Vertaal deze pagina naar:

MARK RUTTE KOMT DE ONDERSTE STEEN OVER DE MH17 NOG OOIT BOVEN?

18-11-2022

Jazeker, vooral wanneer wij ZELF onderzoek blijven doen en elkaar blijven informeren, dan komt de onderste steen zeker boven als jij het niet doet Mark Rutte!


Over de MH17 doofpot

Het hele MH17 verhaal de doofpot in? No way!

De onderste steen zou boven komen. Mark Rutte zou niet rusten voordat de daders gepakt en berecht waren. Laten wij onze lezers hier eens proberen uit te leggen waarom volgens vele onderzoekers het echte scenario van de MH17 in de doofpot moest.

De aanslag op de MH17 wordt ook wel gezien als de Europese 9/11. Er zijn een aantal opvallende overeenkomsten tussen deze aanslagen. Zo is 9/11 de aanslag op de Twin Towers en de MH17 de aanslag met de Twin Planes, wanneer je het verband begrijpt tussen de MH17 en de MH370.

Deze Twin Towers verwijzen naar de twee pilaren die we ook terugzien in de symboliek van de Vrijmetselarij. Deze tweelingpilaren zijn terug te voeren tot Salomon's tempel en zelfs naar het oude Egypte en Sumer. Ook het cijfer 11 verwijst naar deze tweelingpilaren en andere occulte betekenissen.

Dat is waarom we het cijfer 11 ook vaak terugzien bij valse vlag-aanslagen.

Bekijk bovenstaande foto eens van een moment uit de video die hieronder is te bekijken? Wie is op de hoogte van Vrijmetselaars, de Vrijmetselaars eed en het Vrijmetselaarsteken? Het Vrijmetselaarsteken wordt een paar keer in de opname "in your face" gemaakt door Opstelten (zie de bovenstaande foto en het handgebaar wat Opstelten tweemaal maakt in het begin van de video).

Tip: Luister goed naar wat er op dat moment wordt gezegd door Rutte en precies op dat moment maakt Opstelten het Vrijmetselaarsteken.

Met andere woorden, wij zitten hier zelf achter, wij liegen hier over de waarheid.

Lees ook de commentaren onder de betreffende video van de MH17.

Tip: Klik de link aan onder de video voor de commentaren.


Wij ontvingen een bericht van een lezer,

waarvoor onze hartelijk dank!


"Geacht team van de waarheid,

Ik ben het er helemaal mee eens dat de flutkoning moet aftreden, hij hoort als een vader te zijn voor zijn volk maar hij heeft het volk en ons land verraden.

Verder mag het kabinet morgen vallen, de slaapkamer gesloten worden.

Er is gisteren geen recht gesproken inzake MH 17 maar een deksel op de doofpot geduwt, bewijs te over.

Drie onschuldigen zijn tot levenslang veroordeeld, de nabestaanden een oor aangenaaid en de hoofdschuldige is degene die ons pretendeert te REGEREN !!!

Schuldige is de cabal, de zogeheten elite, zeg maar parasieten.

In de MH17 zaten 100 wetenschappers die gingen getuigen dat Fauchi (Mengele) aids heeft gemaakt. Die moesten opgeruimd worden.

In de nooit terug gevonden MH370 zaten 4 patenthouders van de chip. De vijfde patenthouder is Jakob Rothchild, die zich niet in het vliegtuig bevon. Hij is met het patent van de chip, ter waarde van 1 biljoen dollar, er vandoor gegaan.

De ingezetenen van de MH17 plus de Aziaten in de MH370 waren allen van hun organen ontdaan.

Rutte heeft het mogelijk gemaakt.

Het was een "false flag"!

De Aziaten die op 18 maart 2014 omkwamen waren geconserveerd met chemische oplichtende vloeistof die door een journalist in Ukraïne gefotografeerd werd. Bij deze doden lagen allemaal Nederlandse paspoorten die niet beschadigd waren.

Op Google earth staat een luchtfoto van het gedenk-monument van de MH 17...

De pyramide met het alziend oog dus duidelijk cabal.Ik ben woedend en ook erg verdrietig wanneer het onderkruipsel Rutte hier zomaar mee wegkomt want ik ben het helemaal zat.

Hopelijk kunt U hier iets mee.Vriendelijk groet."


Documentaire 'MH17 - Oproep voor Gerechtigheid'


Gelieve iedereen deze video te bekijken. De Nederlandse regering zit tot hun nek in deze gruwelijke misdaad die door Oekraïne is begaan, maar waarvan Rusland de schuld krijgt!

Doe ook onderzoek, informeer Uzelf!


En ondersteun diegenen die onderzoek doen.

En U erover berichten.