Vertaal deze pagina naar:

LAAT JE NIET LANGER DOOR DE NAZI'S GEBRUIKEN EN BLIJF VOORAL MENS!

31-03-2021

Bijgaand bericht werd ons vandaag (31-03-2021) toegezonden en is na te lezen op de navolgende website:


https://www.takecare4.eu/die-pet-past-ons-allemaal/


De verlatende Kamer-leden steken elkaar veren in hun kont voor hun bewezen diensten in het Hitler Kabinet Rutte 4. De volksmenners van de Wappie Bevolking, zijn moe maar voldaan over hun werk het land kapot te maken. We waren getuigen van het transformeren van de Politie in de Waffen SS om de ongewillige bevolking in het gareel te slaan.

Niet gehinderd door een geweten sloegen half-gewaaide dienders er heel gemotiveerd op los, door gebrek aan kennis en menselijke trekjes. Terug in de tijd 1933 de opkomst van de SA bruinhemden die de weg voor Hitler hebben vrijgemaakt om iedere afwijkende neming over Nasi letterlijk de kop in te slaan.

De zelfgenoegzaamheid van de Macho malloten, aangedreven door hun leiding die in opdracht van de Bilderberg globalisten hun snode Genocide plannen aan de bevolking wil opleggen.

Zou het een idee zijn als alle Politie Nazi's en de hele Reichstage in Den Haag niet eerst een dubbele doses van hun Kill Shot nemen, dit natuurlijk om het goede voorbeeld te geven.


Een goede leider gaat voorop!

Mocht er door geweten geplaagde dienders, zich niet langer door de Fascisten uit de fake regering Hitler Kabinet willen laten gebruiken, is nu de kans om er tegen in actie te komen. Meld je ziek, en stuur de leiding een dagvaarding voor machtsmisbruik en het aanzetten tot een fascistische misdaad tegen eigen bevolking.

Je krijgt je salaris gewoon doorbetaald en hebt recht op een schade vergoeding, door het wangedrag van je meerderen. Eis € 100.000 als compensatie voor de toegebrachte geestelijke mishandeling waar je aan blootgesteld was.

Alle politie die hun verhaal reeds hebben gedaan en nog gaan doen bij het buiten parlementaire onderzoek commissie, kijk op de onderstaande website, succes!

https://bpoc2020.nl