Vertaal deze pagina naar:

GROTE KRANTEN, RADIO- EN TELEVISIEZENDERS ZIJN OMGEKOCHT EN STAAN ONDER STAATSTOEZICHT!

27-06-2022

Enorme censuur van nieuws vindt al jarenlang plaats bij grote kranten, radio- en televisiezenders en social media zoals Facebook!


Vele programmamakers, journalisten, politici, de politie, wetenschappers, topambtenaren en artsen zijn omgekocht om te zwijgen of de waarheid te verdraaien. We zijn afhankelijk van het échte nieuws middels de vrije en onafhankelijke pers, zoals onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media.

Word daarom lid van onze Waarheidskrant door hier te klikken.


Build Back Better (= Agenda WEF)


Melkveeboer Koos Cromwijk mocht vanavond op televisie bij BNNVARA zijn zegje doen, echter werd hij snel afgekapt wanneer hij zaken aanhaalde wat niet voor hun programma zogenaamd 'geschikt' was. Want immers de Agenda van het WEF, Klaus Schwab, Build Back Better dient uitgerold te worden en de boeren en de bevolking dienen vooral dom en onwetend te blijven.

De Build Back Better partij is reeds door Caroline van der Plas opgericht in Nederland. Heel veel mensen hebben nog niet in de gaten wat de werkelijke agenda is van deze partij. Caroline van der Plas is een vieze en dikke wolf in grote schaapskleren.

Wanneer je een paar debatten van Caroline van der Plas volgt en die van Christianne van der Wal (minister Natuur en Stikstof), een beetje onderzoek doet en de afbeeldingen hieronder bestudeerd kom je er al snel achter dat ze in Den Haag alle boeren kapot willen maken en hun land willen inpikken om in de nabije toekomst huizen te kunnen bouwen.

Voedselvoorziening


Wanneer de boeren verdwijnen in Nederland wordt de bevolking enorm afhankelijk van de voedselvoorziening van de monopolisten (rijke elite). Ze hebben reeds de stroom- en gasvoorziening in handen en vele andere zorg- en hulpvoorzieningen. Op deze wijze (monopoly) kunnen ze (rijke elite) de bevolking op alle mogelijke manieren tegenwerken en manipuleren. Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling, die waarheidsvinders (de zogenaamde Wappies) reeds zagen aankomen.

Gelukkig zien steeds meer mensen in dat de illuminati (leden van geheime en occulte genootschappen) teveel macht krijgen over de basisbehoeften van de bevolking. Het wordt daarom de hoogste tijd dat we massaal een halt gaan toeroepen aan het corrupte systeem en dat de ogen open gaan van de bevolking en er gedacht en gehandeld wordt in goede oplossingen.


Er zijn reeds veel goede initiatieven gestart vanuit de boeren zelf en de bevolking!

Scroll verder voor de links naar groepen en info kanalen op Telegram.


Tip: Word lid van kanalen en groepen op Telegram en ga in gesprek met gelijkgestemden en wissel info uit!Volk wordt Wakker:


https://t.me/VolkWordtWakker


Vrij ❤️ Nederland (chatgroep):


https://t.me/Vrij_Nederland


Haal het Lokaal:


https://t.me/Haal_t_Lokaal


Verbind lokaal:


https://t.me/VerbindLokaalHet nieuwskanaal van de boeren:


https://t.me/ConvoyNederland


De provinciegroepen van de boeren:


Noord-Holland: https://t.me/+tnr-NuOlnyRlNjhk


Zuid-Holland: https://t.me/+nepS1cL3nsI4ZTRk


Zeeland: https://t.me/+A7Fm8yN8y1E4ZjU0


Noord-Brabant: https://t.me/+lmcvAhJpLvU4MjM0


Utrecht: https://t.me/+5XysaefTeWo5ZGQ0


Flevoland: https://t.me/+bmJJIBQyNDkxMGZk


Fryslan: https://t.me/+aZrfgHiIHWU3NzQ0


Groningen: https://t.me/+cqdeo3ZD3j8wMzY0


Drenthe: https://t.me/+_5jIy2wrMM9hZDc0


Overijssel: https://t.me/+EEtKvbgJF0RhYzNk


Gelderland: https://t.me/+oly-xevdQpwzOWVk


Limburg: https://t.me/+VdqdSxrp0yRiYWVk


@ConvoyNederland  │ #KonvooiVoorVrijheid

Eerdere publicaties over de boeren: