Vertaal deze pagina naar:

ONZE ZEVENDE KRUINCHAKRA, DE KLEUR ROZE / LILA / PAARS

02-09-2023

Ons is begin februari 2021 opgevallen dat er in de gebruikte regenboogvlag de zevende kleur ontbreekt, vandaar de paarse stip achter onze naam, De Nieuwe Media, om U er attent op te maken!

Ook gebruiken wij de onderstaande afbeelding op ons platform om U attent te maken op het feit dat de 7e kleur, de kruinchakra, ontbreekt in de regenboogvlag die nu veelvuldig in de samenleving te zien is.

Kleuren van de smileys op social media

De kleuren die hieronder zijn afgebeeld zijn als 'smileys' te kiezen in chatberichten op social media, zoals Facebook, Telegram etc. De 7e kleur, de belangrijke kruinchakra ontbreekt, daarvoor is de zwarte kleur of wit in de plaats terechtgekomen. 

Wij worden bewust weggehouden bij onze bron, onze spiritualiteit, onze gidsen, het Universum.

🔴 🟠 🟡 🟢 🔵 🟣 ⚫️


LET NU EVEN HEEL GOED OP! 

De belangrijkste kleur, de laatste kleur, ontbreekt dus en daar is de kleur zwart voor in de plaats gekomen. De onderstaande kleuren zouden eigenlijk gebruikt moeten zijn als regenboogvlag. Maar deze 7 kleuren zie je dus niet terug in de huidige regenboogvlaggen, daar zie je slechts 6 kleuren.

De zwarte kleur die als 'smiley' is te kiezen in chatberichten op social media heeft te maken met de zwarte Zon (Satanaanbidders), echter is de zevende kleur onze Kruinchakra (onze eigen God in ons/spirit). 


Pedovlag

Even een zijstapje naar de pedovlag die je nu veelvuldig ziet in de samenleving. Hieronder zie je een video over de pedovlag in 6 kleuren, beluister de video wat de andere kleuren in de vlag betekenen. Hopelijk haal je na het lezen van dit artikel onmiddellijk de 6 kleurige regenboogvlag van de muur.

Elk chakra wordt gevisualiseerd als een Lotus

Elke chakra heeft zijn eigen aantal bladeren, het kruinchakra* heeft er duizend.

Zie de afbeelding hieronder.

Info over onze 7 chakra's

*) De kruinchakra is ons zevende chakra. In het Sanskriet heet dit chakra Sahasrara. Letterlijk betekent dit 'duizend bladeren'. De chakra's worden allemaal gevisualiseerd als een Lotus. Elke chakra heeft zijn eigen aantal bladeren, het kruinchakra heeft er dus duizend.


Een chakra is een energiecentrum in je lichaam

We hebben in ons lichaam 7 belangrijke chakra's: wortelchakra, sacraal chakra, zonnevlecht chakra, hartchakra, keelchakra, derde oog chakra en het kruinchakra.

Lotusbloem
Lotusbloem

Waarom heeft de kruinchakra 1000 bladeren?


Heeft het 1000-jarig aardse leven (een loop van 1000 jaar) hiermee te maken en wat ons wederom nu te wachten staat? De gouden eeuw van 1000 jaar?

Wanneer we ons bevrijd hebben van de satanisten (kwaadwillenden) op onze Aarde?

Wij zullen er niet vreemd van opkijken wanneer dit de ultieme Waarheid is, maar zitten we dan in een tijdsloop van 1000 jaar gevangen? Dat zou ook nog eens kunnen, wij sluiten niets uit. Wij dienen daarom zelf onderzoek te doen, naar de waarheid van ons aardse bestaan.


Hieronder staan nog een keer de 7 kleuren afgebeeld zoals het volgens ons zou moeten behoren!

De 7e kleur, de kruinchakra, het Sahasrara chakra is de kleur violet-wit.

Echter worden er op het internet verschillende tinten van kleuren gebruikt.

Hopelijk word je duidelijk wat wij bedoelen met de ontbrekende 7e kleur in de regenboogvlag.

Opmerking: Elk beeldscherm geeft andere kleuren weer, houd daar even rekening mee aub!
Opmerking: Elk beeldscherm geeft andere kleuren weer, houd daar even rekening mee aub!

Onze 7 Chakra's zijn erg belangrijk!

Mediteren helpt je om contact te krijgen met je Hogere Zelf en om verbinding te krijgen met de goedaardige spirits (onze gidsen) in het Universum.


Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan!

Tip: Ga jezelf eens verder verdiepen in de 7 chakra's en in de materie, dan kunnen we ons massaal bevrijden van het duistere DNA (kwaadwillenden) die nu bezig zijn om de Mensheid uit te roeien als menselijk ras en te transformeren naar transgenders (transhumanisme) door middel van COVID-19 injecties.

Het WEF - World Economic Forum - Agenda 2030 is verantwoordelijk voor de wereldwijde genocide, die tot heden plaatsvindt, waar veel Nederlandse politici, zoals Rutte en Hoekstra en hoogwaardigheidsbekleders (zoals Maxima) lid van zijn en bij hoofdelijk aansprakelijk en verantwoordelijk voor zijn. 

Zij dienen allemaal gearresteerd te worden en berecht te worden voor een militair tribunaal!

Leer ook te mediteren, de weg naar binnen is erg belangrijk!

De onderstaande meditatie T-shirts zijn te bestellen in onze webshop, zowel dames als heren T-shirts.

Tevens te bestellen zijn T-shirts met lange mouw, sweaters, jassen, tassen, kussens, mokken etc.

Klik op het onderstaande afgebeelde T-shirt voor meer info of om direct te bestellen.

Dank voor het lezen, fijne dag verder!