Vertaal deze pagina naar:

DE GROOTSTE LEUGENAAR VAN NEDERLAND MARK RUTTE LOOPT NOG STEEDS VRIJ ROND IN NEDERLAND, HOE KAN DAT?

22-03-2023

De grootste leugenaar Mark Rutte loopt al jaren rond in Den Haag en zit al jarenlang in het torentje.

Iedereen mag vinden wat hij of zij wil vinden en dat is jouw goed recht. Weet en besef echter dat vrijmetselaars (satanisten) vanuit hun geloofsovertuiging (geheime en occulte genootschappen) alles mogen doen om hun hogere doel te bereiken.  Veel mensen zijn totaal niet op de hoogte van deze genootschappen en vrijmetselarij. Vanuit hun geloof (satanisme, aanbidding Lucifer, afgod Baphomet) moet je wel zaken vooraf aankondigen en wanneer er geen weerstand is, dan is het vanuit hun 'geloof' goed gepraat. We weten ondertussen dat het de satanische sekte in de achtergrond is die de plannen heeft beraamd voor de geplande slavernij van de mensheid, de wereldwijde genocide en transhumanisme.

Transhumanisme is een ideologie die ervan uitgaat dat de biologische evolutie van de mens versneld en getranscendeerd kan worden door moderne technologie. Bewustzijn en geheugen worden door de transhumanisten gezien als producten van het brein, die gedownload kunnen worden naar een machine (cyborg). Bron: https://www.alwareness.org/transhumanisme-een-vloek-of-een-zegen/

Diederick Samson

Eén van de meest enge en gevaarlijke mannetjes is de door de Bilderberg Conferentie gekochte Diederik Samsom. Deze zakkenvullende zonnepanelenkoning is de drijvende kracht achter de verplichte uitkoop van de boeren. We weten ondertussen dat het de satanische sekte in de achtergrond is die de plannen heeft beraamd voor de geplande slavernij van de mensheid. Deze sekte bestaat echter uit een relatief klein aantal mensen en de enige manier waarop zij hun plannen kunnen doorvoeren is door middel van centrale (controle) systemen en gewetenloze handlangers.

Deze handlangers zijn vaak psychopaten omdat deze over de benodigde eigenschappen bezitten om hun taken namens de sekte uit te voeren zonder dat daarbij een geweten in de weg zit. De sekte infiltreert niet alleen overal, ze kopen ook mensen in om vuile karweitjes op te knappen. Dit inkopen gebeurt dan meestal via de beruchte Bilderberg Conferentie, een soort Marktplaats voor leden van de sekte.

Bron: https://niburu.co/binnenland/18395-de-geniepige-rol-van-bilderberg-samson

Satanisme

Liegen en bedriegen mag vanuit het satanisme (vrijmetselarij), mits je daarmee je hoger doel kan en wil bereiken. De opening van de Sint-Gotthardtunnel (2016) is onder andere een van de vele voorbeelden waar je inzage krijgt in 'hun duivelse agenda'. In beeld en muziek laten ze zien wat ze van plan zijn. Het Vaticaan is ook een heel mooi voorbeeld waarbij je kunt zien hoever de satanisten zich hebben ingeworteld in onze systemen. Omdat veel mensen niet in God geloven, zien zij ook het 'kwaad' niet en daar zit hun kracht. Zij doen alles wat God verboden heeft; liegen, bedriegen, bedreigen en afpersen.

Is vrijmetselaar Mark Rutte een satanist?

Weinig mensen hebben gehoord van de vrijmetselaars en zij die er wel van hebben gehoord, zien het als een onschuldige, gezellige 'oude' mannenclub. Maar is dat ook zo? Ook daarin zijn meerdere lagen en het zou niet zo onschuldig zijn als dat men denkt. Freemason 33 is toch een heel ander verhaal. 

Tip: Bestudeer de onderstaande artikelen:

https://niburu.co/zoekresultaten_53?searchword=rutte%20vrijmetselaar&ordering=newest&searchphrase=all

Beluister en bekijk de onderstaande video.

Er zijn tenminste drie leugens van Mark Rutte te beluisteren in drie minuten tijd.

Leugen 1: Beweert boek van Klaus Schwab niet te hebben gelezen, veinst daarmee geen idee te hebben waarover Gideon van Meijeren praat.

Leugen 2: Als blijkt dat Gideon van Meijeren de inhoud van bedankbrief van Rutte aan Schwab over exact dit boek kent, beweert Rutte dat de bedankbrief een leugen was.

Leugen 3: Uiteindelijk beweert Rutte dat Klaus Schwab (die geen Nederlands spreekt) alle debatten in de Tweede Kamer volgt. Een werkelijk geniaal in elkaar gestoken debat door van Meijeren. De antwoorden van Rutte doen vermoeden dat de "wappies", de complotdenkers dichter bij de waarheid zitten dan velen vermoeden.

Fleur Agema van de PVV lacht zich op de achtergrond helemaal een deuk!

Marie-Fleur (Fleur) Agema (Purmerend, 16 september 1976) is een Nederlands politica. Namens de Partij voor de Vrijheid (PVV) maakt ze sinds 30 november 2006 deel uit van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Ze is woordvoerder ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Agema stond bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2006, 2010, 2012, 2017, 2021 en 2023 op de tweede plek van de kandidatenlijst van de PVV en was mede onderhandelaar naast Geert Wilders in het begrotingsoverleg van het kabinet-Rutte I in 2012. Bron:https://nl.wikipedia.org/wiki/Fleur_Agema

De Waarheid zal het altijd winnen van de leugens!

Er wordt niet voor niets gesproken over 'The Great Awakening'.

Het Grote Ontwaken is begonnen, ook in Nederland.

Bron tekst: GV

Deze handgebaren (zie de bovenstaande afbeelding) zijn hun communicatietekens, zodat vrijmetselaars elkaar aan de andere kant van de wereld snel kunnen inseinen over bepaalde informatie.
Deze handgebaren (zie de bovenstaande afbeelding) zijn hun communicatietekens, zodat vrijmetselaars elkaar aan de andere kant van de wereld snel kunnen inseinen over bepaalde informatie.

Tip: Informeer Uzelf, ga ook onderzoek doen!

Lees het onderstaande artikel en de info in de onderstaande link, zodat U beter gaat begrijpen. Succes en Sterkte met Uw ontwakingsproces. En dan nu massaal gaan affirmeren (bidden) dat onze generatie de Ommekeer mee gaat maken naar een wereld van liefde, vrede en voorspoed.

Word Wakker en ga onderzoek doen!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN