Vertaal deze pagina naar:

DE GROOTSTE LEUGENAAR VAN NEDERLAND MARK RUTTE LOOPT AL JAREN ROND IN DEN HAAG!

22-03-2023

De grootste leugenaar Mark Rutte loopt al jaren rond in Den Haag en zit al jarenlang in het torentje!


Iedereen mag vinden wat hij of zij wil vinden en dat is jouw goed recht!

Weet en besef dat satanisten vanuit hun geloofsovertuiging (geheime en occulte genootschappen) alles mogen doen om hun hogere doel te bereiken. Veel mensen zijn totaal niet op de hoogte van deze genootschappen en vrijmetselarij.

Vanuit hun geloof (satanisme, aanbidding Lucifer, afgod Baphomet) moet je wel zaken vooraf aankondigen en wanneer er geen weerstand is, dan is het vanuit hun geloof goed gepraat.

We weten ondertussen dat het de satanische sekte in de achtergrond is die de plannen heeft beraamd voor de geplande slavernij van de mensheid.

Meer info ►https://niburu.co/binnenland/18395-de-geniepige-rol-van-bilderberg-samson
Liegen en bedriegen!

Liegen en bedriegen mag vanuit het satanisme,  mits je daarmee je hoger doel kan en wil bereiken. De opening van de Sint-Gotthardtunnel (2016) is onder andere een van de vele voorbeelden waar je inzage krijgt in 'hun duivelse agenda'.

Het Vaticaan is ook een heel mooi voorbeeld waarbij je kunt zien hoever de satanisten zich hebben ingeworteld in onze systemen. Omdat veel mensen niet in God geloven, zien zij ook het 'kwaad' niet en daar zit hun kracht.


Is vrijmetselaar Mark Rutte een satanist?

Weinig mensen hebben gehoord van de vrijmetselaars en zij die er wel van hebben gehoord, zien het als een onschuldige, gezellige 'oude' mannenclub. Maar is dat ook zo? Ook daarin zijn meerdere lagen en het zou niet zo onschuldig zijn als dat men denkt. Freemason 33 is toch een heel ander verhaal.


Beluister en bekijk de onderstaande video!


Tenminste drie leugens van Rutte in drie minuten!

Leugen 1:

Beweert boek van Klaus Schwab niet te hebben gelezen, veinst daarmee geen idee te hebben waarover Gideon van Meijeren praat.

Leugen 2:

Als blijkt dat Gideon van Meijeren de inhoud van bedankbrief van Rutte aan Schwab over exact dit boek kent, beweert Rutte dat de bedankbrief een leugen was.

Leugen 3:

Uiteindelijk beweert Rutte dat Klaus Schwab (die geen Nederlands spreekt) alle debatten in de Tweede Kamer volgt. Een werkelijk geniaal in elkaar gestoken debat door van Meijeren. De antwoorden van Rutte doen vermoeden dat de "wappies", de complotdenkers dichter bij de waarheid zitten dan velen vermoeden.

Fleur Agema van PVV lacht zich op de achtergrond helemaal een deuk...!De Waarheid zal het altijd winnen van de leugens!

Er wordt niet voor niets gesproken over 'The Great Awakening'.

Het Grote Ontwaken is begonnen, ook in Nederland!

Door: GV

Deze handgebaren (zie de bovenstaande afbeelding) zijn hun communicatietekens, zodat vrijmetselaars elkaar aan de andere kant van de wereld snel kunnen inseinen over bepaalde informatie.


Tip: Ga ook onderzoek doen!

Lees het onderstaande artikel en de info in de onderstaande link, zodat U beter gaat begrijpen.

Succes en Sterkte met Uw ontwakingsproces!

En dan nu massaal gaan bidden dat onze generatie de Ommekeer mee gaat maken naar een Vrije wereld!

Word Wakker en ga onderzoek doen!