Vertaal deze pagina naar:

POETIN BEVRIJD 35000 KINDEREN IN DE OEKRAINE!

07-04-2022

Hoe diep is het moeras? Begint U al Wakker te worden of stopt U liever Uw hoofd weer in het zand?!

 
 

Poetin meldt:

"35.000 kinderen bevrijd uit de klauwen van pedofiele mensenhandelaars"


Het wekt geen verbazing dat de ene na de andere valse vlag nu door de Oekraïense machthebbers en oligarchen worden uitgevoerd. Na lezing van dit stuk wordt duidelijk waarom er zo hard en verbeten om Mariupol wordt gevochten. Alles draait om de kwaardaardigheid van mensen tegen kinderen. Kindersmokkelaars en -handelaren, de kern van deze vuiligheid zit duidelijk in Oekraïne. Met vertakkingen in Oost-Europa. Het belooft een lange hete strijd te worden en NATO en de VS zullen de Russen hun gang laten gaan tot de laatste nazi en de laatste kinderhandelaar de poorten van de hel zijn gepasseerd.

 De Special Forces vonden een uitgebreid syndicaat voor kinderhandel in een kantoorgebouw op slechts twee blokken afstand van het Regeringsgebouw, de belangrijkste werkplek van Volodymyr Zelensky, in het centrum van Kiev. Spetznas infiltreerde in de structuur, doodde 8 mensenhandelaren en zag een echt gruwelijk tafereel: vijfenzestig kinderen die opgesloten zaten in veel te krappe kooien. Dat de vuile hond Zelensky hier niet van wist, is onmogelijk. Het gebeurde vlak onder zijn neus!

Afgelopen zaterdag onthulde Poetin dat ongeveer 35.000 kinderen, van wie de meesten Russisch zijn, inmiddels zijn bevrijd van perverse seksuele slavernij nadat zijn troepen 150 smokkelaarsnesten hadden geïdentificeerd en discreet hadden aangevallen en uitgeroeid.

Wist U trouwens dat...


Volodymyr Zelensky is een neef van George Soros!

Ach nee, natuurlijk niet!

Dat zetten ze niet in de omgekochte kranten.

Of hoor je niet op het NOS journaal.

Dit leest of ziet U wel in de Waarheidskrant van De Nieuwe Media.