Vertaal deze pagina naar:

HET VERZWIJGEN EN DE GEVAREN VAN NANOFIJNSTOF

24-07-2021


Deze informatie wordt onzichtbaar gemaakt door Facebook volgens de schrijver van dit bericht, omdat deze Waarheid en informatie niet bekend mag worden bij de bevolking!


Dan breekt de hel los!


DE HELE PLANDEMIC

IN HET KORT SAMENGEVAT

EN DE OPLOSSINGRockefeller ontdekte olie en begon het te verkopen als brandstof voor auto's.

Hij duwde de schone alcohol als brandstof uit de markt via de drooglegging (alcoholverbod).

Vervolgens werden er miljoenen mensen ziek van de luchtvervuiling.

Dus zette hij de farmaceutische industrie op om mensen te behandelen tegen de luchtvervuiling van zijn olieprodukten met nieuwe olieprodukten.

(= Beste businessmodel ooit!)


In deze situatie zitten we vandaag nog!


Miljarden mensen wereldwijd zijn vergiftigd door olie, pesticiden en duizenden andere olie produkten.

Toen die luchtvervuiling in de vorm van zwarte rook overduidelijk zichtbaar werd, ontwierpen ze een katalysator, waarmee ze de zwarte rook gingen verbranden tot onzichtbare nano rookdeeltjes. En toen gingen de overheden zeggen: "De lucht is nog nooit zo schoon geweest".

Maar daarmee werd de zaak nog erger. Want als de rookdeeltjes nog kleiner zijn dan gaan ze nog dieper het lichaam in en komen ze in al onze organen en de hersenen terecht.

En opnieuw is ook deze nanoluchtvervuiling zichtbaar geworden door een witte waas aan de horizon. Toen deze waas wereldwijd een feit was, aan het begin van de virus crisis werd besloten om de ziekenhuis protocollen te veranderen.

Plotseling werden mensen die ziek waren van nanoluchtvervuiling gediagnosticeerd als een virus besmetting. En het medisch personeel werd zo bang gemaakt voor deze besmetting dat ze niet snapten dat het gewoon de symptomen waren van vervuiling en artsen werden an mas omgekocht met grote bedragen als ze CORONA als doodsoorzaak zouden opschrijven.

Dus de aandacht was daarmee in een keer afgeleid van de nanoluchtvervuiling. 

De oplossing voor de elite, die haar fortuin te danken heeft aan deze vervuiling om uit deze nanoluchtvervuilings crisis te komen zonder dat ze hun macht verliezen, is om langzaam de wereldbevolking uit te dunnen. Daarom is vaccineren de oplossing.

Al 100 jaar lang geven de vervuilers een "virus" de schuld als er doden vallen door hun giffen, daarmee is het virusgeloof bij de bevolking diep geworteld en zullen ze de oplossing vaccinatie omarmen.

Echter deze vaccinatie is een langzame depopulatie methode en op deze manier zullen de vervuilers hun probleem oplossen. Als er minder mensen op aarde rondrijden, oliestoken etc., dan zal de aarde zelf de vervuiling weer kunnen verwerken.

Begrijp ook dat dit alleen kan worden uitgerold als iedereen zijn mond houdt. Dus de complete, politiek, media, alternatieve media, sociale media, volledige industrie is de mond gesnoerd hierover. Alles wat we dagelijks aan informatie voorbij zien komen is om deze doofpot te overschreeuwen.

Want als de massa dit weet, dan zullen ze direct overstappen op fossielvrije energie en die is er in de vorm van b.v. een GEET processor waarmee alle autos op water kunnen lopen en we onze electriciteitsvoorziening zelf kunnen regelen.

We zullen direct overstappen op rentevrij geld waarmee we de oliedollar uitschakelen.

We zullen stoppen met draadloze techniek die onze hersenen die vol zitten met nanodeeltjes verpulverd.

We zullen direct overstappen op hennep produkten in plaats van plastics.

We zullen direct stoppen met het gebruik van pesticiden en andere methoden gaan gebruiken om ons voedsel te kweken.

DEEL DIT ARTIKEL AUB!
Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een mooie of goede boodschap!