Vertaal deze pagina naar:

BERICHT OVER DE NIEUWE SIMULATIE KOEPEL

04-03-2023

Het is essentieel om het laatste boek van Martin Vrijland te lezen!


MARTIN VRIJLAND SCHREEF HET VOLGENDE:

Het is essentieel om mijn laatste boek te lezen, zodat u precies zult begrijpen waarom er inmiddels reeds 88 plasmakoepels (simulatiekoepels) op het originele oppervlakte van die originele aarde gecreëerd zijn. Sterker nog, er zijn twee maal 88.

Het gaat te ver om die 250 pagina's van het boek hier in één artikel samen te vatten, maar waar het om gaat is dat datgene wat wij denken dat onze aarde is, slechts één van die 88 plasmakoepels vertegenwoordigt. Er zijn dus veel meer werelden, maar in werkelijkheid zijn dat andere plasmakoepels op dezelfde (veel grotere) aarde.

Concreet betekent dit dat ergens dit jaar de lichtverschijnselen aan de lucht zichtbaar zullen worden en dus zullen de 'bad guys' van de deepstate voordien "ontmaskerd" moeten worden, zodat gezegd kan worden dat zij deze lichteffecten in scene gezet hebben via een Area 51 Project Blue Beam projectie, om zo de wereldbevolking bang te maken en hiermee hun machtspositie te kunnen behouden.

Het betekent tevens concreet dat dit jaar nog al die terra oppervlakten onder één en dezelfde plasmakoepel worden gebracht. Ineens blijkt de aarde dan vele malen groter te zijn. Er komt namelijk 87 maal onze aarde (wat wij denken dat onze aarde is) aan oppervlakte bij.

Alle wezens die onder die 87 andere koepels leefden kunnen ineens naar ons gebied reizen en vice versa. Dat kunnen mensachtigen zijn, dat kunnen vliegende vuurspuwende draken en dinosaurussen zijn, maar ook half mens half dier achtigen zoals zeemeerminnen en pegasussen zijn.

Het wordt dus echt alsof we over zijn gegaan naar een andere dimensie en dat is ook de reden waarom de alternatieve media het "overgang naar de vijfde dimensie" geloof mogen promoten.

Het woord extraterrestrials heeft niet voor niets 'extra' en 'terra' in zich.

Het zijn letterlijk wezens van andere stukken terra.

Meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/extraterrestrials-zijn-onder-ons-en-reizen-al-via-plasmatunnels-vanuit-extra-terra-naar-onze-terra-en-vice-versa/

Over de Noordpool


MARTIN VRIJLAND SCHREEF HET VOLGENDE HIEROVER:

Na het opstarten van de grote plasmakoepel zal de Noordpool shiften in de richting van het centrum van de nieuwe plasmakoepel. Dat kan zomaar eens 90 tot 180 graden zijn.

Tijdens het opstarten van de nieuwe grotere plasmakoepel, zal alle computer- en elektronische apparatuur niet werken. De elektriciteitsnetwerken liggen volledig plat. Dit komt door het elektromagnetisch veld dat wordt opgestart om de nieuwe plasmakoepel op te bouwen.

Dus wees daar op voorbereid!

Meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zwevende-schijven-in-de-lucht-2023-zal-worden-verkocht-als-poging-van-project-blue-beam-area-51-tot-faken-alien-invasie-om-deepstate-te-redden/

Het volgende bericht verscheen op social media:


"Zoveel zijn er met de wens dat de koepel eraf gaat, het firmament.

Eerst zullen mensen moeten begrijpen waarom die er in de eerste plaats is en die zal er pas af gaan als 'het probleem' is aangepakt. De 'oorlog' die nu gaande is, heeft net zoveel te maken met Project Fishbowl, als de club die wil dat de koepel eraf gaat.

Let wel, de Aarde zoals we die kennen is in Quarantine, langer dan we ons kunnen voorstellen. Project FishBowl had te maken met (nucleair) explosies tegen de koepel. De betere vraag zou moeten zijn "WIE probeerde toen te ontsnappen". Of zoals ik mij kan afvragen "Zijn WIJ hier bij HUN gekomen om het probleem op te lossen" of "Waren ZIJ hier gekomen en moeten WIJ het probleem oplossen"... ZIJ/HUN zijn zo ver ik begrijp niet-menselijk.

En ze proberen er alles aan te doen om ons mensen verdeeld te krijgen en te houden. Dat lukt ze niet meer, steeds meer zijn er wakker van de ongein, de leugens werken niet meer, de hypnose lachwekkend voor degene die het snappen. Hoe hoger onze energie frequentie en trilling is des te ondraaglijker het wordt voor HEN.

Zijn we er bijna, HELL YEAH !!

Nog een paar en dan is het aan de beurt voor alle menselijke minkukels die ze hielpen, de eerste klappen zullen een daalder waard zijn. Het gaat er specifiek om dat er niet stiekem een aantal zich onder de grond verschuilen met die kennis, deze keer zal het met iedere wortel uitgeroeid moeten worden.

Anders hebben we over 10-20-30 jaar hetzelfde probleem. Mensen zijn het zat maar zullen moeten begrijpen dat dit een honderden jaren (zoniet duizenden jaren) oud probleem is, dat tackel je niet in een poep-en-een-zucht, het is om die reden een militaire operatie, die al gestart was met JFK 1963 !!"

The Earth is flat Brothers en Sisters!


Draag deze boodschap uit middels een dames of heren T-shirt, Sweater of warme Hoodie.