Vertaal deze pagina naar:

DE ‘HOUBEN-CLAN’

23-10-2023
Voormalig premier prof. dr. J.E. de Quay
Voormalig premier prof. dr. J.E. de Quay

Onder de noemer van "Duurzaamheid" wordt onze hele wereld vergiftigd!

(5 april 1972): Het is deze door voormalig premier prof. dr. J.E. de Quay genoemde 'Houben-clan' die het koninklijk huis aan vele miljarden euro´s persoonlijke eigendommen heeft geholpen en onder de dekmantel van "duurzaamheid" binnen twee generaties de gehele wereld aan het vergiftigen is.

Degenen die daar met feitelijke bewijsstukken onderbouwd op reageren of daaraan iets willen doen om dat te voorkomen moeten worden opgeruimd, zoals met Pim Fortuyn is gebeurd en nu met Ad van Rooij (zie foto hieronder) dreigt te gebeuren.

Hoe mr. F.J.M. (Frank) Houben en zijn 'Houben-clan' waaronder de voormalige premiers drs. R. F. M. Lubbers (CDA), W. Kok (PvdA), J.P. Balkenende (CDA) en de opvolgende CDA-burgemeester Piet Schriek, Peter Maas en Kees van Rooij van Sint-Oedenrode (Meierijstad) -- waarvan Peter Maas (CDA) een persoonlijke vriend van voormalig Nederlands president J.P. Balkenende (CDA) is -- daarmee omgaan kunt u lezen in de onderstaande PDF (vanaf blz.20).

Ingenieur Ad van Rooij, "klokkenluider" van het wolmanzoutenschandaal.
Ingenieur Ad van Rooij, "klokkenluider" van het wolmanzoutenschandaal.

"Alarm... U wordt vergiftigd"

Op donderdag 18 december 2008 vond in restaurant 't Leeuwke te St. Oedenrode de boekpresentatie plaats van Ine's nieuwste boek: Alarm....u wordt vergiftigd. Ingenieur Ad van Rooij, "klokkenluider" van het wolmanzoutenschandaal, nam het boek uit handen van Ine in ontvangst. De presentatie werd georganiseerd door het Platform Herstel Rechtsorde (afdeling Zuid) en omlijst met een drietal presentaties. De avond werd aan elkaar gepraat door Wieteke van Dort.

Bekijk ook de onderstaande 9 video's


Geschreven met de hulp van Jezus Christus vanuit het Ecologisch Kennis Centrum B.V. door A.M.L. (Ad) van Rooij.

De Nederlandse geschiedenis vanaf de oprichting van de Verenigde Oost-Indische Compagnie op 20 maart 1602 tot op heden 21 oktober 2023 in 118 pagina's geschreven tekst met foto's, links, deeplinks en video's (TV-uitzendingen) aan feitelijke en wettelijke onderbouwing staat in de onderstaande link (PDF).

Micha Kat zit ten onrechte in de gevangenis!

Deze Nederlandse geschiedenis bevat zoveel inhoudelijke informatie, waaruit blijkt dat onderzoeksjournalist Micha Kat ten onrechte in de gevangenis zit, dat onze Waarheidskrant de Nieuwe Media heeft besloten om daaruit vele nieuwe artikelen te putten en daarmee net zolang zal doorgaan tot dat Micha Kat (die evenals Willem Oltmans, de familie Ad van Rooij, de familie Ruud Rietveld en vele anderen zijn geslachtofferd door Prins Bernhard) wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT

Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)

ONZE EERDERE ARTIKELEN OVER DE ILLEGALE BATAAFSE REPUBLIEK 

'S-WERELDS GROOTSTE CRIMINELE ORGANISATIE ALLER TIJDE!