Vertaal deze pagina naar:

GIDEON VAN MEIJEREN (FVD) SPRAK ZICH DUIDELIJK UIT IN DE TWEEDE KAMER OVER MASSAMOORD EN ONDERDRUKKING VAN DE BEVOLKING EN DE MISDRIJVEN GEPLEEGD DOOR BEWINDSPERSONEN

06-11-2023

Dank je wel Gideon van Meijeren voor jouw inzet en je duidelijke boodschap in de Tweede Kamer!

De zittende orde is doodsbang voor de ongekende golf van verzet die ze te wachten staat. 

Elke dag sluiten honderden mensen zich aan bij #FVD

De Waarheid zal gaan WINNEN Gideon!

De zittende macht staat nu op instorten!

Er komen steeds meer tekenen dat de VS en Israël op weg zijn naar een soort mega-zwarte-zwanengebeurtenis. Het resultaat zal zijn dat beide landen in hun huidige vorm ophouden te bestaan. Dat komt omdat de Federal Reserve Board – de machtsbron voor de satanisten – op de rand van instorten staat. Als dit gebeurt, zal alles wat daaronder valt, zoals de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION, de BIS, de Wereldbank, het IMF, de VN en 90% van de transnationale bedrijven in de wereld, ook instorten en onder nieuw management komen te staan.

De tekenen van de ineenstorting van de FRB zijn talrijk. Zoals we eerder hebben opgemerkt, heeft de FRB-rente van 5,25% wiskundig ten minste de helft van alle Amerikaanse banken ten dode opgeschreven, omdat het alle nul- of bijna-nulrente in hun boeken heeft gedevalueerd. De FRB neemt nu haar toevlucht tot frauduleuze boekhouding om de resulterende bankrun te verbergen. (Bron).

Het bedrijf Bondsrepubliek Duitsland GmbH in de Vereniging van NGO's en het bedrijf Staatskanselarij Mecklenburg-Voor-Pommeren GmbH worden momenteel failliet verklaard. (Bron).

Het bewijs kunt U zelf ook vinden!

Ze zetten in de omgekochte media daadwerkelijk toneelspelers in om de bevolking te manipuleren om de WEF Agenda uit te kunnen voeren van de zittende orde, waarvan het kaartenhuis op instorten staat.

Thierry Baudet: "Van kinderen blijf je af. 

Er zijn maar twee geslachten. 

Kinderen iets anders wijsmaken is ziek en pervers. Het moet klaar zijn met de misselijkmakende seksualisering van de jeugd. Geen transgender propaganda meer op scholen!"

FVD-voorman Thierry Baudet is te gast bij Café Weltschmerz en bespreekt het belang van het stemmen bij de allesbepalende Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

Tweede Kamer verkiezingen op 22 november 2023 

De vraag is of de Tweede Kamer verkiezingen doorgaan op 22 november. Nog een paar weken te gaan, er kan nog heel veel gaan gebeuren tot die tijd. Er komt een wereldwijde revolutionaire beweging op gang.


GESARA IS OP ZONDAG 5 NOVEMBER 2023 WERELDWIJD BEGONNEN! 

De wereldwijde herwaardering (RV) van de currencies heeft plaatsgevonden. Binnenkort is het merkbaar dat de banken gaan omvallen. Het heeft heel lang geduurd, het is een verschrikkelijke oorlog geweest. Het is een militaire wereldwijde operatie geweest. Hier hebben we alle jaren op gewacht lieve mensen.

De duivelse cabal en hun systeem gaan hiermee vernietigd worden.

De Engelse bevolking komt ook reeds in actie!

Engeland staat op het punt de WEF Agenda 15 minuten city op te geven nadat bijna 100% van de camera's is vernietigd en 50.000 mensen hebben geweigerd de boetes te betalen. Camera's kunnen niet worden beschermd omdat ze de politie hebben ontmanteld. Rechtbanken kunnen dat aantal mensen niet vervolgen. Lees dit Twitterbericht (reeds meer dan 2 miljoen weergaves): https://twitter.com/AllBiteNoBark88/status/1702115377382338574?s=19

DE NOS DURFT DEZE ONGEKNIPTE VIDEO VAN GIDEON VAN MEIJEREN NIET UIT TE ZENDEN