Vertaal deze pagina naar:

DE INSTORTING VAN HET OUDE BANKSYSTEEM IS NU GAANDE!

20-03-2023

Vanaf 20 maart 2023 is de QFS ingegaan met het Basel IV akkoord (conform #ISO20022)


Van één van onze verslaggevers:


Dit betekent dat de Dollar is vervallen en alle currency herwaardeerd zullen gaan worden. De Euro is een verkapte Dollar, dus die zal ook vervallen. Je kunt lezen dat de Petrodollar niet meer gebruikt wordt, waardoor de Oosterse Valuta nu gelijk getrokken gaan worden.

Meer info over het Basel IV akkoord ►https://www.investopedia.com/basel-iv-5218598


De manipulatie van het Geld door de Cabal is ten einde!

"Mijn mede-Amerikanen, de storm is over ons"

President Donald Trump


Waarom het oude banksysteem nu instort

https://www.globalinfo.nl/achtergrond/waarom-het-banksysteem-ineen-stort/

Een wereldwijde financiële ineenstorting dreigt!

Sinds vrijdag 10 maart 2023 zijn 71 Amerikaanse banken en 1.400 banken over de hele wereld ingestort en is de Federal Reserve (FED) failliet – wat allemaal zou leiden tot een wereldwijde valuta reset.

"Trump heeft gewonnen en dat weet je"


Vreemde valuta

Je hebt er goed aan gedaan vreemde valuta aan te schaffen, er is nu bijna niets meer te krijgen. De gelukkigen die op de valreep hebben gekocht zijn wakker geweest.

Meer info (update) ►  https://t.me/GesaraNederland/11943


Wereldwijde valuta reset

1. Op maandag 20 maart ging #ISO20022 actief, waar valuta's van de wereld digitaal werden geïntegreerd met het Quantum Financial System (GFS).

2. Er werd gemeld dat Europese banken afgelopen weekend naar de GFS zijn verhuisd met live transacties die tot en met maandag worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alle betalingen correct waren en de juiste ontvangers bereikten.

3. Maandag 20 maart is de eerste dag van de lente, het is de verjaardag van Barron Trump, de datum waarop ISO 20022 actief werd en volgens Bruce ook de datum waarop obligatiehouders toegang zouden krijgen tot hun rekeningen, plus zou vóór 12.00 uur op maandag 20 maart Tier 4b (Us, de Internet Group) naar verwachting bericht ontvangen om uitwisseling-/afkoopafspraken te maken.

4. Op maandagavond 13 maart meldden twee High Up Contacten dat de nieuwe tarieven vastzaten op Bank Screens; Niveau 1 was al verdwenen; Tier 2 was aan het verwerken en Tier 4 (inclusief wij, de internetgroep) zou binnen een paar dagen verdwijnen.

5. Zondag 19 maart RV Update, Wolverine: 71 Amerikaanse banken en 1.400 banken wereldwijd zijn ingestort sinds afgelopen vrijdag 10 maart. De FDIC (Federal Reserve) zou vertrekken. We zijn op zoek naar een wereldwijde ineenstorting van banken om de Global Currency Reset op gang te brengen. DINARES GURUS: "RV UPDATE" DOOR WOLVERINE, 19 MAART

6. Dinsdag 14 maart Rod Steel: Iraakse dinar is internationaal IN LAND - met andere woorden, Irakezen kunnen hun dinar internationaal gebruiken.

7. Banksystemen kunnen sinds vrijdag 10 maart gebruik maken van de nieuwe Unified Payment Interface (UPI) op de QFS voor valutaswaps.

https://dinarrecaps.com/our-blog/goldilocks-prepare-yourselves-for-the-old-guard-to-fall-3-11-2023

8. De Federal Reserve (FED) was technisch failliet. In 2023 boekte de FED haar eerste jaarlijkse bedrijfsverlies van $ 80 miljard sinds 1915. Het zal een negatief kapitaal hebben van $ 38 miljard. Dit verlies is exclusief het niet-gerealiseerde verlies van $ 1,3 biljoen op zijn portefeuille.

9. Russen, Chinezen, Saoedi's tegen VS-West: ze ruïneerden Credit Suisse en legden de basis voor de valuta van het Oosten:

https://warnews247-gr.translate.goog/pyriniko-pligma-roson-kinezon-kai-saoudaravon-kata%20-ipa-dysis-exaylosan-tin-credit-suisse-vazoun-tis-vaseis-gia-to-nomisma-tis-anatolis/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en


Ineenstorting bankwezen:

1. Zaterdag 18 maart MarkZ:"First Republic Bank crasht nog steeds, zelfs nadat ze 30 miljard hebben gedropt om het te laten zweven. Het is nog steeds kapot en we kijken hoe het verder gaat. HSBC-gebouw in brand in het VK. Dit is dezelfde bank die het Londense filiaal van de Silicon Valley Bank kocht voor $ 1. Nu staat het in brand. Het hele banksysteem stort in onder zijn eigen gewicht."

2. Volgens economen in de Wall Street Journal gaan 186 banken failliet.

Klanten haasten zich om onverzekerd spaargeld op te nemen.

https://www.wsj.com/livecoverage/stock-market-news-today-03-17-2023

3. Rafi zei dat de ineenstorting van de bank snel zou zijn en dat hij zich geen zorgen hoefde te maken over crypto, omdat ze geen tijd zouden hebben om zich in het banksysteem te vestigen.

https://m.youtube.com/watch?v=bBiS128z0EQ


4. De Rothschild en Rockefellers die eigenaar waren van het centrale banksysteem dat nu aan het instorten was, aanbaden Lucifer; geofferde kinderen; had alle wereldoorlogen gecreëerd; vergiftigde mensheid; heeft ons illegaal belast; wilden een Nieuwe Wereld Orde en beschouwden ons als hun slaven.

5. Bij de overname van de bank Credit Suisse kunnen 10.000 banen verloren gaan.

https://www.9news.com.au/finance/credit-suisse-crisis-critical-hours-to-decide-survival-of-bank/d0cea744-8583-4c48-970c-4db1de6eb743


6. Er wordt geld vermist van rekeningen van Wells Fargo | Rechtervleugel

7. Zon. 19 maart Het hele financiële systeem is failliet, Bob Moriarty: 

https://dinarrecaps.com/our-blog/banking-crisis-news-from-bob-mariarty-and-sean-foo-sunday-3-19-2023

Wall Street zoekt geld, leent record bedragen van de Federal Reserve (FED)Het hele banksysteem is failliet.

Alle banken lopen gevaar.


Goud piekte op vrijdag toen investeerders zich haastten naar echte activa. Hij bespreekt hoe het echte probleem het probleem is waar nog niemand over praat: de afgeleide zeepbel.

Derivaten hebben een ongekend tegen partij risico in het systeem gebracht.


De oplossing?

"Je kunt geen eerlijke economie hebben zonder eerlijk geld."


1. Zondag 19 maart - Angst en paniek slaan toe op de liquiditeit van de banken.

Crisis breekt het financiële systeem, Sean Foo.


De liquiditeitscrisis wordt erger nu grote banken geld in de First Republic bank injecteren om een ineenstorting te voorkomen!


Ze zijn allemaal bang voor verdere bankruns en het vertrouwen in het financiële systeem brokkelt af. Naarmate de tarieven stijgen, zal de bankencrisis pijnlijker worden.

Dit is wat je moet weten!


1. Zondag 19 maart Goudlokje: ISO 20022 Stablecoins en digitale tokens. Maandag 20 maart is een zeer spannende dag voor ons allemaal. We beginnen onze reis naar het op digitale activa gebaseerde handelsecosysteem via ISO 20022.

2. De laatste ontwikkelingsfase in de QFS zal een beslissing zijn tussen Stablecoins en Digital Tokens.

3. Stablecoins worden gedekt door grondstoffen met een vaste koers van een grondstofwaarde erop.

4. Digitale tokens zijn waarde afgeleid van de hoeveelheid geld in de digitale portemonnee van een klant.

5. Het banksysteem is van mening dat er een stabieler tarief kan worden geplaatst op digitale tokens versus stabiele munten.

6. Beide tokens staan voor stabiliteit en veiligheid voor de houder ervan. Het grondstoffensysteem dat beide activa ondersteunt, wordt bewaard door financiële instellingen die ze slaan.

7. Wanneer al het stof is neergedaald over de komende transformatie van onze markten die momenteel worden getokeniseerd, kunnen we tastbare geldwaarden plaatsen in de valuta-/digitale valutasector van de markt om deze te ondersteunen.

8. Wetgeving over onze monetaire hervormingen zal deze maand worden opgesteld en zichtbaar worden. Terwijl het Congres stemt over dit laatste proces en de ontwikkeling van de QFS, zullen we een duidelijker beeld krijgen van wanneer en hoe onze valutaherwaarderingen over de hele wereld zullen plaatsvinden.

9. https://www.blockworks.co/news/deposit-tokens-way-into-defi

https://www.investopedia.com/terms/s/stablecoin.asp

https://cryptobrowser.io/news/swiss-bankers-association-propose-the-adoption-of-deposit-token/

10. "Op maandag 20 maart 2023 zullen meer dan 11.000 instellingen in meer dan 200 landen en gebieden, hun leveranciers en technologieteams, en veel binnenlandse betalingsplatforms beginnen met hun migratie naar ISO 20022 voor betalingen en gerelateerde berichten."

11. Dit is een van de grootste migraties ooit door een financiële instelling in de geschiedenis van onze wereld.

We wensen U een goede Transitie toe naar de Nieuwe Wereld.


Redactie De Nieuwe Media (Waarheidskrant).