Vertaal deze pagina naar:

DE BETEKENIS VAN GEHEIME CODERINGEN EN KLEUREN IN MEDIABERICHTEN

22-12-2023

Coderingen in mediaberichten en gebruikte kleuren van websites zoals die van De Nieuwe Media (Waarheidskrant).

U begrijpt nu wellicht ook waarom wij de kleur paars gebruiken voor onze website?

Lees zelf wat er bij de kleur paars in de bovenstaande afbeelding is te lezen.


Coderingen in mediaberichten

Dit bericht over coderingen bereikte onze redactie reeds op 17 maart 2021. Voor een beter begrip van de stroom aan mediaberichten hielp het journalisten en waarheidsvinders veel om de codering van het nieuws te begrijpen. Thomas Gottschalk en Heiko Maas werden in de media eerder gemeld als "in quarantaine". Lees hieronder de berichtgevingen over beide heren.

Thomas Gottschalk

Thomas Gottschalk (Bamberg, 18 mei 1950) is een Duitse radio- en televisiepresentator en acteur. Hij werd vooral bekend als de presentator van het Duitse tv-amusementsprogramma Wetten, dass..?, dat hij van september 1987 tot september 1992, van november 1993 tot december 2011 en van 2021-2023 presenteerde. Van 1992 tot 1995 had hij een eigen talkshow, "Gottschalk Late Night", bij RTL Television. In 2012 presenteerde hij de talkshow Gottschalk Live bij de ARD. Lees HIER het quarantaine bericht.

Heiko Maas

Heiko Josef Maas (Saarlouis, 19 september 1966) is een Duits politicus van de Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD). Hij was van 14 maart 2018 tot 8 december 2021 minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Merkel IV. Eerder was hij onder meer minister van Justitie in het kabinet-Merkel III (2013–2018). Heiko Maas is afkomstig uit de Duitse deelstaat Saarland. Hij werd geboren in Saarlouis en doorliep de middelbare school in Völklingen. Na zijn militaire dienst was hij een jaar werkzaam bij Ford Saarlouis, waarna hij een studie rechten begon aan de Universiteit van Saarland. In 1993 studeerde hij daar af. In maart 2018 trad het kabinet-Merkel IV aan, waarin Maas benoemd werd tot minister van Buitenlandse Zaken. Hij vervulde deze functie tot 8 december 2021, toen hij werd opgevolgd door Annalena Baerbock. Lees HIER het quarantaine bericht.Zelfquarantaine:

Staat onder huisarrest (gearresteerd) of heeft een elektronische enkelmanchet.


Zelfquarantaine en coronaziek:

Is al ondervraagd door het leger.


Negatief getest op Corona:

Geen schuldbekentenis - zo gaat het voor het militaire tribunaal.


Positief getest op Corona:

De executie vindt plaats buiten het publieke oog en is vermomd als zelfmoord of iets dergelijks. De publieke reputatie blijft behouden.


17: Alle informatie en acties van "Q"

23/33: Vrijmetselaars betekent 66/666: Satanisten

Gele krantenartikelen (vaak in BILD): allemaal afkomstig uit "Q". Ondiepe aardbevingen vertegenwoordigen de sloop van DUMBS. Evacuaties en sluitingen markeren zuiveringen. Grote branden en explosies duiden meestal op het schoonmaken van ingangen van DUMBS.

MARCEL DE GRAAF (EUROPARLEMENTARIËR FVD) KWAM EERDER MET DE WAARHEID OVER OVERSTERFTE EN DODELIJKE COVID-19 VACCINATIES NAAR BUITEN!

Er werd eerder al een vraag gesteld hoe het komt dat zoveel sportmensen plotseling zoveel ernstige gezondheidsproblemen hebben?

Zou het kunnen dat de COVID-19 vaccins (injecties) hiervoor verantwoordelijk is? 

Om coronavaccins of boosters voor mensen met prikspijt zo goed mogelijk te ontgiften kijk op https://danielderweduwen.be/ onder publicaties. 

Tip: Een beetje scrollen en je gaat de protocollen voor ontgiften vinden.

Wie kan of wil gaan checken of dit klopt?

Kosten Asielzoekers per nacht Van der Valk hotel "De Gouden Leeuw" in Voorschoten?

Of zijn het ingekwartierde militairen in verband met de komende EBS?

In verband met de uitrol van NESARA / GESARA?

Iemand schreef: "Wie was er zo aardig van het personeel om dit naar buiten te brengen? Iemand pleegt geheimhoudingsbreuk? Bij verschillende bedrijven heb ik altijd daarvoor moeten tekenen. Bij één bedrijf zelfs levenslang, i.v.m. patenten. Ik wil niets ontkrachten, nooit. Maar ben wel kritisch. Kan ik ook incasseren."

Wij kwamen het onderstaande bericht tegen op social media:

Beste belastingbetaler,

Beetje goed jaar gehad, financieel? 

Misschien kunt u dan wel een nachtje gaan logeren in een Van der Valk-hotel. Als u geduld heeft, is het nieuwe Van der Valk-hotel dat gebouwd gaat worden in Voorschoten misschien wat voor u.

In juli 2021 is het oude Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. Het hoofdgebouw was dusdanig beschadigd dat het gesloten moest blijven. Van der Valk hoopt komend voorjaar te starten met de bouw van een compleet nieuw hotel met in totaal 200 kamers en appartementen.

Bron: https://www.hoteldegoudenleeuw.nl/een-nieuwe-toekomst-voor-ons-hotel/

Nadat het hoofdgebouw door brand werd verwoest, hield Van der Valk nog twee jaar lang een bijgebouw open, waarin hotelkamers waren gevestigd.

Over de hotelkamers in dat bijgebouw wil ik het even met u hebben.

Weet u hoeveel een kamer daar dit jaar kostte?

250 of 270 euro.

Hoe ik dat weet? Doordat iemand in een lange regenjas mij een factuur doorspeelde.

Deze factuur (zie boven):

Van der Valk rekende dit jaar dus 250 of 270 euro per nacht per kamer.

Voor wie? Voor statushouders en nareizigers.

En dan was de 'groepskorting' er blijkbaar al af.

Wie dat betaalde? U. 

Via de belastingen.

Het opmerkelijke is dat Van der Valk de rekening voor de hotelkamers niet stuurde naar het COA, het ministerie van Justitie, de gemeente of weet ik veel welke andere instantie die zich bezighoudt met de huisvesting van statushouders en nareizigers.Nee, de rekening ging naar een bedrijf in Didam.

Le Cocq Holding Didam II B.V.

Zei ik bedrijf?

Ik bedoelde: bedrijfje.

Het is namelijk een eenmansbedrijf.

Een holding die sinds 22 december 2022 in volledig eigendom is van de op hetzelfde adres gevestigde Derksen Groep B.V.

Waar dat kantoor gevestigd is?

Zei ik kantoor?

Ik bedoelde: die woonstee.

Maar dat zoekt u zelf maar uit.

Net als u verder zelf maar uitzoekt welke kerstboom van B.V.'s er verder is opgetuigd rond Le Cocq Holding Didam II B.V. en Derksen Groep B.V.

Waar het om gaat is dat er tussen uw belastinggeld (de overheid) en al die hotels die heel 2023 en ongetwijfeld ook 2024 binnen liepen en lopen op asielzoekers, statushouders en nareizigers 'tussenpersonen' zijn geplaatst die de huurpenningen van al die hotelkamers betalen namens de overheid.

Waarom? 

Ik ben maar een eenvoudige stukkiestikker uit Eesterga, maar ik dénk dat de overheid zo wil verhullen dat van uw belastinggeld dagelijks voor 250 en 270 euro per dag (soms zelfs uitgewoonde) hotelkamers worden gehuurd.

Want noch het COA, noch het ministerie van Justitie en Veiligheid wil op vragen van de media vertellen hoeveel betaald wordt voor zo'n hotelkamer. Dus worden er door de media 'deskundigen' gebeld die geen flauw benul hebben van de werkelijke prijs.

En als ik er naast zit, moet staatssecretaris Eric van der Burg me maar even bellen.

Dan kan ik hem meteen vragen of hij die voedselvergiftiging heeft opgelopen op het Plaza Beach & Dive Resort op Bonaire. Dat is namelijk ook van Van der Valk.

Dat ze daar wraak wilden nemen voor de 'keiharde onderhandelingen' die de Nederlandse overheid heeft gevoerd om de prijs van die tienduizenden hotelkamers die van uw belastingcenten werden geboekt zo laag mogelijk te houden.

Geintje! Enfin, onthoud één ding: 250 tot 270 euro.

Per nacht. Per kamer. Van uw belastingcenten.

Groet, 

JanD

PS. Cadeautje. Dan denkt u het hele kerstweekend aan Eric van der Burg.

Bron : Jan Dijkgraafhttps://www.buttkicken.nl/briefje-van-jan-aan-de-belastingbetaler/

RUIM 10 JAAR BELASTINGFRAUDE OP EXTREEM GROTE SCHAAL ALS GEVOLG VAN DE DEMMINK MAFFIA - HOE KAN DEMMINK ZOLANG HIERMEE BLIJVEN DOORGAAN?

Lees het onderstaande artikel goed door, zodat U op de hoogte bent.

Nog een extra stukje tekst om mensen van vlees en bloed goede moed mee te geven vandaag:

David Sorensen schreef vandaag (22 december 2023) het volgende:

Mensen zijn ontzettend mooi. Ik kan het niet helpen, maar ik hou gewoon enorm veel van mensen. 

Ze kunnen me ook vreselijk teleurstellen, pijn doen, verbijsteren en boos maken. Er is zoveel in de mens wat echt niet goed is. Daardoor ben ik soms geneigd om de moed op te geven en mensen niet langer lief te hebben. Maar dan besef ik - of word ik er van Hogerhand aan herinnerd - dat heel veel van het kwaad dat mensen lelijk maakt, van buitenaf komt. Als de televisie en internet er niet waren, en al die giftige, perverse, verkeerde invloeden niet constant op de mensen afgevuurd zouden worden, dan zouden de meeste mensen er heel anders uitzien.

Stel je eens voor dat er op televisie alleen maar heilzame, mooie, liefdevolle, pure, opbouwende programma's zouden te zien zijn. Dat alles wat geproduceerd werd, iets moois en goeds aan de mens zou toevoegen. Hoe anders zouden de meeste mensen dan zijn! Hoe anders zou onze hele samenleving zijn. Hoeveel prachtiger zou het leven dan zijn!

Ik besef dat er een vieze, stinkende laag over de mensheid ligt. Daardoor wordt de prachtige schoonheid van de mensen verborgen. Ze zijn vergiftigd, op alle mogelijke manieren.

Maar God ziet de diepere rijkdom in elk van ons. Wat verborgen zit onder alle rottigheid. Een schoonheid zonder weerga. Daar kijkt Hij naar.

Dat ga ik ook proberen te blijven doen. Heel veel slechts in de wereld komt door de invloed van het kwaad. Maar die invloed blijft niet. Ik geloof dat we de tijd naderen dat er een ongekende bevrijding en zuivering zal plaatsvinden.

Laat het licht toenemen! 

Zodat waarheid, liefde, goedheid, genezing, en alles wat mooi is meer dan ooit kan gaan stromen over de hele aarde.

Dan zullen mensen gaan stralen als de zon.

Zoals het bedoeld is…

Onze lokale Zon, kijk zelf.


ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN