Vertaal deze pagina naar:

DE MENSHEID KREEG VAN ONZE SCHEPPER DE CANNABIS / HENNEP PLANT GRATIS TOT HAAR BESCHIKKING!

25-11-2023

De ware en echte redenen waarom wij geen hennep / cannabis meer mogen telen cq. verbouwen kunt U hier lezen.

~ Het jaar is 1914 ~

Jaren van de Eerste Wereldoorlog en boeren die "cannabis" kweken in ruil voor Amerikaanse dollars.

Houd hier rekening mee en blijf even doorlezen. 

Industriële hennep is niet zomaar een landbouwplant.

Het is een tegengif voor olie en de dollar.

Het is ook het tegengif voor de algehele vergiftiging op onze aarde.

WAAROM IS HENNEP VERBODEN?

1. Een hectare cannabis produceert zuurstof zoals 25 hectare bos.

2. Opnieuw kan één hectare hennep evenveel papier produceren als 4 hectare bomen.

3. Terwijl hennep 8 keer in papier gemaakt kan worden, kan hout 3 keer in papier gemaakt worden.

4. Hennep groeit over 4 maanden, boom over 20-50 jaar.

5. Cannabis is een echte stralingsval.

6. Cannabis kan overal ter wereld gekweekt worden en het heeft heel weinig water nodig. Ook omdat hij insecten weg kan houden, heeft hij geen pesticiden nodig.

7. Als henneptextiel gegeneraliseerd wordt, zou de pesticiden industrie volledig kunnen verdwijnen.

8. De eerste spijkerbroek is gemaakt van hennep; zelfs het woord "CANVAS" is de naam Cannabisproducten gekregen. Hennep is ook een ideale plant voor het produceren van touwen, schoenveters, handtassen, schoenen en hoeden.

9. Vermindert de effecten van chemotherapie en bestraling bij de behandeling van cannabis, aids en kanker; gebruikt bij ten minste 250 ziekten zoals reuma, hart, epilepsie, astma, maag, slapeloosheid, psychologie en stijfheid van de ruggenmerg.

10. De eiwitwaarde van hennepzaden is zeer hoog, en de twee vetzuren die ze bevatten zijn nergens anders in de natuur.

11. Hennep productie is zelfs goedkoper dan soja.

12. Dieren die cannabis eten hebben geen hormoonadditieven nodig.

13. Alle plastic producten kunnen gemaakt worden van hennep, en hennepplastic is heel makkelijk terug te keren naar de natuur.

14. Als de carrosserie van hennep is, is hij 10 keer sterker dan staal.

15. Het is ook te gebruiken voor bouwisolatie; het is duurzaam, goedkoop en flexibel.

16. Zeepjes en cosmetica gemaakt van hennep vervuilen water niet, dus zijn ze volledig milieuvriendelijk.


In Amerika in de 18e Eeuw was de productie verplicht en de boeren die niet produceerden werden gesloten!

Maar nu staat de situatie op zijn kop, hoe is dit ontstaan?

• V. R. Hurst bezat kranten, tijdschriften en media in de Verenigde Staten in de jaren 1900. Ze hadden bossen en maakten papier. Als papier van hennep was gemaakt, had hij miljoenen kunnen verliezen.

• Rockefeller was de rijkste man ter wereld. Ik was eigenaar van een oliemaatschappij. Biobrandstof, cannabisolie, was natuurlijk zijn grootste vijand.

• Melon was een van de belangrijkste aandeelhouders van Dupont onderneming en had een octrooi voor de productie van plastic uit oliederivaten. En de cannabis-industrie heeft haar markt in gevaar gebracht.

Melon werd later minister van Financiën van president Hoover. Deze grote namen waar we het over hebben gehad tijdens hun bijeenkomsten, besloten dat cannabis de vijand is en verwijderde het. Via de media hebben ze marihuana in de hersenen van mensen gegraveerd als gif, samen met het woord marihuana.Cannabisdrugs zijn van de markt gehaald, vervangen door de chemische drugs die vandaag worden gebruikt. Bossen worden geknipt om papier te produceren. Pestvergiftiging en kanker nemen toe. En dan vullen we onze wereld met plastic afval, schadelijk afval.

Terwijl de vegetatie de voorheen bewoonde gebieden langzaam overneemt, kan het ecosysteem geholpen worden bij het herstel door soorten toe te voegen waarvan bekend is dat ze zware metalen in de bodem doeltreffend verwijderen.
Terwijl de vegetatie de voorheen bewoonde gebieden langzaam overneemt, kan het ecosysteem geholpen worden bij het herstel door soorten toe te voegen waarvan bekend is dat ze zware metalen in de bodem doeltreffend verwijderen.

Bodemsaneringsprojecten

Hennep wordt al bijna twintig jaar gebruikt bij bodemsaneringsprojecten. In 1998 begonnen wetenschappers die in het verboden gebied van Tsjernobyl werkten, hennep te gebruiken, omdat deze plant giftige zware metalen als strontium en cesium kan opnemen. Tegenwoordig wordt dit overal ter wereld steeds meer toegepast.

Hennep en het fytoremediatieproject van Tsjernobyl

De industriële hennep die in de omgeving van de verlaten kerncentrale van Tsjernobyl bij Prypjat in Oekraïne groeit, verlaagt al bijna twintig jaar de giftigheid van de bodem.

In 1990, slechts vier jaar na de explosie in Tsjernobyl, verzocht de toenmalige Sovjetregering het Internationaal Atoomagentschap (IAEA) om de milieusituatie te beoordelen. In het verboden gebied in een straal van 30 km rond Tsjernobyl werden in de bodem en ook in planten en dieren hoge concentraties van verscheidene giftige metalen aangetroffen, waaronder lood, cesium-137, strontium-90 en plutonium.

Hierop besloot men een gezamenlijke poging te ondernemen om de bodemvervuiling met behulp van nuttige planten te verminderen. Dit proces, fytoremediatie, werd bijna onmiddellijk in de praktijk gebracht.

Meer info: https://sensiseeds.com/nl/blog/hennep-en-de-sanering-van-radioactieve-bodems/

Men heeft ontdekt dat hennep een zeer hoog gehalte aan zware metalen uit de bodem opneemt.
Men heeft ontdekt dat hennep een zeer hoog gehalte aan zware metalen uit de bodem opneemt.

Hoe staat de Rijks(r)overheid er heden ten dagen in Anno 25 november 2023?

Hieronder staat informatie wat op de website van de rijks(r)overheid op 25-11-2023 was te lezen. Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/experiment-gesloten-coffeeshopketen-wietexperiment/vraag-en-antwoord/wat-is-het-verschil-tussen-cannabis-wiet-hennep-of-hasjiesj

Wat is het verschil tussen cannabis, wiet, hennep of hasjiesj?

Hennep of Cannabis is de naam van de plant. Wiet, marihuana en hasjiesj zijn verschillende begrippen voor producten die van de plant worden gemaakt. De woorden worden vaak door elkaar gebruikt. In de Opiumwet is sprake van hennep en cannabis.

Grondstof wiet of marihuana

Wiet of marihuana wordt gemaakt van de gedroogde bloemtoppen en bladeren van de cannabisplant.

Grondstof hasjies of hasj

Hasjiesj is afkomstig van de hars van de bloemtoppen van de cannabisplant. Door samenpersen van de hars ontstaat een bruin kleverig plakje. Dat is hasjiesj.

Wiet en hasj in de wet

De overheid gebruikt in de Opiumwet de naam van de plant: hennep en cannabis. De woorden wiet en marihuana komen niet in de wet voor.

Hasj en wiet: wat je moet weten

Hasj en wiet komen van de vrouwelijke cannabisplant en worden ook weleens cannabis of hennep genoemd. Wiet is de gedroogde bloem van de plant en hasj is de samengeperste hars van die bloem.

Gebruikers roken de hasj of wiet vaak samen met tabak in een lang vloeitje (joint). Maar het kan ook puur gerookt worden, bijvoorbeeld in een pijpje. Een andere manier is het verdampen in een speciale vaporizer. Het roken van de hasj of wiet gebeurt vaak in een coffeeshop of thuis. Maar soms worden hasj of wiet ook verwerkt in eten.

Bron: https://www.drugsinfo.nl/cannabis/wat-je-moet-weten-over-cannabis

De effecten van hasj en wiet

De gevoelens die hasj en wiet geven lijken heel erg op elkaar. Ze maken maken iemand high of stoned. Dit betekent dat de gebruiker zich meer ontspannen, rustig en sloom voelt. De spieren ontspannen zich en iemand kan een lachkick krijgen. Daarnaast kan eten lekkerder smaken en muziek beter klinken.

Maar van hasj en wiet kun je ook angstig of paniekerig worden. Dit gebeurt sneller als iemand al angstig is, te veel gebruikt of onervaren is.

De effecten van hasj en wiet roken beginnen na enkele minuten en houden 2 tot 4 uur aan. Als iemand hasj of wiet eet kunnen de effecten langer duren. Namelijk 4 tot 6 uur. Ook duurt het soms wel 1 tot 2 uur voordat gegeten wiet of hasj begint te werken.

Hoe lang werken hasj en wiet?

Als iemand hasj of wiet rookt duren de effecten ongeveer 2-4 uur. Maar als iemand hasj of wiet eet (bijvoorbeeld spacecake, wietolie of hasjbonbon) duren de effecten langer. Iemand kan dan 4-6 uur stoned zijn. Als iemand erg veel eet kunnen de effecten nog wel veel langer duren. Na deze tijd is een gebruiker nog niet nuchter. Iemand kan dan bijvoorbeeld nog niet veilig autorijden.

Wat zijn de risico's van hasj en wiet? - Sommige mensen gaan dagelijks blowen. De kans op problemen door gebruik wordt dan groot. Hoe jonger iemand begint met blowen, des te groter de kans is dat die persoon dagelijks gaat gebruiken. Soms hebben mensen dan moeite om vriendschappen te onderhouden, ze krijgen geldproblemen omdat ze te veel blowen of ze krijgen problemen met de politie. Ook hebben hasj en wiet invloed op het geheugen en het verwerken van emoties. Dit kan leiden tot verminderde schoolprestaties en psychische problemen.

Lees hier meer over de risico's van hasj en wiet - Bij het verbranden van hasj en wiet komt ongeveer 4-5 keer meer teer vrij dan bij het roken een sigaret. Hasj en wiet zijn daarmee schadelijk voor de longen en mogelijk kankerverwekkend.

Lees hier hoe je de risico's kunt verkleinen - Waar moet iemand op letten bij gebruik?

1. Cannabis is verslavend, voorkom dat gebruik een gewoonte wordt.

2. Gebruik alleen als je goed in je vel zit.

3. Lees meer tips op drugsenuitgaan.nl

De wet - Hasj en wiet staan op Lijst 2 van de Opiumwet. Dit betekent dat het softdrugs zijn. In Nederland worden hasj en wiet gedoogd. Dit betekent dat de producten illegaal zijn, maar dat de gebruiker en coffeeshop niet worden bestraft als zij zich aan bepaalde regels houden.

Medisch gebruik van hasj en wiet - Op het internet staan veel verhalen over hasj en wiet als medicijn. Maar er zijn maar een paar ziektes waarbij er voldoende bewijs is dat hasj en wiet goed werken. Als het voor een ziekte werkt krijgt een patiënt het pas als andere medicijnen niet of onvoldoende werken.

Prijs van hasj of wiet - Een gram hasj of wiet kost gemiddeld ongeveer 10 euro.

Stel een vraag - Maak je je zorgen om het gebruik van iemand of je eigen gebruik? Neem dan gerust contact met ons op.  Dat kan anoniem via telefoon, chat of mail.

https://www.drugsinfo.nl/cannabis/wat-je-moet-weten-over-cannabis