Vertaal deze pagina naar:

ONZE WAARHEIDSKRANT VAN DE NIEUWE MEDIA BRENGT HET ECHTE EN WARE NIEUWS IN NEDERLAND BELGIE EN DE REST VAN DE WERELD

08-12-2023

Wij brengen het èchte en ware Nieuws in Nederland en België, wat de grote omgekochte kranten voor U verdraaien en/of verzwijgen.

Wij brengen het èchte en ware Nieuws wat de omgekochte media (TV, radio, grote kranten) in Nederland en België met opzet voor U verzwijgen en/of verdraaien. In België zijn sommige kranten nu aan het bijdraaien. Het tij is aan het kenteren. Deel onze website met Uw familie, vrienden, collega's en bekenden. Zodat de bevolking massaal gaat ontwaken in Nederland, Europa en in de rest van de wereld.

Onze actuele nieuwsberichten: https://www.de-nieuwe-media.nl/actueel-nieuws/

Deel deze link met Uw familie en vrienden, zodat zij ook gaan ontwaken.

Wat is er werkelijk aan de hand in onze wereld?

In dit artikel proberen wij U een beetje inzicht te geven in de wereld die voor de bevolking verborgen is gehouden en/of waar bewust niet over wordt gepubliceerd in de grote omgekochte kranten. De staatsmedia zouden de burgers, de mensen van vlees en bloed, moeten informeren met alles wat nodig is om een zo'n hoog mogelijk welzijn en gezondheid te bereiken, maar de informatie die ze publiceren middels de grote omgekochte kranten is gelijkgeschakeld met propaganda, (leugens en verdraaiingen). 

Veel Nederlanders, Belgen en vele andere wereldbewoners zijn angstig en gehoorzamen vaak braaf aan het 'gezag' van een baas en/of volgen braaf de orders op van een functionaris (politieagent of boa) die vaak minimaal betaald worden voor de uitvoering van de opdrachten die hun job mee zich meebrengt. Veel mensen volgden tot heden klakkeloos de mening, het narratief op van de meerderheid (de kudde), zonder zelf na te de denken en/of het te beseffen dat ze dat deden. Dit wordt kuddegedrag genoemd.

Kuddegedrag is gevaarlijk!

Het kuddegedrag wordt veroorzaakt door de jarenlange indoctrinatie en hersenspoeling door de machthebbers, middels allerlei tools. Lees HIER de anonieme brief van een vrijmetselaar. De machthebbers (illuminati) bepaalden tot heden welk onder-wijs wij verplicht moesten ondergaan. Ze drongen hun illegale Staat der Nederlanden op als rechtmatige overheid en boden allerlei geloofsovertuigingen op middels kerkgenootschappen, gebedsruimtes en synagogen en verstopten zich in allerlei stichtingen, bedrijfsconstructies, goede doelen, het bedrijfsleven en de omgekochte media (tv, radio en de grote kranten). Het gevaarlijke kuddegedrag, dat iedereen klakkeloos achter de voorste aanloopt zonder daarbij zelf na te denken, vertoonde zich ook onder de wereldbevolking met de gevaarlijke COVID-19 injecties. Veel onwetende en vaak domme (ongeïnformeerde) mensen gingen in de rij staan en namen de COVID-19 injecties zonder zich vooraf te informeren. Veel mensen zijn nu zwaar ziek, gehandicapt, zijn zombies geworden of zijn zelfs binnen korte tijd na de COVID-19 injectie gestorven. (R.I.P.). Binnenkort komt er een debat over oversterfte in de Tweede Kamer. Hopelijk gaan dan veel schellen van de ogen vallen, ook van de gestudeerden onder ons.

Het gevaarlijke van AI (Artificial Intelligence)

Artikel over AI: https://www.standaard.be/cnt/dmf20231208_96055606

Artificiële intelligentie is allang niet meer alleen een onderwerp van onderzoek, maar iets dat steeds vaker in de praktijk wordt toegepast. Zo maakt het zoekalgoritme van Google steeds meer gebruik van AI, met technologieën als Hummingbird en RankBrain, en wordt ook in andere facetten van online marketing artificiële intelligentie steeds belangrijker. Zo kunnen AI-tools marketeers onder meer helpen bij marketing-automatisatie en personalisatie. (Bron).

RankBrain is een kunstmatig intelligentie systeem dat gebruik maakt van algoritmen. Het gebruik hiervan is op 26 oktober 2015 door Google bevestigd. Het systeem helpt Google bij het verwerken van de zoekresultaten zelf en het biedt eveneens relevantere zoekresultaten aan gebruikers. In een interview uit 2015 merkte Google op dat RankBrain de derde belangrijkste factor was in het ranking-algoritme, samen met links en inhoud. In 2015 werd "RankBrain nog voor minder dan 15% van de zoekopdrachten gebruikt." Er wordt aangenomen dat dit percentage tegenwoordig veel hoger ligt.

RankBrain heeft Hummingbird geholpen om meer nauwkeurige resultaten te leveren. Dit omdat het woorden en zinsdelen aan kan leren die het eerder niet kende. Bovendien past het zich specifiek aan voor het land, evenals de taal, waarin een vraag wordt gesteld. Dus, als u een zoekopdracht uitvoert met het woord "patat" in België, krijgt u informatie over aardappelen. Als de vraag echter via Nederland komt, kan de informatie ook betrekking hebben op patat friet. (Bron)

Marcel Messing geeft uitleg over AI


Ieder Mens is Soeverein, wij zijn Goddelijke wezens van vlees en bloed

Jij mag zelf je eigen keuzes maken. Heb een open mind en sta open voor Waarheid zoals die werkelijk is. Ga de wereld ontdekken en ga ook onderzoek doen. Bevrijd jezelf van negatieve entiteiten (archonten/demonen) en bevrijd jezelf uit het slavenbestaan wat je al jarenlang leidt of is opgedrongen door het onderwijs, de staat, religie of je werk. Zo zijn er nog tientallen oorzaken op te noemen die ertoe geleid kunnen hebben wie jij nu bent geworden, door welke oorzaak dan ook.

Aanval van demonen (negatieve entiteiten/archonten)
Aanval van demonen (negatieve entiteiten/archonten)

Wie ben jij nu? Waar sta jij nu?

Meer info over archonten/negatieve entiteiten/demonen, klik HIER en HIER).

Welke opleidingen en cursussen heb jij gedaan tot nu toe? Welke jobs heb jij tot heden gedaan? Welke opdrachten van opdrachtgevers heb jij uitgevoerd in ruil voor macht, status en/of een goede beloning? Tekende jij ooit een geheimhoudingsverklaring? Wie of wat wil jij nu echt gaan worden? Wat zou jij het liefste gaan doen in jouw aardse leven of in jouw vrije en/of beschikbare tijd? Heb jij daar ooit weleens over nagedacht? Doe het nu, de tijd is er nu rijp voor. 

Klik HIER om jezelf te informeren over humanitaire projecten.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN