Vertaal deze pagina naar:

DE DERDE WERELDOORLOG IS AAN DE GANG, HEBBEN JULLIE HET DOOR?

05-03-2021

De beslissing om echte vrijheid te verkrijgen ligt in onze handen!

MASSAAL zijn we STERKER 💪


Bij de huidige gezondheidscrisis waarin wij leven, doet zich een toename voor van UFO-waarnemingen, wat samenvalt met de wereldwijde lockdowns.

De realiteit is dat de mensen in slaap zijn en zich er helemaal niet van bewust zijn, dat we vanuit de hemel voortdurend in de gaten worden gehouden. En het lot van de mensheid hangt volledig af van wat we doen ten opzichte van de ernstige situatie waarin wij ons bevinden.

Misschien is dat de reden dat de Wezens van Licht zich op bepaalde momenten manifesteren of zich vertonen in de buurt van het Ruimtestation zoals de laatste tijd is gezien.

Er zijn talrijke getuigenissen van schrijvers als Carl Sagan of Erich von Däniken, die UFO-waarnemingen in de oudheid beschrijven, en ook verhalen in oude Egyptische teksten zoals de Tulli-Papyrus, of teksten uit het oude India zoals de Bhagavad Gita, de Drona Parva, of verhalen van Noordse culturen die spreken over oorlogen tussen hemelse wezens met hun vliegende schepen.

Er zijn ook talloze verhalen over vreemde kosmische verschijnselen in de tijd van Alexander de Grote, in de Romeinse tijd, in de Middeleeuwen, enz.

Er zijn ook afbeeldingen en manuscripten van waarnemingen die verbonden zijn met oorlogen, en ook met talrijke plagen en epidemieën die de mensheid eeuwenlang hebben geteisterd op plaatsen zowel in Europa, evenals in de rest van de wereld, waaronder beroemde waarnemingen zoals die van Karel de Grote, of de hemelse slag bij Neurenberg in 1561, om er maar een paar te noemen.

Ook geschiedschrijvers van het oude China en Japan vertellen over vliegende machines die door talrijke inwoners werden gezien en in verband werden gebracht met grote rampen.

Zou het toeval kunnen zijn dat nu, samenvallend met de toename van besmette mensen en sterfgevallen als gevolg van de viruspandemie die ons treft, het aantal UFO-waarnemingen over de hele wereld toeneemt?Wijst dit ons op de dringende noodzaak om wakker te worden en de duisternis onder ogen te zien, die alleen maar van plan is ons kost wat kost uit te roeien? En is dit zichtbaar met de genocideprogramma's van de elite zoals het schadelijke HAARP en zijn geo-engineering, Blue Beam en vele andere geheime ruimteprogramma's?

In werkelijkheid leven wij, hoewel velen het niet geloven, in de psychologische, spirituele en morele Derde Wereldoorlog tussen de duisternis en haar robottechnologie, en het recht om voelende en denkende mensen te zijn met onze eigen beslissingen en waarden, zoals het Goddelijke ons geschapen heeft.

En om die slavernij te vermijden, hebben wij geen ander alternatief dan onze stem te laten horen en meer verantwoordelijkheid te nemen in deze laatste kruistocht, want de beslissing om echte vrijheid te verkrijgen ligt in onze handen, en nog meer nu wij een overvloed aan vrije tijd hebben om naar de hemel te kijken en meer aandacht te besteden aan de waarneming van de sterren.


Video ► https://www.bitchute.com/video/Ig4lGPlLfJzj/Waardeert U onze berichtgevingen?

U kunt ons eventueel financieel ondersteunen of sponsoren, hoe?
Door T-shirts en/of andere producten met een mooie of goede boodschap te bestellen.

Wat tevens een mooie eye-opener is voor diegenen die nog mogen ontwaken.

Klik HIER voor onze webshop.