Vertaal deze pagina naar:

DE FINANCIERING VAN BBB IS EEN SPONSORING VAN MARKETINGBEDRIJF REMARKABLE

03-12-2022

Ga Caroline van der Plas eens wat vragen stellen hoe het nu zit met haar BBB partij?


Bericht van Henri Dekker:


De financiering van BBB is een sponsering van marketingbedrijf ReMarkAble.

De bedrijven Bayer en Monsanto (Bayer is eigenaar van Monsanto) zijn klant van marketingbedrijf Remarkable. De oprichter/eigenaar Wim Groot Koerkamp en marketingdirecteur Henk Vermeer zijn weer secretaris en penningmeester bij de BBB. Ook is Vermeer campagneleider voor de BBB. Het adres van de BBB is hetzelfde als het communicatiebureau van Bayer/Monsanto in Nederland.


Ik neem aan dat Caroline vd Plas, lastige vragen hierover niet wil beantwoorden.

E-mailadres Caroline van der Plas: c.vdplas@tweedekamer.nl


Monsanto, Cargill en Dupont hebben bijna 17 mln hectare landbouwgrond in Oekraïne gekocht. Dat is zo'n 60% van de beschikbare landbouwgrond in Oekraïne.

Dat zullen de kartelpolitici nooit zeggen want hun opdracht is de vernietiging van de natiestaten - via supranationalisme, massa-immigratie en doordat de economie er volkomen stuk door gaat en we afhankelijk worden van Bill Gates, Monsanto, etc: de energie- en klimaat-transitie.


Op deze manier is ook Bill Gates verbonden met Monsanto.

Ook heeft Bayer/Monsanto 61% van de aandelen van Greenpeace in handen en is dus groot aandeelhouder. Voor Bayer-Monsanto zal de overname van de milieuorganisatie nieuwe mogelijkheden bieden. "Het gaat een stuk makkelijker worden publiek en overheid te overtuigen van een onderzoek over genetisch gemodificeerd voedsel als het is ondertekend door onze dochteronderneming Greenpeace."


Mensen die op de BBB hebben gestemd, mogen de rest van de boeren en burgers uitleggen dat ze op Bayer/Monsanto hebben gestemd!


Bron: https://www.doorbraak.eu/boerburgerbeweging-geen-boer-burgers-maar-marketing-experts/

Wij schreven reeds een eerder artikel over Caroline van der Plas.