu haar totalitaire regime begint af te brokkelen!

Mensen beginnen nu terug te vechten en in te zien wat er gaande is:

Beïnvloeding van het weer door Geo-engineering • Aardbevingen • Brandhaarden door DEW (Direct Energy Weapons) • Volkerenmoord (COVID vaccinaties) • Genocide (oorlogen) • Wereldwijd!

Wij mensen dienen nu snel te gaan ontwaken!

Er gebeurt nu zoveel in de wereld; overstromingen, bosbranden, aardbevingen etc.

Denken we nu allemaal: "Goh wat erg, wat toevallig?"

Griekenland heeft vele aanhoudingen verricht voor de bosbranden.

Wereldwijd zijn er overstromingen door Geo-engineering.


DAN HEB JE NIET TE MAKEN MET PYROMANEN, 

MAAR MET EEN FUCKING MASTERPLAN: DE WEF AGENDA 2030


Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie hebben toegegeven, dat de zogenaamde COVID-19 'vaccins' doden veroorzaken!

Weet en besef het volgende: De COVID-19 vaccins stonden voor de zogenaamde corona uitbraak (stralingsziekte) reeds opgeslagen in loodsen. Dat is volgens getuigen voor de komende plandemie ook weer het geval. Omdat zij zelf weten wanneer de straling van 5G wordt opgevoerd, zoals ook deze keer. 

Zij werken met een Agenda, namelijk de WEF Agenda 2030. Dit is een depopulatie agenda (volkerenmoord). Ze weten dan ook exact wanneer ze een lockdown in moeten gaan voeren om de doden af te kunnen voeren. Alle draaiboeken liggen al klaar!

Vanwege het enorme aantal plotselinge sterfgevallen (ziekte PLOTS) - vooral onder jonge mensen (en sporters) - geven het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie nu in de nieuwste editie van bijlage I, bij de besluiten over de post-marketing van de zogenaamde Covid-19 "vaccins" Comirnaty van Pfizer/BioNTech en Spikevax van Moderna toe, dat deze experimentele stoffen op basis van genetische manipulatie sterfgevallen en andere onomkeerbare ernstige schade veroorzaken als gevolg van myocarditis en pericarditis.  

Bron bericht: https://t.me/ScarletFranciniItaly/17185

Dr. McCullough's toespraak in het Europees Parlement

Dr. McCullough hield een toespraak voor het Parlement van de Europese Unie op 13 september 2023, in een sessie gewijd aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de reactie op pandemieën. 

Er waren vier advocaten en vijf wetenschappers die presentaties hielden.

Meer video's van de toespraken zijn te zien in het onderstaande videokanaal.

https://odysee.com/@devrijeomroep:6/dr.-McCullough-speech-at-the-European-Parliament:d

De toespraak van Dr. McCulllough was opgebouwd rond drie belangrijke concepten. Het farmaceutische complex heeft wereldwijd terreur gezaaid door DRIE VALSE NARRATIVES:

1) SARS-CoV-2 infectie is onaantastbaar. Het kan en zal niet vroegtijdig worden behandeld. De enige reacties op het gebied van volksgezondheid zijn sociale distantie, lock-down en mask-up, en elke zes maanden genetische vaccins nemen zonder dat het einde in zicht is.

2) De COVID-19 vaccins zijn veilig en effectief, zonder dat er vragen mogen worden gesteld door de academische wereld, de reguliere media of collega's.

3) De massale menselijke tol van verwondingen, handicaps en sterfgevallen als gevolg van het Spike-eiwit zijn het gevolg van de infectie met het coronavirus, niet van het zich opstapelende synthetische mRNA dat codeert voor de cellulaire productie en circulatie van hetzelfde langdurige Spike-eiwit.

Blijkbaar zijn dus de bovenstaande drie verhalen (NARRATIVES) geheel onjuist die de WHO hebben verkondigd en hebben nu tussen de 4 en 15% van de mensen die de COVID-19 vaccinatie kregen nu ernstige medische problemen. 

Sterkte wanneer U ook getroffen bent en/of dierbaren hebt verloren.

Doe ook onderzoek en deel onze informatie met Uw familie, vrienden en collega's!

Met hartelijke dank voor de teksten van onze collega's van de ongecensureerde Media.

BEVOLKINGSONDERZOEK LICHAMELIJKE KLACHTEN DOOR 5G STRALING IN NEDERLAND

Wie heeft er lichamelijke klachten door 5G straling?

Zo ja, vanaf wanneer en van welke klachten heb je exact last?

Staat er bij jou een 5G mast in de buurt?

Laat het weten in een reactie in het onderstaande Telegram kanaal.

Volg deze link: https://t.me/+h5mK6Y3M1a9lZGVk

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN