Vertaal deze pagina naar:

WAAROM VLUCHT MH17 EN VLUCHT MH370 IN 2014 EEN GROTE DOOFPOT IS GEWORDEN!

20-11-2023

Cor Pan schreef voor zijn vertrek op 17-07-2014 met vlucht MH17: "Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d'r uit".

Info volgens Wikipedia - klopt deze informatie wel?

Wij dienen dit nu massaal te gaan onderzoeken, alle info is welkom!

MH17: https://nl.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines-vlucht_17

MH370: https://nl.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines-vlucht_370

Heeft U info over vlucht MH17 en/of over vlucht MH370?

Stuur Uw info naar: redactie@waarheidskrant.nl

Voor de onderstaande video geldt een waarschuwing: +18

We moeten ons als hele mensheid gaan verenigen om antwoorden te krijgen op de verdwenen mensen van de MH17 en MH370 en vele andere verdwenen mensen in onze wereld. Waar zijn ze gebleven en wat is er werkelijk gebeurd met hen? Er zijn vele vragen die nog beantwoord zullen gaan worden. Onderzoek ook wat de rijke satanische elite families werkelijk doen met hun eigen kinderen en andermans kinderen. 

Lees het boek van Robin de Ruiter met de titel Tetralogie De 13 satanische bloedlijnen. Dan krijgt U een goede indruk van deze elite families, dat deze satanische bloedlijnen over lijken gaan en niets schuwen om hun doelen te bereiken.

Er zijn veel lichamen te zien die al eerder dood waren bij de MH17 crash, dus kijkers U bent bij deze gewaarschuwd: +18. De Video is niet geschikt voor jeugdige kijkers, zwakke magen en/of angstige en getraumatiseerde mensen. Alle acht miljard wereldbewoners behoren dit te weten.

+18 video

OPROEP VOOR GERECHTIGHEID!

Heeft U info over vlucht MH17 en/of over vlucht MH370?

Stuur Uw info naar: redactie@waarheidskrant.nl

Mogelijk scenario over de MH17

Op 15 mei 2021 schreef 'LM' een mogelijk scenario over de MH17, wat er werkelijk gebeurd kan zijn.

"Da's een heel lang verhaal met veel betrokkenen waaronder Israël, de VS (CIA/Obama/Biden), Oekraïne zelf uiteraard, NL (Rutte/Opstelten) en mogelijk anderen. De MH370 werd door de piloten naar Diego Garcia gevlogen (getuige de vluchtsimulator bij de captain thuis waarmee hij verschillende keren landingen had geoefend op Diego Garcia). Een plek waar hij normaliter nooit van zijn leven mocht landen. Getuigen hebben de MH370 vlakbij Diego Garcia laag over zien vliegen.

De passagiers, waaronder de 4 patenthouders van de dure microchip, werden vermoord en later in de MH17 geladen. Waarschijnlijk ook op Diego Garcia. De MRC werd ingezet om de MH17 passagiers als zijnde de MH17/MRD vanaf Schiphol op te halen en waarschijnlijk eveneens naar Diego Garcia te brengen.

De MH17, volgeladen met MH370 lijken, werd op afstand (als een drone) naar Oekraïne gevlogen en neergehaald door een SU-25 of MIG van Oekraïne."

Bron: https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17

De MH17 doofpot

Rutte en medeplichtigen hopen dat de MH17 doofpot vergeten gaat worden en dat de onderste steen nooit boven gaat komen. Ze weten dat ze hangen wanneer de onderste steen ooit boven gaat komen.

Video eerste speech Rutte over de MH17

Heel opvallend was dat Ivo Opstelten tweemaal tijdens de speech van Mark Rutte het Vrijmetselaarsteken (handgebaar) maakte met zijn handen. Met andere woorden: "Wij weten hier meer van, dit is niet de Waarheid die wij nu vertellen". Hieronder is een screenshot afgebeeld van de video waarin het vrijmetselaarsteken van Opstelten werd gemaakt. Kijk ook naar de achtergrond (2 pilaren achtergrond). Er staan nog een paar video's over de MH17 in het onderstaande YouTube kanaal met de volgende link: https://www.youtube.com/@BinnenhofNLvideo/search?query=mh17

De aanslag op vlucht MH17 wordt ook wel gezien als de Europese 9/11

Op deze site: https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17 is de volgende tekst te lezen: "Er zijn een aantal opvallende overeenkomsten tussen deze aanslagen. Zo is 9/11 de aanslag op de Twin Towers en de MH17 de aanslag met de Twin Planes, wanneer je het verband begrijpt tussen de MH17 en de MH370. Deze Twin Towers verwijzen naar de twee pilaren die we ook terugzien in de symboliek van de Vrijmetselarij. Deze tweelingpilaren zijn terug te voeren tot Salomon's tempel en zelfs naar het oude Egypte en Sumer. Ook het cijfer 11 verwijst naar deze tweelingpilaren en andere occulte betekenissen. Dat is waarom we het cijfer 11 ook vaak terugzien bij valse vlag aanslagen (false flags operations)."

Joep Lange (inzittende MH17)

Joep Lange (inzittende MH17) was een HIV/AIDS wetenschapper die zou onthullen in Australië dat er een vaccin voor was, maar nog belangrijker, dat het HIV virus een bio-wapen was. Gemaakt in een lab, (vanwege de-populatie van de wereldbevolking).

Lijst inzittenden vlucht MH17, klik HIER.

Joep, wat is er werkelijk gebeurd?

Wij gaan door met ons onderzoek, wij zijn verplicht om de Waarheid te ontdekken en te onthullen.

Zodat er Gerechtigheid gaat komen voor elk slachtoffer.

Zo God wil zal geschieden.

Heeft U info over vlucht MH17 en/of over vlucht MH370?

Stuur Uw info naar: redactie@waarheidskrant.nl