Vertaal deze pagina naar:

HOE VEILIG EN HOE SCHOON IS ONS DRINKWATER WERKELIJK WAT UIT DE KRAAN KOMT IN ONZE WONINGEN?

25-01-2024

Weet jij welk drinkwater je drinkt?

Maak goede keuzes voor nu en straks voor jezelf en je (klein)kinderen.

Het RIVM is een wassen neus

Het RIVM kwam ineens met verontrustend nieuws over de waterkwaliteit in Europa.

Zogenaamd om de waterkwaliteit te verbeteren?


Ter verduidelijking: Water is water toch? Of toch niet?

Het RIVM verzaakte echter te vermelden dat de Nederlandse Watermaatschappij in opdracht van de (r)overheid, medicijnen, chloor en zelfs nog veel meer toevoegt aan ons drinkwater. Het RIVM vergeet ook te vermelden wie de veroorzakers zijn van de slechte waterkwaliteit in Nederland (en Europa). Onder andere de fabriek Chemours in Dordrecht die nog steeds door kunnen gaan met het lozen van gifstoffen vanwege de tekortschietende milieuwetgevingen van de (r)overheid die de vergiftiging van het oppervlaktewater van de fabriek Chemours in Dordrecht nog steeds gedogen. 

Ja U leest het goed, lees het anders nog een keer!

* * * A L A R M * * *

Wij dienen in Nederland (en ook in België en de rest van onze wereld) per direct alle milieuwetgevingen onder de loep te nemen, per direct aan te passen en per direct alle fabrieken en veroorzakers van milieuvervuiling in onze wereld een HALT toe te roepen om nog langer meer gif te lozen die onze lucht, ons water, ons voedsel en onze aarde vergiftigen.

Zelfs het meest verontreinigde water is al thuis te bewerken tot drinkwater.

Een ervaringsdeskundige schrijft het volgende:

"Ik ben tig jaar houder en succesvol kweker van koralen en zeevissen geweest. Daarvoor moet je de beste waterkwaliteit hebben die er bestaat en dus: zuiverde ik mijn water zelf! Hoe? Door middel van een osmose installatie. Wist je overigens dat water niet kleurloos is maar blauw? Daar kom je achter zodra je alle vervuiling eruit hebt gefilterd. Wist je bepaalde Amerikaanse koelkasten uitgerust zijn met osmose filters? En dat bepaalde keukenboilers een ingebouwd osmose systeem hebben?"

Laat je niet langer (meer) voorliegen door het RIVM

Het Nederlandse (Europees) kraanwater wordt bewust vervuild. Waarom? Om je ziek te maken en jou af te stompen, daarom. En zo te zien aan de "Covid-waanzin" en de "Klimaat-gekte" van de afgelopen jaren werkt het nog goed ook. Denk je er over om ook een osmose apparaat aan te schaffen?

Drink gezond drinkwater!

Voor het thuis optimaal zuiveren van leidingwater is een omgekeerde osmose* waterfilter/-zuiveraar, die wordt aangesloten op de waterleiding dé oplossing. Koud zuiver water kan worden getapt een apart kraantje naast de bestaande duo-mengkraan (koud/warm), of uit een driewegkraan die de duo-mengkraan vervangt.

* Omgekeerde osmose; de combinatie van een voorfilter en een scheidingsmembraan produceert optimaal zuiver drinkwater; zonder restanten van medicijnen, chemicaliën. (zoals PFAS), pesticiden, anorganische mineralen, zware metalen (zoals lood), hormonen nanoplastics en andere onwenselijke stoffen.

Ga zelf op zoek naar goede waterzuiveringsapparatuur, informeer jezelf.

Overige tips:

Tevens is de PH waarde belangrijk van het drinkwater en de energetische waarde.

Het schoonste water is tot heden gedestilleerd water.

Houd ook de mineralen in de gaten wat je dagelijks tot je neemt en vul dat eventueel zelf aan.

Momenteel is er een onderzoek gaande hoe we simpel en goedkoop gezond water kunnen verkrijgen.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN