Vertaal deze pagina naar:

NESARA / GESARA - HET EINDE VAN ARMOEDE EN SCHULDEN, HET BEGIN VAN EEN NIEUW GOUDEN TIJDPERK!

18-09-2023

Er zal geen armoede, geen honger en geen schulden meer zijn, alleen wereldwijde welvaart en vrede voor ons ALLEN!


NESARA is gefuseerd met GESARA

De aankondiging van GESARA zal nu invloed hebben op de Republiek Amerika, samen met de rest van de wereld, wat neerkomt op een totaal van 206 soevereine naties.


Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA wet

Het IMF zal het "wereldwijde monetaire systeem van de goudstandaard" aankondigen zodra GESARA is aangekondigd. Alle resterende fiat-valuta's zullen worden ingewisseld voor een goudstandaardvaluta.
Papiergeld zal uiteindelijk worden uitgefaseerd en alle valuta zullen digitaal zijn onder het nieuwe financiële systeem.

Het doel is om de overgangsgebeurtenis eenvoudig, soepel en snel te maken. Het nieuwe financiële systeem is al maanden online en wordt gehost op een beveiligde Quantum server die niet kan worden gehackt of zonder toestemming kan worden geopend.

Met name het aspect van de proliferatie van rijkdom is in feite erg stabiliserend. Mensen die in extremis opnieuw rijkdom hebben gevonden, voelen zich veel eerder in staat om hun familieleden, hun goede vrienden, hun medeburgers te helpen. Ze zullen eerder humanitaire inspanningen leveren. Dit is het opbouwen van rijkdom.

De camper ziet mogelijk een tekort aan gekwalificeerde arbeidskrachten. Dit is het opbouwen van rijkdom. Maar dit leidt vervolgens tot hogere lonen en salarissen. Dat komt tot uiting in de prijzen, maar dit wordt gecompenseerd door een belastingverlaging van in sommige gevallen tot 80% van de kostprijs van het eindproduct. Dat zou leiden tot deflatie. Als de prijzen dalen, nemen de besparingen voor de werknemer en hun gezin toe. Dit bouwt rijkdom op.

Ook energiekosten zijn nu een belangrijk onderdeel van het kostenmechanisme voor elk product. De energiekosten zullen ook dalen als gevolg van vrije energie en nieuwe technologieën. De toekomst zal ongelooflijk, compleet zijn; ons leven zal enorm evolueren.

De cabal zat eerder aan de touwtjes van nieuwe en onderdrukte technologieën, de technologieën die nu worden vrijgegeven dateren van 70 jaar of ouder. Onderdrukte technologie is 'nieuw' voor ons, maar in werkelijkheid is het heel 'oud'. Sommige gaan miljoenen jaren terug.

Bijvoorbeeld; het gezuiverde water van Antarctica zal worden gebruikt om 'de woestijnen groen te maken' en 'het mineraalleven' om alle planten en levende wezens te herstellen. De toekomst zal ongelooflijk compleet zijn met kaarten voor ons eigen persoonlijk krediet.

De toepassing van 'Replicators' die alles kunnen produceren. En zeker het allerbelangrijkste, 'een nieuw besef' van de 'kracht van onze geest' om onze behoeften 'te tonen'. En binnenkort ook 'echte gezondheidszorg' om mensen gezond te maken in plaats van ziek, ledematen of organen terug te laten groeien of om onze leeftijd met 30 jaar te verminderen.

Geld en banken zijn instrumenten van de kliek om ons te beheersen, met hun op schulden gebaseerde economie die nooit welvaart kan brengen. - Bijgevolg zullen papiergeld en banken uiteindelijk verdwijnen. Munten zullen niet verdwijnen.

Het grootste effect op korte termijn zal zijn dat de camper in de loop van de tijd een grote toename van het aantal consumenten zal veroorzaken. Bedrijven die op verantwoorde wijze dingen produceren die mensen echt nodig hebben, zullen de komende jaren een enorme stijging van hun omzet en winst meemaken. Dit levert welvaart op. Omdat een enorm aspect van GESARA de opheffing van de staatsschuld van elke natie op aarde is, zullen de belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven. Alleen een vaste omzetbelasting van ongeveer 15% op nieuwe artikelen wordt toegepast.

Korte uitleg in het Nederlands over GESARA