Vertaal deze pagina naar:

DE REDEN DAT WOUTER RAATGEVER VAN HET RED PILL JOURNAL NOG STEEDS IN DE GEVANGENIS ZIT

13-08-2022

De reden dat Wouter Raatgever nog steeds in de gevangenis zit kunt U lezen in dit artikel.


*** FREE WOUTER RAATGEVER ***


U gaat wellicht ook begrijpen waarom Wouter Raatgever nog in de gevangenis zit wanneer U de onderstaande video heeft beluisterd. De informatie wat in de video wordt besproken mag niet bekend worden bij de bevolking.

Want dan komt iedereen erachter dat COVID een grote hoax is.


En komt men erachter dat de bevolking door luchtvervuiling, nanodeeltjes, straling (5G) en vaccinaties juist ziek wordt en eraan dood gaat. Dit is de hoofdreden volgens Dick (spreker in de video) dat Wouter Raatgever nog steeds in de gevangenis zit.

U kunt Wouter Raatgever ondersteunen door deze video te beluisteren en te delen. Zodat de bevolking snel gaat inzien waar wij, de bevolking mee te maken hebben en we massaal gaan beseffen dat we enorm worden voorgelogen door Rutte, politici, topambtenaren, burgemeesters, huurlingen en alle handlangers die de de COVID agenda mee uitrollen of handhaven.

De omgekochte kranten, radio en tv zenders zwijgen hier massaal over!

Rutte en zijn companen, handlangers en huurlingen van het corrupte NAZI regiem dienen gearresteerd te worden wegens volkerenmoord (genocide), misleiding, onderdrukking, afpersingspraktijken en volksverraad!