Vertaal deze pagina naar:

GROOT ISRAEL - DAAROM DE VELE 'MAN MADE' AARDBEVINGEN IN TURKIJE!

05-03-2023

Daarom de door HAARP veroorzaakte aardbevingen in Turkije, dit is 'man made' dames en heren!


Wij schreven het al eerder...


De aardbevingen in Turkije waren 'man made'...


Update 05-03-2023

Wat is de reden dat de Israëlische vlag in Hatay is geplant? Of valt dit ook onder 'help, help'! Hulp heeft een etiquette. Dit is onaanvaardbaar in een land dat niet van u is! Zouden ze bijvoorbeeld Turkije naar Israël laten gaan en een vlag ophangen in een vergelijkbare situatie? Help excuus!

Bron ► https://twitter.com/aliosmanonder34/status/1631785872201793536

Wat wordt bedoeld met een Groot of Klein Israël?

In dit artikel kunt U meer achtergrondinformatie hierover lezen.

Bron ► https://eczp.blogspot.com/2009/10/het-nieuw-christen-zionisme-in.html


Oorzaak van de vele aardbevingen in Turkije en Syrië

Senator Diana Iovanovici Șoșoacă van de SOS Romania Party ondersteunt de opvatting dat de aardbevingen in Turkije en Syrië het gevolg zijn van een aanval met techtonische wapens. Wij durven reeds met 99,9% zekerheid vast te stellen dat HAARP-technologieën er de oorzaak zijn van de vele verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië!

Video ► https://banned.video/watch?id=63ec2e55048d7e3373b6e25f

Hoe kun je de plaatselijke bevolking aldaar alsnog hiervoor waarschuwen? Dat er een menselijke opzet zit achter deze aardbevingen? Dat het 'man made' is? En dat het niet wordt veroorzaakt door God, maar door satanisten die over lijken gaan?

Deze satanisten hebben de overtuiging dat Groot Israel aan hen behoort, omdat dit land vroeger was beloofd aan Abraham, zijn twee zonen en al hun nakomelingen. Die strijd om dat beloofde land (Groot Israel) lijkt nu te worden uitgevochten.


Klaus Schwab heeft wereldwijd de elites opgeroepen!

Klaus Schwab roept de wereldwijde overheid op om AI-technologieën te "beheersen" "Wie die technologieën beheerst - op de een of andere manier - zal de meester van de wereld zijn."

"Over tien jaar zullen we compleet anders zijn," zei Schwab, eraan toevoegend: "Mijn diepe zorg is dat [met] #4IR technologieën, als we niet samenwerken op wereldwijde schaal, als we niet het noodzakelijke beleid formuleren, samen vormgeven, ze zullen ontsnappen aan onze kracht om die technologieën onder de knie te krijgen."


Let even heel goed op wat dit exact betekent wat hierboven staat.

Ze krijgen het benauwd...

Klaus Schwab heeft wereldwijd de elites opgeroepen om samen te komen om hun geheime geavanceerde technologieën maximaal in te gaan zetten en waarschuwt hen dat als ze niet snel handelen, de wereld aan HUN macht kan ontsnappen, omdat de wereldbevolking in een rap tempo aan het ontwaken is.

Bron bericht ► https://summit.news/2023/02/15/video-klaus-schwab-calls-for-global-government-to-master-ai-technologies/


De wereld is failliet

Dit is nog maar het begin. De mensheid zal opnieuw moeten beginnen. Zonder de luciferiaans satanische die de mensheid heeft wijsgemaakt dat zij de eigenaren zijn van alles wat is, terwijl wij allemaal mede-eigenaar zijn van alles wat is.

De wereld is failliet en Klaus Schwap is de curator die de afwikkeling van het faillissement leidt voor en in opdracht van de familie Rothschild. Ruim 90 procent is geïnjecteerd met de euthanasie-injecties. Hoe lang blijft de mensheid nog meewerken? Turkije is schatrijk aan grondstoffen en is strategisch gezien zeer interessant voor de eigenaren van Vanguard en BlackRock.

De intense hebzucht en controledrang van de luciferiaans satanische elite moet worden doorzien en gestopt, anders wordt alles kapot gemaakt en zal de mensheid verdwijnen.


Bekende Israëlische rabbijn: 'Aardbeving in Turkije is straf van God'?

Shmuel Eliyahu beweerde dat God landen die door een ramp waren getroffen, strafte vanwege vermeende mishandeling van het Joodse volk. Een controversiële Israëlische rabbijn heeft verontwaardiging gewekt nadat hij beweerde dat de verwoestende aardbeving die Turkije en Syrië maandag trof "goddelijke gerechtigheid" was.

Nee, dit is geen straf van God, ze proberen echter op deze manier dat wel de bevolking te laten geloven. De aardbevingen in Turkije en Syrië zijn 'man made' (HAARP) omdat ze een Groot Israel willen vormen. Wie zitten hier werkelijk achter? De Zionisten, oftewel de 13 satanische bloedlijnen, de satan zelf, die zijzelf God noemen. Bij hen is alles omgedraaid!

Zie artikel ► https://www.dejongeturken.com/bekende-israelische-rabbijn-aardbeving-in-turkije-is-straf-van-god/

Neset Temirci met een uniek verslag uit Turkije over de aardbevingen 16-02-2023


Over een Shock en Wave effect wordt gesproken, (en een elektrische stroomstoot (schok) vooraf).


Bekende Israëlische rabbijn: 'Aardbeving in Turkije is straf van God'?

Shmuel Eliyahu beweerde dat God landen die door een ramp waren getroffen, strafte vanwege vermeende mishandeling van het Joodse volk. Een controversiële Israëlische rabbijn heeft verontwaardiging gewekt nadat hij beweerde dat de verwoestende aardbeving die Turkije en Syrië maandag trof "goddelijke gerechtigheid" was.

Nee, dit is geen straf van God, ze proberen echter op deze manier dat wel de bevolking te laten geloven. De aardbevingen in Turkije en Syrië zijn 'man made' (HAARP) omdat ze een Groot Israel willen vormen. Wie zitten hier werkelijk achter? De Zionisten, oftewel de 13 satanische bloedlijnen, de satan zelf, die zijzelf God noemen. Bij hen is alles omgedraaid!

Zie artikel ► https://www.dejongeturken.com/bekende-israelische-rabbijn-aardbeving-in-turkije-is-straf-van-god/


Connect de dots in dit belangrijke hoofdstuk van onze geschiedenis beste lezers!

Om dit alles in perspectief te plaatsen, moet je weten dat het grondgebied van Israël in het Midden-Oosten vandaag de dag ongeveer 8.000 tot 9.000 vierkante mijl is. De grootte van de moderne Joodse staat is vergelijkbaar met de grootte van de Amerikaanse stad New Jersey, dat ongeveer een oppervlakte van 7.417 vierkante mijl beslaat.

Plaats dit tegenover elkaar - Bijna een eeuw geleden na de eerste Wereld oorlog in 1917, had de internationale gemeenschap een plan op de onderhandelingstafel liggen genaamd de Balfour Verklaring die het Joodse volk zonder thuisland (voor een diaspora-periode van ongeveer 1847 jaar) een enorm onroerend goed voorstel deed.

Deze aanbieding was ongeveer 46.000 vierkante mijl en strekte zich uit van de Middellandse Zee tot in het oosten aan de Rivier de Eufraat, door het huidige Irak en Syrië.

De geschiedenis vertelt ons dat het voorstel van Lord Balfour veel weerstand ondervond, Arabische leiders in het zogenaamde beïnvloede gebied herinnerden de Britten en de Fransen onmiddellijk aan hun schuldenlast voor hun bijdrage in de nederlaag van het Ottomaanse Rijk, die het Middenoosten gebied tussen 1517 en 1917 regeerde.

Daarom in 1947, nadat Hitler bijna met succes de behoefte en voorstellen voor een Joodse Staats teniet had gedaan door de shoah, ging de Verenigde Naties over tot resolutie 181, "Het verdelingsplan," die de omvang van het gebied van de Joodse staat reduceerde tot zijn huidige grootte.

Tot Israël's verdriet en voor niemand een verrassing, is deze internationale poging om een Joods geboorteland het Heilige Land te ondersteunen voortdurend onderhevig aan Arabische verwerping sinds zijn oprichting.

Het maakt niet uit hoe klein of groot Israël wordt opgedeeld, volgens Bijbel profetie is de Israël van vandaag slechts een fragment van de Joodse Staat van morgen.]

Genesis 15:18 deelt ons mee dat 4.000 jaar geleden al het bestaande en uitgestrekte gebied tussen Rivier de Nijl in Egypte en Rivier de Eufraat aan de Hebreeuwse patriarch Abraham werd nagelaten. Volgens talrijke andere passages in Genesis, werd dit Beloofde Land later overgedragen door zijn zoon Isaac, aan zijn kleinzoon Jacob en in handen van al hun nakomelingen, het huidige Joodse volk.

In geen enkel andere tijd in de Hebreeuwse geschiedenis heeft het Joodse volk de totaliteit van dit land in bezit gehad, daarom onderwijzen veel Bijbel geleerden dat dit in een toekomstige tijd zal plaatsvinden, waar de nakomelingen van Abraham hun definitieve claim op dit Beloofde land zullen afbakenen.

Sinds de Arabische staten Syrië, Jordanië, Saudi-Arabië, Egypte en Libanon het grootste deel van dit land bezitten, lijkt het alsof één of andere grote geopolitieke gebeurtenis in het Midden-Oosten zal moeten plaatsvinden dat zal dienen om deze Arabische grondgebied in Joodse soevereiniteit over te dragen.

Het compliceert de eindtijd eschatologie verder, Psalm 83 vertelt ons dat Israël onwillekeurig op het punt staat om in een grote regionale oorlog verzeilt te raken met deze aangrenzende Arabische volkeren. Schrift gedeelten die hiermee in verbinding staan geven aan dat Israël zal zegevieren en de oorlog zal exploiteren door beslag te leggen op aanzienlijke delen van Arabisch grondgebied en daardoor één van de rijkste naties in de wereld wordt.

Israël is bestemd voor grootheid en zal vermoedelijk eerder vrede door militair dan politieke macht verwezenlijken. Het is spijtig te noemen dat vele wereld en kerkleiders getuigen van kortzichtigheid doordat zij naar de moderne Staat Israël door een beperkte lens blijven kijken.


Inmiddels zijn ze via een aardbevingsgebied Iskenderun binnen gedrongen, wat staat er nu te gebeuren? Landjepik om Groot Israel te kunnen vormen?

 

In een Twitterbericht is het volgende te lezen:

Het personeel van het Spaanse Ambifi Assault Ship Marine Corps heeft aangekondigd dat ze een verkenningspatrouille zijn begonnen in Iskenderun.

Ontdekking van wat? Wat is deze troost als ze komen 'helpen'? Hoe goed is het om zoveel militaire voertuigen op te stapelen? We hebben tenslotte de Turkse strijdkrachten.

Video ► https://twitter.com/i/status/1625966695931166722

Twitterbericht van 15 februari 2023 ► https://twitter.com/aliosmanonder34/status/1625966695931166722?t=DLxbHiKHNCK5czOPKuomUQ&s=35

In de USA zit alle corruptie na 6000 jaar!


De bijbel lijkt letterlijk waar te zijn en ze hebben dat voor ons uitgewist. Het ware ontwaken  kun je dat noemen. Het zijn satanisten, altijd al geweest, het zijn dezelfde bloedlijnen, de 13 satanische bloedlijnen waarover Robin de Ruiter reeds eerder een boek schreef met de titel "De 13 satanische bloedlijnen Trilogie".

Tip: Lees en bestel het boek, zodat U inzicht krijgt in de wereld van nu en in wording.

URL om te bestellen ► https://www.boeken.com/ebooks/de-13-satanische-bloedlijnen-trilogie-750624/