Vertaal deze pagina naar:

UIT NIEUWE CIJFERS VAN DE (R)OVERHEID BLIJKT DAT HET LEGER VAN VRIJHEIDSSTRIJDERS (WAPPIES) VEEL GROTER IS!

26-06-2023

Dit is een mooie en goede overwinning voor alle Vrijheidsstrijders (Wappies) in Nederland!


In alle lagen van de samenleving tref je reeds verstandige mensen aan die niet langer alles wat afkomstig is van de (r)overheid voor zoete koek slikken!

Met drang en dwang proberen de globalisten de vrijheid van meningsuiting te knechten. Alles wordt van stal gehaald om het vrije woord te censureren en Agenda 2030 van de VN/WEF, The Great Reset, door te kunnen drukken. Echter de bevolking gaat nu snel ontwaken. Steeds meer mensen gaan nu onderzoek doen en komen erachter dat ze jarenlang zijn voorgelogen.


Word ook lid van het Telegram kanaal VOLK WORDT WAKKER

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal


AIVD staatstrollen

De AIVD (staatstrollen) zijn momenteel erg actief om de Vrijheidsstrijders (Wappies) kapot te schrijven, zwart te maken, kortom te demoniseren, zodat de nog niet bewuste Nederlanders hen niet geloven of hen gaan volgen met wat ze aan waarheden en feiten te verkondigen hebben.

Uit dat onderzoek blijkt dat tijdens de nep coronapandemie maar liefst twintig procent van de Nederlandse bevolking sceptische ideeën had over de pandemiebestrijding.

De corona pandemie was een grote hoax van de (r)overheid om zoveel mogelijk zieltjes voor zich te kunnen winnen, die zich braaf lieten vaccineren en coderen met COVID-19 injecties, zodat zij eerder dood zullen gaan en geen kinderen meer kunnen krijgen (ontvolkingsprogramma).

Dat is natuurlijk wel even schrikken wanneer je bent gevaccineerd, maar het is helaas de waarheid. Onderzoekers die de corona pandemie als hoax (nep pandemie) verkondigden werden door de (r)overheid weggezet als Wappies.


Meldingsformulier gedwongen vaccinaties

Vul het meldingsformulier in wanneer je werd gedwongen om COVID-19 vaccinaties te nemen ► https://www.freelifeworld.info/meldingsformulier-gedwongen-covid-19-vaccinaties/


Veel mensen mogen nog gaan ontwaken!

Veel nog niet bewuste mensen mogen nog gaan ontwaken in de wereld waarin we echt leven. Momenteel leven we in een wereld van veel leugens en bedrog. De meeste media is omgekocht om de bevolking voor te kunnen liegen en hen zoet te houden met brood en spelen.


Vrijheidsstrijder (Wappies)

Er is altijd gesuggereerd, dat het aantal 'Wappies' in ons land bestond uit een relatief klein groepje mensen. Nu blijkt uit nieuwe cijfers van de (r)overheid dat het leger van 'Wappies' veel groter is, dan we altijd dachten. Lees hier verder ►  https://niburu.co/binnenland/18676-het-leger-van-wappies-blijkt-veel-groter-te-zijn-dan-iedereen-dacht

Vrijheidsstrijders willen een wereld van liefde en vrede 💜

Jij toch ook? Doe daarom onderzoek, ondersteun ons en infomeer jezelf!