Vertaal deze pagina naar:

KINDEREN IN AFRIKA (NIGERIA) FUNGEERDEN IN 2017 ALS PROEFKONIJN EN WERDEN ONDER DWANG INGESPOTEN MET DE MONKEYPOX VACCINATIE

22-05-2022

Monkeypox wordt zo genoemd omdat het Covid-'vaccin' chimpansee-genen bevat!


Degenen die in de theorieën van Darwin geloven, ook al was hij een mason (vrijmetselaar) en ontkennen zij het overweldigende bewijs van een Schepper, kunnen nu letterlijk apen worden.

- Goddelijke ironie -

Afrika is al jarenlang een proeftuin voor het experimenteren van vaccinaties, waar kinderen door transhumaniseren, gezondheidsklachten kunnen krijgen, ziek kunnen worden of er zelfs (vroegtijdig) aan dood kunnen gaan!

De schrijfster van het onderstaande bericht schreef het volgende over Nigeria (anno 22-05-2022):

"In 2017 een stuk erover geschreven, in Nigeria werden toen namelijk kinderen door het leger in een school opgesloten en ingespoten met monkeyPox vaccinatie. Diegene in het groen omcirkelde kader had toen allemaal filmpjes gemaakt en online gezet. Het hele dorp in paniek, kinderen die uit ramen probeerden te vluchten."

Wellicht zijn er mensen die zich dit nog kunnen herinneren, dat dit zich afspeelde.

Onze redactie herinnert zich dit nog, U ook?

Zo ja, stuur ons dan Uw reactie!


Klik de link hieronder aan voor het bewijs dat dit reeds in 2017 gaande was:

Link ► https://www.channelstv.com/2017/10/12/ncdc-distances-self-vaccination-seast/

Deze link staat in de bovenstaande afbeelding vermeld, onder de groene omkadering.

NCDC neemt afstand van MonkeyPox-vaccinatie in Zuidoost


Vertaling info van de bovenstaande link:

De Chief Executive Officer van het Nigeria Center for Disease Control (NCDC), Dr. Chikwe Ihekweazu, zegt dat er in het zuidoosten of enig ander deel van het land geen vaccinatie tegen apenpokken plaatsvindt.

Dr. Ihekweazu zei dit donderdag in Abuja tijdens de hoorzitting van de Senaatscommissie over de gemelde uitbraak van apenpokken in delen van het land.

De NCDC-baas legde uit dat er geen relatie is tussen zijn organisatie en wat er in het zuidoosten gebeurt. Hij waarschuwde daarom Nigerianen tegen deelname aan enige immunisatie tegen de ziekte.

Eerder deze week begonnen sommige ouders in de staten Delta en Anambra naar verluidt hun kinderen van school te halen, na berichten dat het leger immunisatiemedicijnen toedient waarvan wordt vermoed dat ze schadelijk zijn.

Het leger heeft sindsdien de beweringen ontkend en zegt dat de medische hulpverlening een programma is voor sociale verantwoordelijkheid, gevormd in de operatie Python Dance in het zuidoosten.

!! WAARSCHUWING !!

De WHO verzint iedere keer iets nieuws om de bevolking opnieuw te kunnen vaccineren, waardoor mensen transhumaniseren, gezondheidsklachten krijgen, ziek worden en er zelfs onvruchtbaar van door kunnen worden en mensen eerder zullen sterven. Hun duivelse agenda (Lucifer) is de bevolking te transhumaniseren en te reduceren naar max. 500 miljoen aardbewoners.


Dus pas er mee op wanneer U langer wilt leven, gezond en vooral mens wilt blijven!