Vertaal deze pagina naar:

HET KONINGSHUIS, DE BELASTINGDIENST EN VELE OVERHEIDSINSTELLINGEN, STICHTINGEN, BEDRIJVEN, BANKEN, DE POLITIEK, DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE, DE GEZONDHEIDSZORG EN VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN ZIJN CRIMINELE ORGANISATIES GEBLEKEN!

25-11-2023

Het einde van de (r)overheden, (de onderdrukkers/afpersers), is nu volop aan de gang, ze zijn gezien!

Oeps! Wat nu? Wat gaan we nu doen met z'n allen met deze onthutsende onthullingen en informatie? 

DE POLITIE WAAKZAAM EN DIENSTBAAR? DE ZICHTBARE SS (NAZI) STREPEN VAN NEDERLANDSE POLITIEWAGENS IN YOUR FACE GETUIGT REEDS VAN EEN CRIMINELE ORGANISATIE!

Een dag van bezinning inlassen? Stilzwijgen? En ons eigen pad gaan vervolgen en iedereen vergeven? Zand erover? Dit ligt aan het Collectieve bewustzijn en staat nog in de sterren geschreven. Een ieder die dit nu leest kan zich eens achter z'n oren gaan krabben. In wat voor een horrorwereld en sprookjeswereld zijn wij nu eigenlijk terecht gekomen? We hebben nog een periode van bezinning voor ons.

Wat wij dienen te doen is ons gezonde verstand te gebruiken.

En niet af te wachten tot een ander het doet...

Wij zijn zelf onze eigen redders en de creators van ons aardse bestaan.

Het einde van de (r)overheden, (de onderdrukkers), is nu volop aan de gang, ze zijn gezien!

Wat gaan we nu als eerste doen?

Massaal hennep (cannabis) verbouwen en schijt hebben aan de (r)overheid?

YES! POWER TO THE PEOPLE! WAAR EEN WIL IS IS EEN WEG!

Wat is een criminele organisatie?

Een criminele organisatie in de zin van het Nederlands strafrecht is een groep mensen die samenwerkt met het oogmerk misdrijven te plegen. Een groep kan al als criminele organisatie aangemerkt worden als zij nog geen misdrijf begaan heeft; het is voldoende als het oogmerk bewijsbaar is. Deelname aan een criminele organisatie is strafbaar gesteld in Artikel 140 van het Wetboek van Strafrecht. Voor dit delict beschouwt de wetgever een groep als organisatie wanneer er in de groep sprake is van structurele, duurzame samenwerking. Van deelname aan de organisatie is al gauw sprake: het wachten in een vluchtauto met draaiende motor kan volstaan. De wetgever noemt het verlenen van geldelijke of andere stoffelijke steun […] alsmede het werven van gelden of personen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Criminele_organisatie_(Nederlands_strafrecht)