Vertaal deze pagina naar:

IEDER MENS (GODDELIJK EN SPIRITUEEL WEZEN) BELOOPT ZIJN EIGEN KARMISCHE PAD IN ZIJN OF HAAR AARDSE LEVEN

30-01-2024

Openbaringen aan de Mensheid in de huidige tijdlijn van onze wereld.

IEDER MENS (GODDELIJK EN SPIRITUEEL WEZEN) BELOOPT ZIJN EIGEN KARMISCHE PAD IN ZIJN OF HAAR AARDSE LEVEN IN DE HUIDIGE TIJDLIJN VAN ONZE WERELD WAARBIJ HET FAMILIE KARMA VAN DE DNA BLOEDLIJN EN VAN EIGEN VORIGE LEVENS EEN GROTE ROL SPEELT

Wanneer U de regel hierboven nog eens goed doorleest gaat U wellicht begrijpen waarom U soms onverklaarbare gevoelens en/of neurotische trekjes heeft. U heeft ze geërfd van Uw eigen Scheppers op onze Aarde, namelijk van Uw eigen vader en Uw moeder en van de bloedlijn waaruit U ontstaan bent, oftewel geschapen bent. (Hierover wordt niets verteld in het reguliere onderwijs, artsen en specialisten. Zij dienen zich te houden aan de protocollen die worden voorgeschreven.) 

Echter wat O zo belangrijk is om hier kennisdrager van te zijn, want het bepaalt mede hoe U Uw huidige aardse leven ervaart en hoe U deze verder gaat inrichten in de toekomst. 

Dit beseffende en wetende kunnen we hier nu allemaal mee aan de slag!

De informatie welke weg U dan kunt gaan bewandelen komt steeds meer naar buiten toe middels de alternatieve media, cursussen en opleidingen. Het is niet onze bedoeling om hier nu uitgebreid over uit te gaan wijden. Voor ons is het voor dit moment belangrijk om dit alvast naar buiten te brengen, zodat we er alvast allemaal mee aan de slag kunnen gaan. Uiteraard is dit van toepassing op diegenen die hier nu, of later voor open gaan staan. 

Gebleken is dat veel mensen zich gedragen als kuddedieren!

Ieder nadeel heeft een voordeel. Het prachtige hiervan is nu dat als het narratief hierover wijzigt in onze samenleving de kuddedieren zich hier automatisch ook mee gaan bezighouden. Dus dat gaat dan wel goed komen wanneer de bevolking verder gaat ontwaken in onze wereld. 

Vele lichtwerkers hebben reeds ontdekt dat we vorige levens hebben gehad en dat dit bepalend is voor ons huidige leven, en zijn hier reeds dagelijks mee bezig in hun hoofd en in hun hart.

Lichtwerkers zijn de huidige pioniers van de Nieuwe Wereld die eraan zit te komen.

Lichtwerkers worden ook wel "Wappies" of "Complotdenkers" genoemd. 

Dit werd gedaan om de aandacht van de Lichtwerkers, de "Goddelijke Waarheidssprekers", af te leiden. 

Blijf staan aan de kant van onze Schepper GOD, de Schepping, onze Bron, van alles wat is, dan weet je ook wie er eventueel tegen jou kan zijn, namelijk helemaal NIE-MAN-D, no-body!

Wat we in de komende tijdsperiode kunnen gaan verwachten kunt U lezen in de onderstaande info links en beluisteren in de onderstaande zeer interessante video van Skye Prince (lichtwerker).

Beluister de onderstaande video, Uw leven gaat dan drastisch veranderen!