Vertaal deze pagina naar:

DE VOLKSKRANT BESTEMPELDE OP 22-03-2023 WAARHEIDSVINDER DIENIE KARS ALS EEN COMPLOTDENKER!

11-04-2023

Complottheorieën blijken de Waarheid te zijn, daar komen steeds meer mensen achter die onderzoek doen!

Complottheorieën zijn Waarheden die het daglicht niet verdragen, Waarheden die niet bekend mogen worden bij de bevolking. Daarom worden deze Waarheden zo snel mogelijk in de doofpot gestopt, gebagatelliseerd of als complottheorie weggezet.

In de hoop dat de Waarheid verborgen blijft voor de bevolking.


De Waarheid over vlucht MH17 en MH370 bijvoorbeeld.

De toeslagenaffaire doofpot en de Demmink doofpot.

Het grote bedrog van de Oranjes in Nederland.


Over Dienie Kars (Waarheidsvinder)

Dienie Kars (Waarheidsvinder) dook eerder in het zogenaamde stikstofprobleem in Nederland. Ze concludeerde dat er geen stikstofprobleem is, maar wel een probleem voor de Nederlandse politiek wanneer de 17 WEF goals niet behaald kunnen worden, waaraan veel Nederlandse politici, topfunctionarissen en burgemeesters en wethouders van Nederlandse gemeentes meewerken en voor betaald worden.

Dienie Kars waarschuwt de laatste weken de Nederlandse bevolking middels artikelen op haar websites en berichten op social media voor de misleidende partij BBB en voor Caroline van der Plas, wat volgens haar een vieze en dikke wolf is in schaapskleren. De volgevreten Caroline van der Plas misleidt de bevolking op een zeer slinkse wijze volgens haar, vandaar deze benaming.

Dienie Kars waarschuwt de Nederlandse bevolking, welke financiële, lichamelijke en maatschappelijke problemen Nederlanders en inwoners gaan ondervinden wanneer de Nederlandse politiek de 17 WEF goals behalen en tot uitvoer gaan brengen. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de WEF Agenda 2030 en wat de goals van het WEF exact inhouden.

De oplossing is volgens Dienie Kars niet een partij die de belangen van de boeren en burgers zogenaamd behartigt. De oplossing is dat iedereen individueel "NEE!" zegt tegen de misdadige WEF Agenda 2030.

De 17 goals van het WEF (World Economic Forum)

Lees en bekijk de onderstaande afbeelding eens aandachtig en ga eens goed nadenken of deze 17 goals bijdragen aan een gezonde samenleving! Het antwoord is NEE!

De 17 goals leiden naar een neo-communistische totalitaire staat!

 De Volkskrant schreef het volgende artikel over Dienie Kars:

Lees en oordeel zelf en doe vooral ook onderzoek!

Artikel ► https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-de-radicale-onderstroom-zich-ook-tegen-caroline-van-der-plas-heeft-gekeerd-het-zou-me-niks-verbazen-dat-je-bij-het-wef-zit~bfd72127/


Dienie Kars schreef op haar blog onder andere het volgende:

"In het jaar 2001 ontwaakte ik door de aanslag in New York (9/11), alwaar geen vliegtuigen in de 2 torens vlogen, maar vooraf wel explosieven werden aangebracht. Uiteindelijk zijn 3 torens in een vrije val naar beneden gestort. Ook het WTC gebouw 7 stortte omlaag in een vrije val beweging, hoewel daar volgens de berichten (BBC) geen vliegtuigen in waren gevlogen. Zie website ► www.waarheid911.nl

Hierdoor ontwaakte ik, want ik kreeg ineens vele vragen. Onder andere: "Wie zijn de machthebbers achter de schermen die dit mogelijk hebben gemaakt en hebben veroorzaakt?" En ook de vraag: "Wie is God?""

Blog Dienie Kars ► https://www.freedom-for-all-worldwide.com

Er is geen stikstofprobleem in Nederland!

Er is in Nederland wel een stikstofprobleem gecreëerd om de 17 WEF goals te behalen, dat klopt wel.

Het is de vraag in hoeverre Caroline van der Plas (BBB) hiervan op de hoogte is.

Eurocommissaris Frans Timmermans en BBB-leider Caroline van der Plas spreken elkaar vandaag dinsdag 11-04-2023 over stikstof. De ontmoeting zal plaatsvinden in Den Haag, iets waar schijnbaar eerder nog onenigheid over was: Timmermans wilde Van der Plas in Brussel ontvangen, maar volgens de BBB-voorvrouw was dat niet mogelijk voor haar.

De twee spraken elkaar in de ochtend in een besloten gedeelte van de Tweede Kamer.

https://www.ditjesendatjes.nl/timmermans-en-van-der-plas-spreken-over-stikstof-in-den-haag

Zie het persbericht hieronder waarin te lezen is dat Caroline van der Plas meegaat in het zogenaamde stikstofprobleem, wat er niet is in Nederland.

https://www.nu.nl/provinciale-statenverkiezingen/6258995/goed-gesprek-timmermans-en-van-der-plas-maar-stikstofuitstoot-moet-omlaag.html


TRISTATE CITY

Het kabinet Rutte IV wil, of eigen liever gezegd de machthebbers achter de schermen, wil graag door middel van het zogenaamde stikstofprobleem het land afpakken van de boeren om zodoende TRISTATE CITY te kunnen gaan bouwen in Nederland, dit zijn reeds verdergevorderde plannen.

*** Informeer Uzelf over TRISTATE CITY middels de onderstaande button ***

De personen op de onderstaande afbeelding zijn de meest duivelse figuren die op de voorgrond van het wereldtoneel staan/stonden!

Door onderzoek van patriotten is deze informatie bekend geworden. We schrijven ook 'stonden' omdat beweerd wordt dat vele personen reeds geëxecuteerd zijn op 4 oktober 2020. Lees verder in dit artikel waarin deze beweringen worden ondersteund door een bronbericht en afbeelding.

STILLE LEGALE MILITAIRE COUP

In 2020, toen iedereen binnen zat met de 1ste lockdown, zijn er 28.000 Amerikaanse soldaten in Europa gearriveerd en heeft Trump een stille legale militaire coup gepleegd en zijn alle koningshuizen en ministers gearresteerd en naar Guantánamo Bay in Cuba vervoerd en voor een militair tribunaal veroordeeld en geëxecuteerd, er zijn in hun plaats klones ingezet, alles is nodig om de mensheid wakker te krijgen.

Bron bericht ► https://t.me/WWG1WGATOTAAL/31498

Verzoek aan iedereen die onze Waarheidskrant leest, om de informatie te delen op social media, zodat de belangrijke volgende fase kan doorgaan. Dat de bevolking inzicht krijgt en gaat begrijpen hoe gigantisch ze bespeeld en voor de gek worden gehouden door de eigen (r)overheid!

KLAUS SCHWAB DISCIPEL MARK RUTTE VOERT HET WEF PROJECT TRISTATE CITY UIT IN NEDERLAND, ALS GIDSLAND VOOR 40 MILJOEN INWONERS, DAAROM MOETEN DE BOEREN WEG!