Vertaal deze pagina naar:

OPENBARING AAN DE BEVOLKING: NEDERLAND IS ISRAEL, ISRAEL IS NEDERLAND EN ISRAEL IS HAMAS; MET BEHULP VAN DE ALVADER (GOD) IS HET MYSTERIE VAN ISRAEL OPGELOST!

13-11-2023

Er was vroeger geen Israël, Palestina en Judea wel, het bewijs is terug te vinden op eeuwenoude topografische kaarten.

Historische "Goddelijke Waarheid" over Israël en Palestina.

Voor de Goddelijke onderbouwing lees de volledige tekst met als titel "De 'illegale' Bataafse Republiek 's-Werelds grootste criminele organisatie aller tijde" in De Nieuwe Media, hieronder.

Het Mysterie van Israel is – Opgelost!

 (NEDERLANDS ONDERTITELD)

Jezuïeten (Zionisten) hebben onze wereld meer ethische schade toegebracht dan alle helse legers van de mythische Satan… Ze verzinnen niet alleen sinistere complotten maar voeren ze ook nog uit. Tegelijkertijd noemen zij degenen die de waarheid ontdekten complotdenkers. Berichtgevingen werden voor de bevolking altijd omgekeerd. Gelukkig zijn er veel Goddelijke wezens die zich de laatste jaren enorm in hebben gezet om de Waarheid te ontrafelen en deze te delen met de wereldbevolking, zodat velen uiteindelijk ook gingen ontwaken in de schijnwereld die de Zionisten hadden opgetuigd.

Jezus Christus geeft hierbij opdracht aan de koning van Pruisen en de keizer van het herstelde Heilige Roomse Rijk Maurits van Lippe-Biesterfeld-Van Vollenhoven om het Israëlisch-Palestijnse conflict op te lossen door een onmiddellijk 'Staakt-het-vuren' af te kondigen en per direct een Vredesverdrag voor de hele Wereld te ondertekenen en daarna direct afstand te doen van al zijn titels, zodat de echte en ware keizer(in) in onze wereld kan opstaan en kan mededelen wat nodig is om de Nieuwe Wereld te betreden.

OPROEP

Er moet dringend en snel een einde komen aan de humanitaire en mensenrechtenramp die zich in Gaza voltrekt, waarvoor de koning van Pruisen en de keizer van het herstelde Heilige Roomse Rijk Maurits van Lippe-Biesterfeld-Van Vollenhoven de volledige verantwoordelijkheid draagt gezien zijn huidige rechtspositie.

De Eerste Wereldoorlog dient per heden gestopt te worden, die vanaf 10 november 1918 tot heden (105 jaar lang) vanuit het herstelde Heilige Roomse Rijk vanuit het 't Sticht Utrecht (grofweg de provincie Utrecht) en 't Oversticht (thans Overijsel, Drenthe en de Stad Groningen) nog steeds voortduurt, onder aansturing van de Duitse keizer en koning Wilhelm II van Pruisen (van 10 november 1918 tot 4 juni 1941), opgevolgd door prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld (van 4 juni 1941 tot 26 mei 1998), opgevolgd door prins Maurits van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven (van 26 mei 1998 tot heden). 

Ook de Russische invasie van Oekraïne (2022-heden) en het huidige Israëlisch-Palestijnse conflict van 2023 (7 oktober 2023 -heden) zijn hiervan het gevolg. Voor feitelijke en wettelijke onderbouwing lees hieronder de "Goddelijke Waarheid over Prins Bernhard" (Lees ook HIER in De Nieuwe Media.

Durft Maurits van Lippe-Biesterfeld-Van Vollenhoven het aan om vanuit zijn Goddelijke hart te spreken die zich in zijn lichaam van vlees en bloed bevindt en durft hij dat ook vanuit zijn functie van de koning van Pruisen en de keizer van het herstelde Heilige Roomse Rijk?

Met onze hulp en van onze Alvader (God) gaat dat lukken.

Het huidige Israëlisch-Palestijnse conflict van 2023 (7 oktober 2023 -heden) kan per direct gestopt worden wanneer Maurits van Lippe-Biesterfeld Van Vollenhoven zijn hart laat spreken, hij in zijn kracht durft te gaan staan die God hem heeft gegeven en de onderstaande opdracht tot uitvoer brengt.

De koning van Pruisen en de keizer van het herstelde Heilige Roomse Rijk Maurits van Lippe-Biesterfeld Van Vollenhoven (van 26 mei 1998 tot heden) dient opdracht te geven aan het huidige staatshoofd van Vaticaanstad Paus Franciscus en burgemeester Patrick Dewael van Tongeren om gehoor te geven en uit te laten voeren wat in het onderstaande artikel staat beschreven.

Na de uitvoering van deze Goddelijke opdracht is er Vrede op Aarde.

Dit is de hartenwens van ieder Goddelijk wezen.