Vertaal deze pagina naar:

HET GROTE STIKSTOF-LEUGEN IN DE VOLGENDE ROBERT JENSEN SHOW!

30-10-2023

Een nieuw Goddelijk Geïnspireerd Artikel in onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media: "Geeft Robert Jensen gevolg aan het Goddelijke voorstel?"


*** Het Grote Stikstof-Leugen voor in de volgende Robert Jensen Show ***

Vanwege het dagelijkse onderwerp van gesprek in politiek Den Haag over het zogenaamde gevaar van stikstof, wat voor het (voort)bestaan van vele mensen en de natuur een grote rol speelt, werd door het Goddelijke wezen Ad van Rooij een e-mail met een Goddelijk verzoek naar Robert Jensen gezonden.


De e-mail van Goddelijk wezen Ad de Rooij aan Robert Jensen luidde als volgt:


Beste Robert Jensen,

Lees hier ons recent artikel + DE VLAAMSE CHRISTELIJKE POLITIEKE PARTIJ CD&V / EVP MAAKT MET DE HULP VAN DE "ALVADER" (GOD) EEN EINDE AAN DE GROTE STIKSTOF LEUGEN! + in de volgende link op De Nieuwe Media, met foto's, links, deeplinks, video's en TV-uitzendingen aan feitelijke en wettelijke onderbouwing.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-vlaamse-christelijke-politieke-partij-cdv-evp-maakt-met-de-hulp-van-de-alvader-god-een-einde-aan-het-grote-stikstof-leugen/


Zou je daaraan je volgende Robert Jensen Show willen wijden?

Graag verneem ik je reactie!


Geschreven met de hulp van Jezus Christus vanuit de Vlaamse Christelijke politieke partij cd&v / EVP door haar stemgerechtigd lid A.M.L. (Ad) van Rooij (cd&v-registratienummer: 17-00013-38).

Alle acht miljard wereldbewoners behoren dit te weten.