Vertaal deze pagina naar:

DE VERBORGEN BOODSCHAP VAN HET SONGFESTIVALLIED "EUROPAPA" WAT JOOST KLEIN VOOR NEDERLAND TEN GEHORE GAAT BRENGEN TIJDENS HET SONGFESTIVAL IN MALMÖ ZWEDEN OP 7-11 MEI 2024

05-03-2024

Joost Klein gaat namens Nederland naar het Eurovisiesongfestival. Dat heeft AVROTROS eind 2023 bekend gemaakt. Het songfestival gaat op 7 mei 2024 van start in het Zweedse Malmö. De zanger zou gekozen zijn uit een recordaantal inzendingen. Geschreven wordt dat er meer dan 600 liedjes werden ingestuurd.

Volgens Kafka zitten er verborgen en subliminale* boodschappen in het lied 'Europapa' en de videoclip van het songfestivallied van Joost Klein verwerkt.

*) Een subliminale boodschap is een signaal of boodschap verborgen in een medium en bedoeld om doorgegeven te worden zonder dat het bewust opgemerkt wordt. Deze boodschappen zouden toch door het onbewuste kunnen verwerkt worden en onopgemerkt aanzetten tot bepaald gedrag. Er is geen wetenschappelijke evidentie hiervoor. De bedenker James Vicary introduceerde het concept door zich te beroepen op een studie die hij nooit heeft uitgevoerd.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Subliminale_boodschap

Uitleg Kafka over Europapa

Volgens Kafka zitten er verborgen en subliminale boodschappen in het lied 'Europapa' en de videoclip van het songfestivallied van Joost Klein verwerkt. Het songfestivallied wordt ingezet als propagandalied om de 17 Goals van het WEF uit te kunnen rollen. Kafka wijst ons hierop in een video op TikTok: https://vm.tiktok.com/ZGeUgHRbg/ en op zijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@politiekinzicht1.

Propaganda is een vorm van communicatie, waarbij door de belanghebbende partij wordt getracht aanhangers voor haar gedachtegoed te winnen. Door het bewust verspreiden van eenzijdige en/of verzonnen informatie, wordt geprobeerd de publieke opinie te bespelen.

In de onderstaande video's geeft Kafka uitleg over het songfestivallied "Europapa".

Kafka geeft Politiek inzicht!

Songfestival 7 mei 2024

Aan de 68e editie van het songfestival doen 37 landen mee. Elk land dat lid is van de European Broadcasting Union (EBU, een samenwerking van publieke omroepen) mag meedoen. Een uitzondering geldt voor Australië. Dat land is geen lid van de EBU, maar mag wel meedoen omdat het songfestival enorm populair is in Australië. Israël is de komende editie ook van de partij, ondanks de oorlog. Luxemburg doet voor het eerst sinds 1993 weer mee. Rusland doet voor het derde jaar op rij niet mee vanwege de oorlog met Oekraïne.

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5423638/eurovisiesongfestival-nederland

Joost Klein (26) is een muzikant, schrijver en kunstenaar. Zijn energieke stijl combineert elementen uit mainstream pop met happy hardcore en poppunk. 

In Nederland tourt hij met zijn band en speelt hij op festivals als Lowlands en Pinkpop. Afgelopen zomer scoorde Klein met Friesenjung een nummer 1-hit in Duitsland.

In de video hieronder een impressie van Joost Klein z'n laatste optreden op Lowlands:

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.