Vertaal deze pagina naar:

DE OPA VAN HUGO DE JONGE WAS EEN GEZOCHTE NAZI MISDADIGER NA WO 2

03-10-2021
Jacob de Jonge (Opa van Hugo)
Jacob de Jonge (Opa van Hugo)


De geschiedenis herhaalt zich...


Of gaan we het roer tijdig omgooien?

Breda koepelgevangenis
Breda koepelgevangenis


Wist U dit?

Het is erg belangrijk dat we de (voor)ouders onderzoeken van mensen die hoge posten bezetten in het huidige corrupte regiem. Dit geldt ook voor Mark Rutte en vele andere zogenaamde regeringsleiders, velen stammen af van oude nazi's en/of elitefamilies die kinderen verkrachtten en verhuurden en veel geld verdienden met olie, roven en plunderen.

Zie info Mark Rutte ► https://revolutionaironline.com/machtsgreep-rutte-in-2007-werd-aangestuurd-door-het-kh-banden-familie-rutte-met-kh-gaan-terug-tot-horror-prins-hendrik/


Marie Claire Roovers is overigens de oudste zus van prinses Beatrix!

Juliana werd bezwangerd door Prins Hendrik.

Zie video ► https://youtu.be/QM2JERWt4Uw


Op Wikipedia is het volgende te lezen:

Jacob de Jonge (Daarlerveen, 1922 - ) was een Nederlandse oorlogsmisdadiger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij werkte in Kamp Erika bij Ommen als kampbewaarder. Tijdens zijn werkzaamheden in Kamp Erika ging hij zich te buiten aan mishandelingen en gruweldaden.[2] De Jonge arresteerde Joodse kinderen en schoot illegale werkers dood.[1]

Na de oorlog werd De Jonge tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hij ontsnapte echter op 26 december 1952 met zes andere oorlogsmisdadigers, onder wie Klaas Carel Faber, uit de Koepelgevangenis in Breda. Hij keerde later wel terug naar Nederland en heeft nog een deel van zijn straf uitgezeten in de gevangenis in Scheveningen.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacob_de_Jonge_(kampbewaarder)


Op de onderstaande website is het volgende te lezen:De meest gezochte nazi misdadigers!

Geplaatst door Heijmerikx,  2 december 2012


Abraham Kip, Algimantas Dailide, Alois Brunner, Antoine Touseul, Auke Bert Pattist, Charles Zentai, Dirk Hoogendam, Elfriede Rinkel, Gerhard Sommer, Heinrich Broere, Helmut Oberlander, Heribertus Bikker, Iwan Marchenko, Jacob de Jonge, Jacob Luitjes, John Demjanjuk, Jozef Mengele, Karoly Steiner, Klaas Jan Faber, Laslo Csatary, Sander Borgers, Sandor Kepiro, Siert Bruins, Soren Kam, Toon Soetebier, Vladimir Katriuk, Willem Albertus Polak, Willem van der Neut.Jacob de Jonge, geboren in 1922 te Daarlerveen


Jacob de Jonge was kampbewaker in kamp Erica bij Ommen, en ging zich daar bijzonder te buiten aan mishandelingen en gruweldaden, dat rechters uit Amsterdam naar Ommen kwamen om dat te onderzoeken.

Zij kwamen tot de conclusie dat het ontoelaatbaar was, en de Duitsers verzochten het kamp te sluiten. Na de oorlog werd hij veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf, maar ontkwam die straf door vanuit de koepelgevangenis samen met 6 anderen te ontsnappen en uit te wijken naar Duitsland.

Hij kwam later terug naar Nederland, en heeft nog een tijd lang gevangen gezeten in de strafgevangenis te Scheveningen.

Bron ► https://heijmerikx.nl/2012/12/02/de-meest-gezochte-nazi-misdadigers/Doe zelf ook onderzoek!

De corrupte gebroeders De Jonge!


Op de onderstaande website is het volgende te lezen:


Meer en meer informatie komt via allerlei kanalen binnen dat de gebroeders de Jonge (van de dubieuze minister de Jonge) behoorlijk diep vastzitten in een vaccinatie ZWENDEL verwoven met de met Bill & Melinda Gates Foundation, BMGF!

Het tempo waarbij Hugo de Jonge de vaccinatie agende door drukt is opvallend. Zonder een enkel onderzoek drukt hij het elite Agenda spelletje door. De Agenda van de cult is ieder te laten vaccineren, dan de RFID chip in het lijf, kapot maken van het menselijk DNA, maken van onderdanige zombies, triggeren met 5G als de slaaf niet luistert en eeuwig slaaf worden van de satanische 1% Cult. Het begint te doorzichtig te worden.

Dit is de agenda van de Cult, gefaciliteerd door Puppet Hugo de Jonge!

Hugo de jonge tekent zonder enige scrupules een kontrakt met AstraZeneca, producent Corona vaccin met strafblad! Een respectabele minister van gezondheid, zou eerst en vooral een goede onpartijdige studie moeten uitvoeren. Maar ja, als je steekpenningen ontvangen hebt dan volg je gewoon orders op!

Hugo de Jonge heeft een broer die behoorlijk hoog zit in de Radbout universiteit (Radboud UMC) waarbij eveneens fundings van BMGF naar toe gegaan zijn.

Bron ► https://journaal.net/2020/06/17/de-corrupte-familie-de-jonge/


Hugo de Jonge en zijn broer Jakob - Bizar is dat het schilderij van Auschwitz op de achtergrond gemaakt is door zijn broer Jakob!
Hugo de Jonge en zijn broer Jakob - Bizar is dat het schilderij van Auschwitz op de achtergrond gemaakt is door zijn broer Jakob!


Marien de Jonge


In het verleden werkte Marien de Jonge voor het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Merck. Die firma werkt samen met AstraZeneca, bij wie ons land onlangs met Italië, Duitsland en Frankrijk 300 miljoen coronavaccins, met een geschatte waarde van 750 miljoen euro, kocht. 'Hugo focust zich als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wel heel erg op vaccineren,' stelt Sonja van den Ende, voormalig Statenlid voor de SP in Zwolle, tegenover Story. 'Je zou kunnen concluderen dat zijn broer daar een rol in speelt.

Bron ► https://www.story.nl/artikel/showbizz/staat-familierelatie-hugo-de-jonge-de-weg


Connect de Dots!

Hoe kon Hugo de Jonge op de stoel belanden van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport?


Belangenverstrengeling, macht en geld!