Vertaal deze pagina naar:

GEPROBEERD WORDT DOOR DE OMGEKOCHTE MEDIA EN GERECHTSDEURWAARDERS YOURI PLATE MONDDOOD TE MAKEN!

01-09-2023

Het onlangs geplaatste artikel in de Telegraaf gaat onder andere over Youri Plate!


 Wij, de Nieuwe Media, Waarheidskrant, staan 100% achter Youri Plate!

Doordat veel mensen nu de bullshit doorzien van de (r)overheid en nu eindelijk op gaan staan, komt de media, zoals de Telegraaf, in actie om de (r)overheid te beschermen voor mensen die doorzien dat de (r)overheid een criminele organisatie is en gevestigd is op illegale grondvesten.

Beluister de onderstaande video!

OPROEP VAN PLATE TV

Heb jij een uitgesproken mening? Ben je een vlogger of slachtoffer? Grijp dan nu je kans!

Sta ook even stil bij het feit dat veel vrijheidsstrijders en klokkenluiders in de gevangenis of psychiatrie zijn beland voor onze vrijheid!


Ga jij ook naar Utrecht voor een LIVE interview met Plate TV? 

Het is een interview wat door Plate TV wordt georganiseerd en is voor alle mensen, boeren en ondernemers in het land wat Nederland wordt genoemd en ook voor alle slachtoffers van de falende (r)overheid, de Staat der Nederlanden, wat een bedrijf is.


De dag des oordeels

Mensen dit kunnen wij heel groot maken - Samen met Plate TV en een grote menigte zal veel indruk gaan maken bij de bevolking. Daarbij is het een groot dankjewel voor Youri Plate en de strijd die hij voor een ieder van ons geleverd heeft.

Doe het ook voor het jezelf, je familie, je kinderen en alle slachtoffers van de falende (r)overheid!

Zorg dat je er woensdag bij bent, be there!


💜 💜 💜

Datum: Woensdag 6 september 2023

Aanvang LIVE opnames Plate TV: omstreeks 11 uur

Locatie: Kamer van Koophandel, Utrecht

Adres: St. Jacobsstraat 300, 3511 BT Utrecht

💜 💜 💜


NB. Ze vertrekken om 07.00 uur met een karavaan vanuit Limburg. In de ochtend zullen ze (omstreeks 10.15 uur) aankomen in Utrecht. Diegenen die niet meerijden in de karavaan kunnen Youri begroeten in Utrecht bij de Kamer van Koophandel als hij aankomt.

Dit is een moment dat wij ons kunnen gaan verenigen met hetzelfde doel: VRIJHEID!

En het openbaar maken van al het onrecht wat ons (de mens) is aangedaan door de (r)overheid.

Tip: Voor diegenen die geen belasting meer willen betalen!

Voor de mensen die reeds dik in financiële problemen verkeren is het wel raadzaam je vooraf goed te informeren welke stappen je dient te doen om niet nog meer in de shit terecht te komen wanneer je besluit om geen belasting meer te betalen, want het is geen makkelijke weg dit hele traject van mens/persona.

Het begint met je inschrijving als inwoner bij de gemeente waarin je woont, met daaraan vastgekoppeld je geboorteakte en geboortetrust. Je wordt in de gemeente behandeld als een persona, een burger, als een persoon, de burgemeester is borger van de geboortetrust.

Jij staat als persona (persoon) dood te boek als burger.


Even een zijweggetje...

Hypotheken zijn reeds betaald vanuit de geboortetrust.

Het is een grote zwendel waarvan de kwaadwillenden al jaren van profiteren!


Live-Life claim (levend verklaring als mens van vlees en bloed)

De Live-Life claim is een middel om jezelf als mens van vlees en bloed levend te verklaren. Zolang jij jezelf identificeert met je persona en je niet goed op de hoogte bent ben je de sigaar in het oude systeem, omdat zij dat oude systeem, (wat echter reeds is ongevallen), nog steeds hanteren als machtsmiddel.

Meer info over de Live-Life claim ► https://t.me/RinusVerhagen/15098

Video met uitleg over de grondwet en het grondwettelijk hof

Zodra de politie en het leger dit stuk gaan begrijpen zal het doek definitief vallen voor de kwaadwillenden!


Niet voor niets hebben reeds veel Tweede Kamerleden de Nederlandse toneelclub verlaten!

Alle beslissingen werden besloten in de achterkamertjes door een denktank van multinationals en hooggeplaatsten. Tweede Kamerleden zijn slechts hun pionnen (marionetten) om aan te kondigen welke besluiten reeds genomen zijn in de achterkamertjes en welke zullen worden uitgevoerd na een zogenaamde stemming, wat vooraf reeds werd besloten in het kartel van kwaadwillenden.


Het gaat nu erom wie er de langste adem heeft en wie in de meerderheid is en dat is HET VOLK!

Een grote groep mensen op de wereld is al heel lang bezig met verzet tegen de huidige machthebbers; ondergronds en bovengronds. En dit verzet is de afgelopen drie jaar zo gigantisch gegroeid dat het inmiddels bijna overal zit, zichtbaar en onzichtbaar. Er bestaan complete netwerken van groepen die goed georganiseerd - en tot in detail op potentiële rampscenario's voorbereid zijn.


Vrijheid

Wij gaan ons eigen pad, het pad van de vrijheid, en zetten een groot rood kruis door de bekendmaking van de criminele organisatie die baas denkt te zijn over de bevolking en ons de mond wil snoeren. Wij hebben geen leiders nodig die ons ziek maken, vermoorden en naar de afgrond van ons bestaan brengen.


Tip voor de bevolking: 

Ga in je eigen kracht staan en maak goede keuzes voor nu en in de toekomst!

De Staat der Nederlanden is inactief en failliet!

De Telegraaf probeert in een artikel aan hun volgers hun zienswijze van de (r)overheid weer te geven.

Ze schrijven het volgende: "De overheid maakt zich grote zorgen over een steeds groter wordende groep autonomen. Dat zijn mensen die niets met onze overheid te maken willen hebben, ook geen belasting willen betalen, maar wel profiteren van onze voorzieningen. Verslaggever Silvan Schoonhoven deed onderzoek naar de motieven van deze personen."

Artikel ► https://www.telegraaf.nl/video/1516674995/verbijsterende-trend-ze-denken-dat-ze-1-5-miljoen-kunnen-opeisen

Tip: Lees ook het onderstaande artikel.