Vertaal deze pagina naar:

GPMS - HET MONDIALE MONETAIRE SYSTEEM EN DE GODDELIJKE WET VAN DE VOLKEREN

20-03-2024

Wij zijn de Vonk van het Goddelijke, de Mensen hebben grenzeloze macht om te veranderen en te creëren.

GPMS - HET MONDIALE MONETAIRE SYSTEEM EN DE GODDELIJKE WET VAN DE VOLKEREN

Een universele natie, gecreëerd door ons, het volk. Wij zijn allemaal de begunstigden, de hoeders van de aarde.

Wij zijn de Vonk van het Goddelijke,
de Mensen hebben grenzeloze macht
om te veranderen en te creëren.

GPMS - Het mondiale monetaire systeem en de goddelijke wet van de volkeren. Een universele natie, gecreëerd door ons, het volk. Wij zijn allemaal de begunstigden, de hoeders van de aarde. Een volksbeweging voor verandering, via een wereldwijd referendum, om een ​​nieuw, allesomvattend systeem te implementeren.

Iedere man, vrouw en kind wordt geboren en is van nature vrij, gelijk, soeverein en bezit het inherente weten van wat moreel en ethisch juist is. Per definitie kan niemand ooit in een positie van autoriteit boven de ander verkeren.

Goddelijk plan voor de Nieuwe Aarde

Wij zijn de Vonk van het Goddelijke, de Mensen hebben grenzeloze macht om te veranderen en te creëren. De tijd is voor de mensheid gekomen om vast te stellen wat ons rechtmatig toekomt. 

Dit plan brengt de mensheid over van schulden naar comfort en verder, met onbeperkte overvloed. De unieke realiteit die we nog niet zijn tegengekomen, is gemodelleerd naar deze tactiek. Deze strategie zal onze huidige situatie vervangen in plaats van te herstructureren wat we nu hebben.

De tijd is voor de mensheid gekomen om vast te stellen wat ons rechtmatig toekomt: ons aandeel in de gehele infrastructuur op de planeet die door uw bijdragen is gebouwd. ieder kind, vrouw en man heeft op de een of andere manier bijgedragen aan de bestaande infrastructuur op de planeet, en is daarom feitelijk eigenaar of aandeelhouder.

Dit plan brengt de mensheid over van monetaire schulden naar monetair comfort en verder, met onbeperkte overvloed. Dit plan is een schets voor de nieuwe realiteit die we nog niet hebben ervaren. Dit plan zal het plan dat we hebben meegemaakt vervangen. Het is geen herstructurering van wat we al hebben, maar eerder een overgang van het oude naar het nieuwe. Wij, het volk, hebben de macht om met onbeperkte capaciteiten te veranderen en te creëren, aangezien we de Vonk van het Goddelijke zijn en samen onze creaties kunnen kiezen, wat een onbeperkte overvloed in de vorm van geld omvat.

We zullen samen, op basis van de stem van de meerderheid van de mensheid die op één plek wordt verzameld, namelijk deze website van GPMS, een geld creëren dat geen externe activaondersteuning vereist. Wij als mensen hebben het volledige recht en de mogelijkheid om samen te werken en geld te creëren dat gelijkelijk wordt verdeeld en verdeeld onder ieder kind, vrouw en man, dat een onbeperkte waarde heeft, omdat ieder de waarde is, en er niets is buiten dat. het zelf dat moet worden gebruikt als onderpand voor activa, jij bent het bezit. ieders monetaire waarde is onbeperkt wanneer de meerderheid van de mensen op deze planeet samen wil en wil komen om deze financieel stressvrije wereld te creëren.

Om dit goddelijke plan uit te voeren is er geen nieuwe wet nodig.

Wij, het volk, hebben de bevoegdheid om het nieuwe systeem te implementeren. Met de meerderheidsinstemming van de Mondiale Mensen die handelen in functie van het grotere goed van de Mensheid kan het Goddelijke plan met gratie en gemak worden geïmplementeerd. Het goddelijke plan maakt geen onderscheid tussen ras of overtuigingen, dit is een alomvattend plan waarin de mensheid samenkomt met één gemeenschappelijk doel.

Het vereist individuele toestemming op één plek, om een ​​stem te creëren en deze voor iedereen werkelijkheid te maken. Het enige dat u hoeft te doen om dit plan in gang te zetten, is deelname activeren door simpelweg ja te zeggen.

Dienie Kars (zie foto) heeft een Missie in haar leven.

Nadat Dienie Kars vanmorgen een bericht plaatste op haar eigen Telegram kanaal "Missie van Dienie Kars Freedom for All 💜 Worldwide" kreeg Dienie Kars de informatie hierboven aangereikt.

Zie bericht: https://t.me/dieniekars/1400

Het bericht wat Dienie Kars op 20 maart 2024 op haar eigen Telegram kanaal plaatste luidt als volgt:

Goedemorgen lieve vrienden en vriendinnen 🍀 ❤️

Kijk, ik ben voor het idee om juist onze krachten te gaan bundelen en gebruik te gaan maken van onze gezamenlijke talenten, gaven, handvaardigheden, kennis, middelen etc.

Hoe gaan we dat doen?

Heb al vaak genoeg gereisd met maar 10 euro op zak. Ik hoef mijzelf niet meer te gaan leren kennen. Ik weet wie ik ben. Weten jullie ook al wie jullie zijn en wat jullie nog te doen hebben in het Paradijs van onze Creator? Of is jullie aardse leven reeds volbracht? Mijn eigen aardse reis gaat verder door anderen te informeren over ons aardse bestaan.

Wat ga jij vandaag doen?

Wat ga ik vandaag doen? Wel, ik ga strakjes de auto van mijn moeder naar de garage brengen voor laswerkzaamheden etc. zodat deze auto weer een jaartje mag rondrijden met een goedgekeurd APK bewijs.
Daarna ga ik spullen verzamelen om naar mijn opslagbox te brengen. Vandaag wil ik nog een paar artikelen schrijven om de samenleving verder te informeren en ga ik ook wat zaaien, letterlijk zaadjes 🍀 zaaien dus, 'voorzaaien' heet dat.

En ik ga vandaag contact opnemen met Karel Thieme, zodat ik met mijn water project voor de wereldbevolking definitief kan gaan starten. Na mijn afspraak kan ik daarmee aan de gang. Heb reeds het een en ander doorgesproken.

Daarna ga ik deur-voor-deur langs om mensen te informeren over Zuiver water 💧 Ik heb ook al PH stripjes besteld, zodat de PH van het water gecheckt kan gaan worden bij de mensen thuis. Dus dat komt goed. Heb geen uitkering en geen job en toch ben ik actief. Hoe ik dat doe kun je in dit bericht lezen. 

De kracht zit in mijzelf om te overleven, door te durven ontvangen, te geven en te durven delen van mijn eigen kennis, tijd en energie. Wij zijn zelf de Creator van ons aardse bestaan.

Laat ik een voorbeeld zijn voor velen!

Fijne dag allemaal 🙏 ❤️ 👍

Groetjes Dienie

PS. Heb jij geen tijd en/of geen mogelijkheden tot heden om iets te doen voor een ander en/of voor onze samenleving, maar heb je (nog) wel financiële mogelijkheden?

Je kunt mij ook ondersteunen in mijn belangrijke Missie door een donatie te doen.

Dank je wel ❤️ 🍀

👇👇

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking

Het bericht wat daarop volgde luidt als volgt:

Hi Dienie,

Wat fijn dat jij er bent. 

Mijn leven was ook erg interessant, say the least. Ben van 50 jaar wonen in Nederland nu woonachtig in the USA. Heb veel gereisd in mijn leven om mijn licht te schijnen ben ik nu achter. Want toentertijd had ik constant het gevoel dat ik moest reizen, nu snap ik waarom. Weet nu ook waarom ik naar de USA moest.

 Zoveel antwoorden gekregen en nog steeds weet ik niks 😅😳. Maar wat ik ook tegenkwam ook mijn levenspad was GPMS en ik denk dat dit ons leven gaat vergemakkelijken. 

Onze creator (all there is and ever can be, father, mother GAIA, the light, hoe je het ook noemen wil) heeft ons dit (GPMS) geschonken zodat wij kunnen samenkomen. 

Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Een lieve groet

Simone

Het gaat goed komen in onze wereld, maar we moeten zelf de stappen hierin gaan zetten. Het is een kwestie van gewoon doen, dan word je verder geholpen. Dit artikel (wonder) is hier getuige van geweest. Dienie Kars werd verder geholpen op haar pad door haar bericht wat ze postte.

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.