Vertaal deze pagina naar:

DE OPA VAN HUGO DE JONGE WAS EEN GEZOCHTE NAZI MISDADIGER NA DE TWEEDE WERELDOORLOG (WO-2)

10-06-2024
Jacob de Jonge (Opa van Hugo)
Jacob de Jonge (Opa van Hugo)

De Geschiedenis dreigt zich nu te gaan herhalen, of gaan we deze keer wel tijdig het roer omgooien in onze wereld?

Op 3 oktober 2021 schreven wij reeds dit artikel.

(Breda koepelgevangenis)
(Breda koepelgevangenis)

Wist U dit reeds over de oude Nazi families?

Het is erg belangrijk dat we de (voor)ouders onderzoeken van functionarissen die tot heden nog steeds hoge posten bezetten in het huidige corrupte regiem wat tot heden de Nederlandse bevolking afperst, onderdrukt, ziek maakt en zelfs vermoord. Dit geldt ook voor Mark Rutte en vele andere zogenaamde regeringsleiders, velen stammen af van oude nazi's en/of elitefamilies die kinderen verkrachtten en verhuurden en veel geld verdienden met olie, roven en plunderen. 

Zie info over Mark Rutte: https://revolutionaironline.com/machtsgreep-rutte-in-2007-werd-aangestuurd-door-het-kh-banden-familie-rutte-met-kh-gaan-terug-tot-horror-prins-hendrik/

Marie Claire Roovers is overigens de oudste zus van oud koningin/prinses Beatrix, de oudste dochter van oud koningin/prinses Juliana

Het geheime dossier van Oranje (update)

Marie Claire, een "koninklijk" weeskind.

Volgens Black Hair Styles/Care HomeBlack Hair Styles/Care Home Mr. Carry Hamburger van Knoops & Partners [de juridische bron] zou 'Maria Jacoba Roovers', die volgens de Burgerlijke Stand van de gemeente Ginneken is geboren op 11 maart 1927, een 'onwettige' dochter van prinses Juliana zijn, die begin februari 1926 op paleis Noordeinde in Den Haag werd verwekt haar eigen vader, prins Hendrik, de echtgenoot van koningin Wilhelmina. Haar officiële voornamen zijn 'Maria Jacoba'. 

Sinds 1959, toen haar zoektocht naar haar biologische ouders meer vorm kreeg, is ze zich 'Marie Claire' gaan noemen en die wens tot verandering van haar voornamen zal in dit onderzoek worden uitgedragen. Marie Claire overleed op 3 oktober 1997 in het St.Anna ziekenhuis te Geldrop en werd, zoals ze in haar laatste wil had aangegeven, in Heeze gecremeerd.

Bron: https://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/het-geheime-dossier-van-oranje

Op Wikipedia is het volgende te lezen over Jacob de Jonge:

Jacob de Jonge (Daarlerveen, 1922 - ) was een Nederlandse oorlogsmisdadiger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij werkte in Kamp Erika bij Ommen als kampbewaarder. Tijdens zijn werkzaamheden in Kamp Erika ging hij zich te buiten aan mishandelingen en gruweldaden. 

De Jonge arresteerde Joodse kinderen en schoot illegale werkers dood.

Na de oorlog werd De Jonge tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hij ontsnapte echter op 26 december 1952 met zes andere oorlogsmisdadigers, onder wie Klaas Carel Faber, uit de Koepelgevangenis in Breda. Hij keerde later wel terug naar Nederland en heeft nog een deel van zijn straf uitgezeten in de gevangenis in Scheveningen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacob_de_Jonge_(kampbewaarder)

De meest gezochte nazi misdadigers!


Geplaatst door Heijmerikx op 2 december 2012

Abraham Kip, Algimantas Dailide, Alois Brunner, Antoine Touseul, Auke Bert Pattist, Charles Zentai, Dirk Hoogendam, Elfriede Rinkel, Gerhard Sommer, Heinrich Broere, Helmut Oberlander, Heribertus Bikker, Iwan Marchenko, Jacob de Jonge, Jacob Luitjes, John Demjanjuk, Jozef Mengele, Karoly Steiner, Klaas Jan Faber, Laslo Csatary, Sander Borgers, Sandor Kepiro, Siert Bruins, Soren Kam, Toon Soetebier, Vladimir Katriuk, Willem Albertus Polak, Willem van der Neut.


Jacob de Jonge, geboren in 1922 te Daarlerveen

Jacob de Jonge was kampbewaker in kamp Erica bij Ommen, en ging zich daar bijzonder te buiten aan mishandelingen en gruweldaden, dat rechters uit Amsterdam naar Ommen kwamen om dat te onderzoeken. Zij kwamen tot de conclusie dat het ontoelaatbaar was, en de Duitsers verzochten het kamp te sluiten. Na de oorlog werd hij veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf, maar ontkwam die straf door vanuit de koepelgevangenis samen met 6 anderen te ontsnappen en uit te wijken naar Duitsland. Hij kwam later terug naar Nederland, en heeft nog een tijd lang gevangen gezeten in de strafgevangenis te Scheveningen. Bron tekst: https://heijmerikx.nl/2012/12/02/de-meest-gezochte-nazi-misdadigers/

Dit is de Agenda van de illuminati (NWO), gefaciliteerd door puppet Hugo de Jonge.

Zijn oom Aat Bram Louis de Jonge was in de jaren 80 lid van de Tweede Kamer.

Hugo de Jonge

Hugo de Jonge tekent zonder enige scrupules een contract met AstraZeneca, producent Corona vaccin met strafblad! Een respectabele minister van gezondheid, zou eerst en vooral een goede onpartijdige studie moeten uitvoeren. Maar ja, als je steekpenningen ontvangen hebt dan volg je gewoon orders op.

Hugo de Jonge heeft een broer (Marien de Jonge) die behoorlijk hoog zit in de Radboud universiteit (Radboud UMC) waarbij eveneens fundings van BMGF naar zijn gegaan.

Bron info: https://journaal.net/2020/06/17/de-corrupte-familie-de-jonge/

Bizar is dat het schilderij van Auschwitz op de achtergrond gemaakt is door zijn broer Jakob de Jonge
Bizar is dat het schilderij van Auschwitz op de achtergrond gemaakt is door zijn broer Jakob de Jonge

Bizar is dat het schilderij van Auschwitz op de achtergrond gemaakt is door zijn broer Jakob de Jonge

Jakob de Jonge poseert samen met Hugo de Jonge
Jakob de Jonge poseert samen met Hugo de Jonge

Jakob de Jonge (broer van Hugo de Jonge)

Bron foto: https://jakobdejonge.com/about/
Bron foto: https://jakobdejonge.com/about/

Jakob de Jonge over cynisme

"Ik ben vaak geschokt bij het zien van een wereld vol door de mens veroorzaakte rampen. Het lijkt erop dat de menselijke 'beschaving' altijd ten koste gaat van oorlog, armoede, onderdrukking en vernietiging van de natuur. Onze welvaart en comfort zijn in grote mate afhankelijk van het lijden van mensen en het milieu elders. Deze paradoxale aard van de menselijke 'vooruitgang' zou iemand heel cynisch kunnen maken."

Bekijk eens de schilderijen van Jakob de Jonge op z'n website.

De schilderijen zijn doordrenkt van NWO plannen.

Website: https://jakobdejonge.com/

Marien de Jonge (broer van Hugo de Jonge)

Marien de Jonge (zie foto) is benoemd tot hoogleraar Infectie en Immuniteit aan het Radboudumc / de Radboud Universiteit. De Jonge onderzoekt de interactie tussen ziekteverwekkers, zoals virussen en bacteriën, en ons immuunsysteem, met name in de luchtwegen. 

Het doel van zijn onderzoek is meer begrip van het verloop van immuniteit na een infectie. Deze kennis wil hij vervolgens toepassen in de ontwikkeling van nauwkeuriger diagnostiek, en de verbetering van vaccinatie. Bron: https://www.radboudumc.nl/nieuws/2023/marien-de-jonge-benoemd-tot-hoogleraar-infectie-en-immuniteit

In het verleden werkte de broer van Hugo de Jonge, Marien de Jonge, voor het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Merck. Die firma werkt samen met AstraZeneca, bij wie ons land met Italië, Duitsland en Frankrijk 300 miljoen coronavaccins, met een geschatte waarde van 750 miljoen euro, kocht. 'Hugo focust zich als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wel heel erg op vaccineren,' stelde Sonja van den Ende, voormalig Statenlid voor de SP in Zwolle, tegenover Story. 'Je zou kunnen concluderen dat zijn broer daar een rol in speelt.

Bron tekst: https://www.story.nl/artikel/showbizz/staat-familierelatie-hugo-de-jonge-de-weg

Martinus de Jonge (broer van Hugo de Jonge)

Hugo is een broer van Martinus de Jonge, met financiële belangen bij AstraZeneca.

https://nl.linkedin.com/in/martinus-de-jonge-64503959

De corrupte gebroeders De Jonge

Meer en meer informatie komt via allerlei kanalen binnen dat de gebroeders de Jonge (van de dubieuze minister de Jonge, Martinus de Jonge en Marien de Jonge) behoorlijk diep vastzitten in een vaccinatie ZWENDEL verwoven met de met Bill & Melinda Gates Foundation, BMGF.

Het tempo waarbij Hugo de Jonge de vaccinatie agenda door heeft gedrukt is zeer opvallend. Zonder een enkel onderzoek drukte hij het elite Agenda spelletje door. De Agenda van de cult (illuminati) is iedereen te vaccineren, daarna de RFID chip in het lijf, kapot maken van het menselijk DNA, het maken van onderdanige zombies, triggeren met 5G straling als de slaaf niet luistert en eeuwig slaaf worden van de satanische 1% Cult.  

Het begint steeds doorzichtiger te worden.

Update maandag 10 juni 2024

Hoe kon Hugo de Jonge op de stoel belanden van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en vele andere belangrijke posten gaan bekleden? 

Door belangenverstrengeling, corruptie, chantage, afkomst, macht en geld!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN