Vertaal deze pagina naar:

BINNENKORT GAAT HET LICHT UIT IN NEDERLAND; DE MILITAIREN (WHITE HATS) GAAN HET DAN OVERNEMEN IN VERBAND MET DE UITROL VAN NESARA/GESARA

23-11-2023

De Groenen (Nederland) en de cd&v (België) hebben de grootste verkiezingsfraude ooit in het "Ongrondwettige" Nederland volledig ontmanteld!

De nazaten van de VOC (Bataven) zijn ter Zielen verklaard: failliet!

Wij dienen ons voor te bereiden op de Nieuwe Wereld.

Een wereld met Vrije energie en Respect voor alles wat leeft.

We naderen het moment X.


DE TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN MOCHTEN NIET DOORGAAN IN NEDERLAND OP 22 NOVEMBER 2023; HOE DIT ZAL GAAN UITPAKKEN STAAT IN DE STERREN GESCHREVEN!

De Groenen (Nederland) en de cd&v (België) hebben de grootste verkiezingsfraude ooit in het "Ongrondwettige" Nederland volledig ontmanteld / Voor oorzaak zie onrechtmatige Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023.

Binnenkort gaat het Licht uit in Nederland; de militairen (White Hats) gaan het dan overnemen in verband met de uitrol NESARA/GESARA.

Bereid je geestelijk en lichamelijk voor op het moment X.

Betekenis ter ziele zijn gestorven zijn; opgehouden hebben te bestaan.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de illegale Bataafse Republiek.

Klik op de onderstaande paarse links om Uzelf en anderen te informeren.

GESARA IS OP 5 NOVEMBER 2023 AFGEKONDIGD!

Momenteel bevinden wij ons in Nederland in een transitie periode, het is de overgang naar de Nieuwe Wereld die op ons ligt te wachten met vele uitvindingen zoals Vrije energie en Med Beds (het oude Tartaria). Beluister de onderstaande video wat ons staat te wachten de komende periode en wat er staat te gebeuren in Nederland en de rest van de wereld. Het is aan de bevolking hoe snel deze transitie zal plaatsvinden.

Ben jij er klaar voor? Zeg dan hardop 'JA' tegen het Universum.

Universe is Magic and Love is the Key.

INFO OVER MED BEDS

Zodra de knop om is in Nederland en Nederland op zwart staat kunnen we pas wereldwijd gebruik gaan maken van de MED BEDS. Veel mensen worden nu erg ongeduldig wat erg begrijpelijk is. Weet en besef dat wij mensen, van vlees en bloed, een zelf helend en genezend vermogen in ons hebben. 

Mensen (Goddelijke wezens) hebben beschikking over Goddelijke Gaven!

MED BEDS zijn een kwantumsprong in de richting van een nieuwe genezingstechnologie die de grote farmaceutische industrie zal uitroeien en het oude medische systeem zal transformeren met plasma-energie en genezende frequenties – waardoor de mensheid zal worden bevrijd van het lijden van door de mens veroorzaakte ziekten. 

Er wordt beweerd dat deze technologie wordt geproduceerd door het geheime ruimteprogramma van het militair-industriële complex, gebaseerd op Tesla Technologies & Jarad Rand.

Deze kwantumgenezingsapparaten creëren maximaal menselijk herstel door licht en energie via tachyonische deeltjes en plasma. Net als Nicola Tesla creëerde Dr. Royal Rife ook eerdere versies van deze technologie, maar werd ook tegengehouden door de deep state (cabal). We leven in een vibrerend universum en mensen zijn vibrerende wezens, de genezing vindt plaats via een homeopathische benadering van frequentieherschikking met weinig tot geen bijwerkingen. 

MED BEDS maken deel uit van NESARA / GESARA, samen met de publieke vrijgave van meer dan 6.000 patenten en genezingen. Nieuwe Aarde-energie en haar fysieke manifestaties zijn hier – houd je vibratie zo hoog mogelijk.

MED BEDS voor (huis)dieren - In de zeer nabije toekomst, samen met de implementatie van medische bedden en andere geavanceerde medische technologieën voor mensen, zullen verbazingwekkende technologieën met een ongelooflijk genezend vermogen ook worden vrijgegeven en beschikbaar zijn voor dieren, van de kleinste mier tot de grootste olifant, van de kleinste vis tot de enorme blauwe vinvis, alles zal worden verzorgd. Voor meer info, klik HIER.

Meer info over NESARA / GESARA

Meer info over MED BEDS, zie de link hieronder:

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/l/med-beds/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN