Vertaal deze pagina naar:

MARK RUTTE WORDT GEZOCHT WEGENS CRIMINELE ACTIVITEITEN!

25-09-2022

Mark Rutte wordt gezocht wegens lidmaatschap van meerdere criminele en frauderende organisaties zoals onder andere het WEF, de ECB en de EU.


Dit is nog maar een tipje van de sluier wat hierboven staat geschreven.

Alle deksels klappen straks met een enorme knal van de doofpotten af.

Wanneer de bevolking zich gaat informeren zal er Gerechtigheid komen voor alle slachtoffers en zal er een wereld komen van overvloed.

Maar eerst zullen we allemaal de rode pil moeten gaan slikken.

Nu eerst even wat inleidende info om U alvast voor te bereiden op hetgeen er aan vooraf ging in de onderwereld en bij het koningshuis.


Jarenlang werden belangrijke functionarissen, hoge ambtenaren en het koninklijke huis gechanteerd door deelname aan het bankkartel (witwassen van geld), satanische rituelen, seksueel misbruik van minderjarigen, wapenhandel en drugshandel.


Tevens zijn ze reeds schuldig bevonden aan misleiding, afpersing, onderdrukking, het bewust ziek maken van de bevolking en genocide (volkerenmoord).Van 1986 tot vermoedelijk nog heden.


Voor de pedofiele genoegens van Topambtenaren en leden van het koninklijk huis werden / worden voorstellingen georganiseerd in de locatie 8094 Hattemerbroek bij de Elburgerweg op de coördinaten 52.28.15.29 Noorderbreedte en 6.01.43.76 Oosterlengte te zien.

Voorstellingen waarbij, verzorgt door de criminelen, geronselde kinderen uit jeugddetentiecentra werden misbruikt. Het theater wordt gebruikt voor de martel/moordvoorstellingen en loopt vol met perferts. Het is een kaal gebouw met binnenin alleen maar 1 grote zaal, die voorzien was van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad.

Getuigen spreken over de aanwezigheid van ca. 50-60 man/vrouw die daar fors voor moeten betalen, waaronder, Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros (Györge Schwartz), P.H. Donner, Hirsch Ballin, E. van den Emster, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Carla Eradus, Geert Wilders, Mark Rutte, Joris Demmink, Guus Pareau Dumont (Psychiater Friso). Een gouden business voor de Topcriminelen, waar bedragen van € 250.000,- de ronde doen, maar belangrijker is de opgedane contacten en foto en film opnamen.

Het is niet moeilijk te raden dat hierna chantage, allerlei wegen heeft geopend.


In 2005 zijn veel meer gegevens hieromtrent overhandigd aan de Telegraaf. De Telegraaf wilde/durfde/kon dit verhaal van het gruwelijke gebeuren niet afdrukken. (We weten nu waarom). In plaats daarvan is er een stuk in de Telegraaf verschenen over de jeugddetentiecentra in Nederland die in de loop der jaren tientallen gasten zijn "kwijtgeraakt". Een kranten artikeltje, waar de grootcriminelen , maar ook betrokkenen geen nacht van hebben wakker gelegen.

De martel/moordvoorstellingen in Nederland zijn begonnen door de bovengenoemde Top criminelen toen zij zich eenmaal in Belgie ingeworsteld hadden via de Cercle Lorraine te Brussel in een club Belgische adellijken die zich standaard bezig hielden met de jacht op kinderen.

De letterlijke jacht op kinderen wel te verstaan.

Een jacht die overdag plaats vond en vindt, o.a. bij de plaats Oudergem in Belgie.

Bron ► https://partyflock.nl/fr/topic/1142000

Miljoenen mensen in de wereld ondervinden ernstige gezondheidsschade van de coronavaccinaties. Hun verhalen worden door de overheid en door artsen genegeerd of verzwegen. De Andere Krant laat negen slachtoffers aan het woord. Zij waarschuwen: de prik is niet voor iedereen veilig.

John, een stoere 43-jarige Zeeuw moest na zijn tweede Pfizer-prik naar het ziekenhuis worden afgevoerd en had maanden nodig om te herstellen. "Ik heb regelmatig moeten huilen van ellende." Tineke (56) kreeg zoveel pijn dat ze dacht dat ze dood zou gaan. De 29-jarige Lisette uit Noordwijk kreeg na de AstraZeneca-prik een hersenbloeding.

Lees verder ► https://deanderekrant.nl/nieuws/vaccinatieschade-is-echt-slachtoffers-doen-hun-verhaal-2022-09-23

VACCINATIEDODEN


Denk ook aan de vele vaccinatiedoden die niet meer van zich kunnen laten horen!


Doe ook onderzoek!