Vertaal deze pagina naar:

DE ROL VAN PIETER OMTZIGT EN ZIJN WERKELIJKE AGENDA WORDT STEEDS DUIDELIJKER IN DE TWEEDE KAMER!

28-03-2023

Doe zelf ook onderzoek!

Pieter Omtzigt wordt nu als puppet (marionet) ingezet om de NAZI WEF Agenda 2030 uit te gaan voeren. De grote vraag is nu of Pieter Omtzigt is omgekocht door geld en privileges en/of ergens mee wordt gechanteerd door de machthebbers achter de schermen.

Pieter Omtzigt kaartte in het verleden de toeslagenaffaire aan, waarbij vele kinderen onrechtmatig uit huis werden geplaatst, waardoor kabinet Rutte III is gevallen. Pieter Omtzigt werd eerder door Mark Rutte de mond gesnoerd, omdat hij in de Tweede Kamer wilde spreken over seksueel misbruik van minderjarigen, gepleegd door Joris Demmink.

Demmink was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) spande eerder een rechtszaak aan waarin onder andere Demmink onder ede werd verhoord in de rechtbank. Getuigen beweren dat Demmink minimaal 3x meineed heeft gepleegd tijdens zijn verhoor.

Meer info ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider) tekende in 2011 de getuigenissen op van Bart van Well. Vandaag 28-03-2023 wordt de strafzaak behandeld van Micha Kat, Kat wordt nu aangeklaagd van opruiing en bedreiging. Kat zit vanaf augustus 2021 in de gevangenis.

Wij schreven reeds eerder artikelen over Micha Kat, klik hier voor meer info.

Meer info over de echtgenote van Pieter Omtzigt, (Ayfer Koç) ► https://www.rtvoost.nl/nieuws/2045367/ayfer-koc-vrouw-van-pieter-omtzigt-overweegt-stap-naar-landelijke-politiek

Bekijk de video!

In de Tweede Kamer worden vele toneelstukken opgevoerd.

De echte beslissingen worden achter de schermen gemaakt en beklonken.

VOLK WORDT WAKKER

De broer van Pieter Omtzigt, Dirk-Jan Omtzigt is lid bij het WEF.

Treffer ► https://www.weforum.org/people/dirk-jan-omtzigt

Hieronder ziet U het bewijs!

VOLK WORDT WAKKER!

Opmerkelijk is dat de reactie van VOLK WORDT WAKKER direct na plaatsing onder de video werd verwijderd. Gelukkig werd er tijdig een printscreen van gemaakt als bewijs van plaatsing.

Kijk eens goed wie U hier op de foto ziet?

Ga ook onderzoek doen!