Vertaal deze pagina naar:

IS DE SCHIETPARTIJ OP PETER R. DE VRIES EEN FALSE FLAG OPERATION?

07-07-2021


Na een dag onderzoek komen er vaak andere feiten of opmerkelijkheden naar boven...


Alles wat de media en politiek aangaat daar kun je de vinger niet opleggen van wat er achter de schermen aan GOOCHELTRUCS ingezet worden om het volk te misleiden!

Kijk en onderzoek mee met de Waarheidskrant van De Nieuwe Media.

Bekijk de onderstaande video.

Met dank aan MQMS MAGNET VOOR DE PUBLIEKE VIDEO.

Wat denkt U wat er WERKELIJK is gebeurd?


Stuur Uw reactie middels het onderstaand berichtenformulier.

Of stuur een mail naar: redactie@de-nieuwe-media.nl


(Opmerking: Uw reactie zal anoniem blijven voor alle lezers)

Tip: Klik de onderstaande link aan voor het bekijken van de video.Opmerkelijkheden...


Wanneer werd Peter R. de Vries neergeschoten?


Drie dagen geleden of gisteren 6 juli 2021?

Wat klopt er niet aan de berichtgeving?

Controleer het zelf en doe de dubbel-check, check-check!

Zie ook de berichtgeving over corona op de A-lijst.

En niemand die het over de genocide A-status van het virona heeft in de media.
Reactie bij de onderstaande foto en verzameling diverse reacties op social media:


"Er lopen gewoon 2 passanten die net doen alsof ze niets gezien of gehoord hebben. Dit vind ik ook al zo vreemd en ze op hun telefoon kijken. Terwijl er vlak achter hen een aanslag op iemand zou zijn gepleegd. Hoe kan dit?"

"En Halsema had het over een drukke straat... Welke??"

"Video waar je 5 schoten hoort waar de camera vlak voor en direct na de schoten verzet en ingezoomd en daarna uitgezoomd en gedraaid wordt, zie je ook mensen rustig op een terras zitten en langslopen: niemand kijkt op, niemand in paniek, niemand die rent, kijkt, bukt, springt, bt: niks! Loopt zfs iemand rustig door de straat! Wtf"Deze berichten verschenen 6 juli 2021 op social media (namen verwijderd):

"BEN JE WAKKER?

FALSE FLAG OPERATION "PETER R DE VRIES"

Hij is niet dood...~Filmpjes laten n pop zien waarvan de hand/arm omhoog gaat bij de zogenaamde reanimatie... N echt lichaam doet dat niet, n bewusteloos lichaam heeft verslapte ledematen...Dus de omstanders zijn crisis-actors!(filmpjes in de afbeeldingen)~Ook n screenshot van zijn hoofd laat duidelijk zien dat het fake is... Niet Peter (zie screenshot) ~Verder berichtte AD(punt)NL 3 dagen geleden al dat de Vries neergeschoten was...En ook andere nieuws-berichten op internet ruim 9u voor de "aanslag"...~Beveiligingscamera A'dam...

https://www.lievertedikindekistdaneenfeestjegemist.nl/

Je ziet een persoon voorbij lopen die lijkt op Peter. Dan zoomt de camera zonder reden in op n man met 'n helm, die dezelfde weg rechts inslaat als Peter.Meteen daarna een politieauto in die straat die ook dezelfde weg rechts inslaat...Je hoort het geluid van schoten...Mensen op straat reageren niet op de schoten... >> waarom zoomde de camera al in op een willekeurige man? En niet op andere mensen in die straat!Wel heeeel toevallig dat de politie al wist dat Peter door die man beschoten zou worden! En ook meteen dezelfde straat inreed voordat er iets merkbaar was!

De "schoten" hebben de verkeerde ECHO! Het klinkt alsof de schoten in 'n binnenruimte opgenomen zijn, en niet in de buitenlucht in 'n straat!

De normale Nederlander zou schrikken van schoten... En zou (hoe onverstandig ook) meteen richting het geluid lopen om n glimp op te vangen van het incident...

Niets van dat op dit filmpje Dus: false flag operation

-Waarschijnlijk heeft de Vries 3 dagen geleden n uitnodiging gekregen voor 'n enkeltje Guantanamo Bay, waar hij zal moeten getuigen tegen de cabal (zijn vriendjes)...

Net als Ep-steen is de Vries n bron van info en contacten die vele corrupte mensen erbij kan lappen.... (denk aan Demminck etc) (zie screenshot)

Denk ook aan Neurenberg 2.0.... Dat verklaart ook de grote hoeveelheid C17 vliegtuigen (VS - militair) op de kaart, hetzelfde als toen het Vaticaan n black-out had begin dit jaar... Zij vervoeren in-hechtenis-genomen-vip's....(zie screenshots van gister) ~ Screenshot van Peter op DE LIJST....~Zelfs de politie wist voor 6u al dat Peter die avond (2u later) vermoord zou worden (zie screenshot)

~En in de uitzending van Boulevard, nog voor de aanslag, praatten ze in "verleden tijd" over Peter... "Hij was"... Terwijl hij toen nog niet beschoten was....Dus zij wisten al dat Peter niet terug zou komen...

~DECOY*AFLEIDING is 'n sterke media-techniek waarbij n bepaald incident de aandacht weg sluist/opeist, en waarbij n belangrijke andere actie minder gezien wordt.In dit geval SLUIST het nieuws rond De Vries de aandacht weg van het besluit om de C-ziekte op de A-lijst te zetten, en hiermee alle C-maatregelen permanent te maken...>---<Heel veel mensen hebben 't opgemerkt, en merken ook de andere details op die niet kloppen....Dus ik wil niet respectloos overkomen, het is verschrikkelijk voor diegenen die moeten denken dat hij dood is.

Maar er is genoeg bewijs dat er op duidt dat hij niet echt dood is, en dat dit voor het publiek in scène gezet is.

Dus sterkte voor iedereen die wil geloven/gelooft dat Peter echt dood is en kracht voor diegene die naar de details willen kijken, en 't grotere plaatje durven zien....Xxx

(Met dank aan de mensen die wakker zijn en dit bewijs/screenshots hebben gedeeld/gepost, die ik hier nu ook verder deel)."

"Mijn mening is dat ie 'n oproep (bevelschrift) gekregen heeft om voor het Tribunaal te komen... Getuigen over wat hij weet mbt de cabal, 't koningshuis, onderwereld, etc (zijn vakgebied) omdat hij 'n bron aan info is waarmee 'n hoop corruptie berecht kan worden.DAT kan uiteraard niet in de mainstream media gebracht worden, en daarom is dit alternatief uitgevoerd, enerzijds om hemzelf te beschermen & anderzijds om "De Top" te misleiden....Helaas zal 't gros vh volk ook denken dat hij dood is of moest.... En velen zullen erin geloven en er verdriet om hebben.

Te zijner tijd zal alles duidelijk worden, en zullen criminele en corrupte kopstukken gaan rollen.Mainstream media zal je 'n naratief voorhouden, om de machten die hun betalen te beschermen.Maar ze hebben ook fouten gemaakt die opgemerkt zijn en waardoor mensen gaan nadenken.Ik hoop dat je hem over 'n tijdje weer terug zult zien, als getuige voor oa Neurenberg 2.0 en andere tribunaals....

Er zullen meer mensen "verdwijnen" of "sterven" op deze manier....

Fijne avond"

"Ik denk ook dat hij in Gitmo is en moet getuigen....DAT kan de media ons natuurlijk niet brengen, daarom het alternatief dat hij omgelegd is, en 'n tactische zet erbij ivm die status.... "

"Zo werkt de media hypnose psychologie...Dood = einde, korte aandacht vh publiek. Dood is ook geen lijden meer.In levensgevaar = aandacht rekken, medeleven genereren, energetische opbouw, suspensie wat er gaat gebeuren, lange termijn aandacht vh publiek....Als iemand dood is kijken mensen snel weer 'n andere kant op...Is iemand in gevaar/lijden/onzekerheid dan houdt dat de aandacht en energie vast...Vies spelletje! "

Een verzameling van het onderzoek door WaarheidsvindersWilt U reageren op dit artikel?


Of op de video?


Vul dan de onderstaande gegevens in.

Na het verzenden van Uw bericht ontvangt U een automatisch bericht wanneer het verzenden is gelukt.Ingezonden berichten:


16:10 uur 07-07


De A status van Corona is er door geduwd door het kartel in Den Haag, horen of zien we weinig tot niets van, terwijl dit toch wel heel extreem belangrijk is voor de vrijheid die ons hierdoor ontnomen word. Peter R de Vries fungeerd als afleiding, zodat de bevolking op het verkeerde been word gezet en weer niet door heeft wat er daadwerkelijk gebeurd hier in Nederland.


16:53 uur 07-07

Ik denk dat deze aanslag op Peter R. De Vries afleiding is van hetgeen er eerder deze dag is gebeurd. Dat Covid 19 nu op de A lijst staat, betekent dat onze democratie niet meer is. De Tweede Kamer heeft zichzelf compleet berooft van haar controlerende macht. Dit demissionair kabinet heeft nu vrij spel en kan weer vrijheidsbeperkende maatregelen opleggen wanneer zij dit nog dit nodig achten. Geen enkele krant bericht hier over. Geen enkel praatprogramma heeft hier aandacht aan besteed. Alleen maar Peter R. De Vries. Nu wordt er geopperd door de media dat de aanslag gelinkt is met Taghi. Het zou kunnen; maar waar is het bewijs? Waar zijn de feiten hiervan? Daarbij komt dat de aanslag op Peter mij doet denken aan de moord op Pim Fortuyn. Leg de beelden van de moord op Pim Fortuyn naast de aanslag van Peter r. De Vries. Er zijn zoveel overeenomsten. Mijn onderbuikgevoel zegt dat er dingen niet kloppen. Wat de waarheid is weer ik niet. Is ook bijna onmogelijk om te achterhalen omdat er zoveel censuur en polarisatie is. Maar dat het zaakje stinkt is voor mij wel helder.

09:01 uur 08-07

Goedemorgen, ik heb uw schrijven gelezen en kan niet anders zeggen dan dat u volkomen gelijk heeft. Ook ik en mijn man hadden vrij snel door dat er dingen waren die niet kloppen. We kijken al lange tijd niet meer naar journaal, wat heel bevrijdend is, en hebben we geleerd critisch te kijken. Heerlijk om te weten dat er steeds meer mensen zijn die wakker zijn dan wel worden.