Vertaal deze pagina naar:

ARTIKEL OVER (S)PION EN PRINSES MABEL WISSE SMIT -- PRINSES MABEL LIGT OPNIEUW ZWAAR ONDER VUUR!

17-06-2024

Wie is Mabel Wisse Smit en hoe verkreeg zij haar huidige positie als prinses en miljonairsvrouw?

Dat zullen we U haarfijn uit gaan leggen aan de hand van de onderstaande info en afbeeldingen. 

Soros-(s)pion Mabel hielp mee aan de vestiging van een Islamstaat in Bosnië. 

Mabel Wisse Smit verscheen eerder in het nieuws vanwege haar Klaas Bruinsma-affaire. 


We zoomen nu eerst even wat verder in op de afkomst van Mabel, met wat weetjes en feitjes.

Mabels moeder heet Florence Malde Gijsberdina Kooman. Florence is twee keer getrouwd. De biologische vader van Mabel en haar volle zus Nicoline, Hendrik Los, overleed in 1978 tijdens het schaatsen, nadat hij in een wak reed. Toen haar moeder hertrouwde, besloten Mabel en haar zus Nicoline de achternaam van Peter Wisse Smit over te nemen. (Bron).

Florence werd in 1944 geboren en is nu 79 jaar. Haar eerste man, Hendrik Cornelis Los, is van hetzelfde geboortejaar, maar overleed helaas al in 1978, hij was toen pas 33 jaar. Mabel is van 1968 en zusje Nicoline van 1970, dus zij waren jonge meiden toen hun vader kwam te overlijden.

De stiefvader van Mabel heet Peter Wisse Smit en was een bankier.

https://www.groene.nl/artikel/connecties-van-oranje

Hun moeder trouwde opnieuw. Met Peter Wisse Smit. Uit het huwelijk tussen Florence en Peter kwam nóg een dochter voort: Eveline. Mabel en Nicoline hebben dus nog een halfzusje. Zij heeft op hoog niveau hockey gespeeld. Peter Wisse Smit is inmiddels overleden. Hij is 61 jaar geworden. (Bron).

Tip: 'Connect de Dots' en lees het boek wat over Mabel Wisse Smit is geschreven.

Meer over Peter Wisse Smit

De stiefvader van Mabel heet Peter Wisse Smit en was een bankier.

Koningshuis niet voor het eerst in verband gebracht met criminelen

De affaire rond Mabel Wisse Smit is niet de eerste keer dat Oranje in één adem wordt genoemd met de Nederlandse onderwereld. Ook Willem-Alexander en de voormalige huisadvocaat van koningin Beatrix figureerden al eens in de wilde wereld van de overleden gangsterbaas Klaas Bruinsma.

De Mabelgate gooit vele beerputten open!

https://isgeschiedenis.nl/nieuws/van-sprookjeshuwelijk-tot-koninklijk-schandaal-mabelgate

De Mabelgate gooit de beerput open van de nep oranjes (nep koningshuis), toont de corruptie aan binnen Nederland BV, legt de rol bloot van de centrale banken en de Rabobank die verantwoordelijk is voor de ondergang van vele boerenbedrijven en die een directe link heeft met de wereldwijde vergiftiging van 8 miljard bewoners door het dogen en lozen van zeer gevaarlijke stoffen in de lucht, in het oppervlaktewater, in de grond en COVID-19 vaccinaties die onder andere kanker, allerlei ziektes en lichamelijke levensbedreigende klachten veroorzaken zoals hartfalen.

Lees en bestudeer ook het onderstaande artikel:

Affaire met Klaas Bruinsma

Lees en bekijk ook de andere video's in het onderstaande artikel:

De band tussen Beatrix en Mabel

Bron foto: https://www.story.nl/royalty/laat-mabel-hartenwens-prinses-beatrix-al-deze-zomer-uitkomen
Bron foto: https://www.story.nl/royalty/laat-mabel-hartenwens-prinses-beatrix-al-deze-zomer-uitkomen

Door Redactie │ 30 oktober 2022, 18:02

Dat prinses Mabel (54) en prinses Beatrix (84) een zeer hechte band hebben, is een publiek geheim. En dat zal er zeker niet minder op worden als Mabel straks een al jaren gekoesterde wens van Beatrix in vervulling laat gaan…

Het duurde even, maar er wordt nu tempo gemaakt met de bouw van prinses Mabels droomvilla in Breukeleveen. Eindelijk, want het enorme project liep behoorlijke vertraging op. In eerste instantie werden de bouwplannen voor het pand dat Mabel in 2018 voor 1.660.000 euro kocht, vlot goedgekeurd. De bouw- én sloopplannen beter gezegd, want de prinses liet de villa die er stond met de grond gelijk maken. Uit bouwtekeningen die later boven water kwamen, werd duidelijk met welke opzet dat gebeurde.

Er wordt nu gebouwd aan een villa die een verdieping hoger wordt dan het oorspronkelijke pand. Ook worden er in de grond extra vierkante meters gecreëerd met een zogenaamde 'kelderverdieping'. Een ruimte die zich uitstekend zou lenen voor bijvoorbeeld opslag van spullen, als parkeergelegenheid of voor een mooie wijnkelder.

Ook heeft Mabel een vergunning gekregen voor de bouw van een botenhuis aan de achterzijde van de villa, waar nu al een riante aanlegsteiger ligt. Hiervoor moet een stuk water van 21 vierkante meter worden gedempt. Elders op haar eigen terrein moet Mabel dan meteen een stuk van 22 vierkante meter afgraven, dat weer water wordt. Al met al een ambitieus project dat lange tijd alleen op papier leek te bestaan: zo'n tien maanden lang gebeurde er namelijk helemaal niets op het terrein. Begin dit jaar bleek uit onderzoek van Story waarom die vertraging er was.

Bron: https://www.story.nl/royalty/laat-mabel-hartenwens-prinses-beatrix-al-deze-zomer-uitkomen

Mabel's betrokkenheid bij Islamstaat in Bosnië

Veel belangrijker dan de Klaas Bruinsma-affaire, is het avontuur waar Mabel zich vervolgens in stortte als minnares van een 'moderne' moslimfundi Mohammed Sacirbey, die deze Islamstaat in Bosnië hielp vestigen, mede op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

Kudo's Mabel: Jan Pronk (PvdA), Relus ter Beek (PvdA) en Mient Jan Faber (IKV, PvdA).

Dat wist U waarschijnlijk ook niet. Toch is het helaas waar!

Mabel Wisse Smit, de blonde pion van George Soros
Mabel Wisse Smit, de blonde pion van George Soros

In dit artikel is zeer interessante informatie te lezen en wordt de website genoemd om puzzelstukjes te vinden van de grote puzzel. 

"Omdat Mabel bij de escalatie van de Bosnië-oorlog begin jaren '90 al voor Soros zijn Open Society Foundation actief was, na daar via een stage bij de Verenigde Naties mee in contact te komen. Uit naam van 'vredes-activisme' en 'mensenrechten' werden daar vooral moslimfundamentalisten via stichtingen uit het Merhamet-netwerk aan een 'slachtoffer'-jasje geholpen.

Een zielige jas, die ze bij het verloop van de oorlog dankbaar gebruikten om een Islamstaat op Europees grondgebied te vestigen. Waarbij de Nederlandse belastingbetaler aan al die hulp weer honderden miljoenen euro's armer werd, mede dankzij het 1-2-tje Jan Pronk, Relus ter Beek en Mient-Jan Faber. Wanneer we daar de Dutchbat-missie even niet bij meetellen..."

Begrijpt U nu waarom Mabel haar huidige positie verkreeg als miljonairsvrouw?

Weet en besef ook dat de pen scherper is als het zwaard.

Mabel, een koninklijk Bal Masque

Moet bij iedere politicus en journalist standaard in de boekenkast staan…
Moet bij iedere politicus en journalist standaard in de boekenkast staan…

Mabel, een koninklijk Bal Masque

Na het lezen van het boek 'Mabel, een koninklijk Bal Masque' van Peter Siebelt, begrijpt U wellicht waarom Mabel Wisse Smit voorzitter werd van de satanistische groot-kapitalist George Soros zijn European Council on Foreign Relations. Met daarin onder andere de VVD-klimaatman Robert Reibestein en Jaap de Hoop Scheffer (NATO).

Peter Siebelt laat in dit onthullende boek zien hoe goed de wereld van de toekomstige echtgenote van Prins Friso door de Nederlandse overheid is afgeschermd. Het onderzoek naar Mabel richt zich dan ook vooral op het netwerk dat rond haar bestaat en dat niet te verhullen is. Er ontstaat hierdoor een beeld van een superambitieuze jongedame -Mient-Jan Faber noemde haar de ëgolden girl´- die er niet voor schroomde op het hoogste podium van de internationale politiek te schitteren. Zij was een spilfiguur in de Bosnische kwestie welke in de zaak Srebrenica voor Nederland een zwarte bladzijde vormde. 

Terwijl Mabel, als minnares en assistente van de Bosnische Minister van Buitenlandse Zaken Sacirbey, meehielp de voorwaarde tot deze tragedie te scheppen bracht de bloedige uitkomst de Bosnische politiek defacto de eigen onafhankelijke islamitisch georganiseerde staat. Via haar door de miljardair Soros gesteunde non-gouvernementele pressiegroepen ontfermde Mabel zich vervolgens over de slachtoffers; een zeer berekenende win-win situatie. Peter Siebelt laat zien dat achter deze ëhumanitaire´ argumentatie machtspolitiek plaatsvond. Mabels loopbaan is een wonderlijke wisselwerking tussen utopistische ideeën en keiharde ëRealpolitik´. Voor ons vorstenhuis, dat op dezelfde wijze opereert, vertegenwoordigden deze ëskills´ van Mabel het beste gereedschap voor de toekomst van het Huis van Oranje. (Bron)

Soros-(s)pion Mabel hielp bij de vestiging van een Islamstaat in Bosnië

Gepubliceerd door Rypke Zeilmaker op 18 juni 2019:

Bron: https://www.interessantetijden.nl/2019/06/18/gangsta-liefje-mabel-hielp-vestiging-islamstaat-in-bosnie/

Als minnares van de Minister van Buitenlandse Zaken onder de Bosnische president Illja Izetbegovich (1992-1996), werd Mabel pion van speculant van George Soros bij het verduisteren van honderden miljoenen publieke euro's voor ngo's. Die ngo's schilderden de moslims af als 'slachtoffer' van Servische agressie.

Terwijl Izetbegovich zijn eigen heilige oorlog voor een Islamstaat lanceerde en Mujahedeen in het Midden Oosten rekruteerde. Hij vernoemde zijn lijfwacht naar de Handschardivisie van SS-moslims, waarin Izetbegovich als 18-jarige soldaat ooit diende om Serviërs uit te roeien en zigeuners.

Mabel en Mient Jan Faber (IKV 1977-2003) promoten het 'veilige haven'-concept voor enclaves als Srebrenica. Maar dat concept was door Izetbegovich juist als 'lokaas' bedoeld, offer van moslimfundi's om de internationale gemeenschap achter hun zaak te krijgen. Hij wilde een moslimstaat op Europese bodem.

De blonde pion van George Soros

Als liefhebber van cultureel erfgoed zijn we hier niet beslist tegen het koninklijk huis, zolang ze het principe Noblesse Oblige in praktijk brengen. Wij plebejers hebben het goede voorbeeld nodig. De interesse in het Huis van O. ligt vooral in hun rol op het internationale toneel bij de vestiging van een wereldregering (2030 Agenda), met eigen wereldreligie (Earth Charter)

Dus iedere informatie over relaties en wat zij goed- en afkeuren is dan welkom. Dus zo komen we terecht bij Peter Siebelt zijn werk: 'Mabel, Koninklijk Bal Masque'…

Die affaire met maffioso Bruinsma die iedereen wel kent, het is allemaal klein bier, van een blonde golddigger dat je nog als 'avontuurlijk' kunt uitleggen. Ze is hooguit succesvoller in wat veel andere vrouwen ook zouden willen, maar die zijn daar dan te dom/lelijk voor of te bang. Mabel niet.

Je kunt iemand niet verwijten succesvol te zijn, bijvoorbeeld in het verleiden van machtige kerels met poet.

De Handschar-divisie, SS-Moslims waarin de eerste Bosnische president Izetbegovich (1992-2000) diende. Hij zou zijn lijfwacht ook ‘handschar’ (kromzwaard) noemen
De Handschar-divisie, SS-Moslims waarin de eerste Bosnische president Izetbegovich (1992-2000) diende. Hij zou zijn lijfwacht ook ‘handschar’ (kromzwaard) noemen

Mabel, een koninklijk Bal Masque

Maar nu- na lezen van 'Mabel, een koninklijk Bal Masque' van Peter Siebelt, begrijp je dus waarom Mabel voorzitter is van de satanistische groot-kapitalist George Soros zijn European Council on Foreign Relations. Met daarin onder andere de VVD-klimaatman Robert Reibestein en Jaap de Hoop Scheffer (NATO).

Omdat ze bij de escalatie van de Bosnië-oorlog begin jaren '90 al voor Soros zijn Open Society Foundation actief was, na daar via een stage bij de Verenigde Naties mee in contact te komen. Uit naam van 'vredes-activisme' en 'mensenrechten' werden daar vooral moslimfundamentalisten via stichtingen uit het Merhamet-netwerk aan een 'slachtoffer'-jasje geholpen.

Een zielige jas, die ze bij het verloop van de oorlog dankbaar gebruikten om een Islamstaat op Europees grondgebied te vestigen. Waarbij de Nederlandse belastingbetaler aan al die hulp weer honderden miljoenen euro's armer werd, mede dankzij het 1-2-tje Jan Pronk, Relus ter Beek en Mient-Jan Faber. Wanneer we daar de Dutchbat-missie even niet bij meetellen..

  • Veel belangrijker dan de Klaas Bruinsma-affaire, is daarom het avontuur waar Mabel zich vervolgens in stortte als minnares van een 'moderne' moslimfundi Mohammed Sacirbey, die deze Islamstaat in Bosnië hielp vestigen, mede op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. Kudo's Mabel, Jan Pronk (PvdA), Relus ter Beek (PvdA) en Mient Jan Faber (IKV, PvdA)…
  • Dat wist U waarschijnlijk ook niet. Toch is het helaas waar…

Liever Rood dan dood

George Soros
George Soros

Zo'n blonde slimme meid opent overal deuren van de macht, kerels die wel van een blonde snack houden. Daarvan kan de satanistische miljardair Soros dan ook weer handig gebruik maken, bij zijn agenda van de vernietiging van natiestaten en christelijke waarden uit naam van 'mensenrechten'.

Of Soros nu relnegers van Black Lives Matter sponsort om onrust te stoken, de onruststokers die onze Friezen bij de A7 tegenhielden, of Soros doet iets met 'klimaat', zoals met sponsoring van de European Climate Foundation in Den Haag. In geboorteland Hongarije is Soros zijn duivelswerk niet langer welkom. Maar bij het Huis van Oranje ligt dat anders.

Zowel Juliana als Claus waren 'roder dan rood', zo stelt schrijver en onderzoeker Peter Siebelt over aristocratische families. Hij identificeert hun internationalisme als 'socialisme', waar wij dat anders duiden, meer als voortzetting van kolonialisme en ideologisch globalisme.

Die 'rode' tendens bij adellijke families zou zijn ontstaan, deels na de moord op de Romanov-familie bij de Russische Revolutie (1917).

Handschar betekent ‘Kromzwaard’
Handschar betekent ‘Kromzwaard’
Het Handschar-logo, Handschar betekent ‘kromzwaard’, wat het Arabische logo is voor de heilige strijd
Het Handschar-logo, Handschar betekent ‘kromzwaard’, wat het Arabische logo is voor de heilige strijd

Al de koningshuizen waren familie van elkaar. 

Onder het motto 'liever Rood dan dood' dompelden adellijke families zich onder in het inter(nationaal) socialisme. Bedenk dat prins Charles en zijn vader Philip ook van een Duitse familie afstammen, die weer aan de Romanovs verwant was. Zoals Koning Leopold van Belgie ook weer familie was.

De Oranjes steunden ook de oprichting van de PvdA na de Tweede Wereldoorlog. Nadat een clubje 'intellectuelen' in de oorlogsjaren onder de naam 'De Doorbraak' (1944) wilden afrekenen met confessionele politieke partijen. Ze wilden uitsluitend nog een tweedeling 'progressief' versus 'conservatief', dus de seculiere heilstaat.

Vervolgens kleurde de maatschappij steeds 'Roder', met De Staat als God's plaatsvervanger.

En zowel Juliana als Claus blijken overgevoelig wanneer deze of gene club zich als 'de onderdrukten' weet te profileren. Dan gaat er al snel via een stichting van Claus subisidie naar toe. Terwijl Claus vlak voor overlijden nog een slordige 9 ton euro per jaar cashte voor zijn baan als kosmopolitische weldoener op publieke zak.

De Handschar-divisie, een moslimdivisie van de SS, zo zou Izetbegovich zijn ‘bevrijdings’-macht ook noemen
De Handschar-divisie, een moslimdivisie van de SS, zo zou Izetbegovich zijn ‘bevrijdings’-macht ook noemen

'De Rattenval van Screbrenica'

Na dit stukje historische duiding komen we dan bij de door Siebelt geportretteerde blonde golddigger en haar 'incidentele zeilcontacten'.

Na een stage bij de VN en contact met George Soros, die allerlei 'mensenrechten'-ngo's sponsort komt Mabel in amoureus contact in de VS met een Bosnische moslim-bankier, Mohammed Sacirbey. Dat is de rechterhand van de moslim-fundamentalist en latere president Alija Izetbegovich. (1925-2003)

Onthou die naam, hij is bedenker van het 'veilige haven'-concept, dat eerder het 'lokaas'-concept kon heten: hoe je de internationale gemeenschap voor je moslimfundamentalistische zaak wint.

Met deze getrouwde moslim Sacirbey begint Mabel een jaren durende liefdesrelatie. En ze wordt bij zijn diplomatieke diensten als Minister van Buitenlandse Zaken voor 'moederland in wording' Bosnie zijn assistente. Z'n lul schoonmaken, en nog veeel meer diensten verlenen die bij het internationale diplomatieke verkeer van levensbelang zijn.

De groot-Moefti komt de Handschar-troepen inspecteren, 8000 Bosnische Moslims in SS-dienst
De groot-Moefti komt de Handschar-troepen inspecteren, 8000 Bosnische Moslims in SS-dienst

Nederlands belastinggeld

Via de Ngo's waarin Nederlands belastinggeld belandt, ter waarde van honderden miljoenen euro's, steunt Mabel met lieden als Mient Jan Faber de door hen geïdentificeerde 'slachtoffer'-partij, de moslims van Bosnië en in Sarajevo.

Bij wie hangt deze affaire van Mabel nog op het netvlies? Dat wist U waarschijnlijk ook niet. We weten alleen nog heel zeker, dat die arme moslims de slachtoffers waren van de Brute Serviërs.

Mabel komt goed van pas als aanspreekpunt van ngo's die Soros sponsort. War Child en Press Now zin voorbeelden van die ngo's waarmee ze druk op regeringen kan zetten.

Met Jan Pronk (PvdA), Mient Jan Faber (IKV, PvdA) en toenmalige PvdA-minister van Defensie krijgen ze het 'Veilige Haven'-concept voor Bosnische moslims als VN-strategie voor elkaar gelobbied. Zo creerden zij als vaardige lobbyisten een 'maatschappelijke druk' waar politici als Ter Beek niet tegen bestand waren.

Ze zegden de zending van Nederlandse troepen toe, om het 'veilige haven'-concept van manschappen te voorzien. Zoals de ter helle gevaren Lubbers bij de parlementaire enquete Screbrenica stelde; 'We konden niet meer terug, de interne druk was te groot'.

Zoals Siebelt schrijft (blz. 170)

De verwevenheid (van PvdA-politici als Ter Beek RZ) met buitenparlementaire organisaties zoals het IKV en de organisaties waarvan Mabel deel uitmaakte (BV War Child) is de oorzaak die de weg terug onmogelijk maakte. Ruud Lubbers, Jan Pronk, Relus ter Beek, Pieter Kooijmans en de politieke partijen zoals de PvdA zijn door de jaren van samenwerking met figuren als Mient-Jan Faber dusdanig besmet geraakt dat de weg terug ongeloofwaardig is.

Wijlen Maarten van Traa legde de vinger op de zere plek toen hij over Faber opmerkte dat 'het een hele vreemde situatie is dat de politieke partij het standpunt had van de actievoerder, en de actievoerder dat van de politieke partij'.

Met andere woorden: de PvdA en Mient Jan Faber speelden elkaar de bal toe. Het resultaat; de rattenval van Srebrenica. Maar het meest schandalige is dat alle voornoemde personen voorkennis bezaten over het drama dat eraan stond te komen.

Ook Beatrix en Claus is enige nalatigheid te verwijten.

Zij waren vroegtijdig op de hoogte (Beatrix was op de Bilderbergconferentie door Holbrooke ingelicht RZ) van de dramatische ontwikkelingen en verzuimden net als de voornoemde sleutelfiguren om hun invloed om te zetten in daadkracht. 

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken was meer dan de bereidwillige uitvoerder. Zij stonden pal achter het beleid van Izetbegovic en Sacirbey.

Hoe gruwelijk wij zijn voorgelogen in onze massamedia over de ware toedracht van 'Srebrenica', dat blijkt vooral uit de laatste zin.

Bron: Zie ‘rare historical photographs‘….
Bron: Zie ‘rare historical photographs‘….

Veilige haven voor moslimterreur

Het 'Veilige Haven'-concept komt van de radicale Islamiet en Bosnische president (van 1992 tot 2000, dus in de Mabel-tijd) Alija Izetbegovich (1925-2003). Waarvan Mabel haar minnaar Mohammed Sacirbey in zijn presidentiële tijd dus de rechterhand was. Wat de meeste mensen niet weten, is dat deze in 1925 geboren (2003 overleden) Bosniër een moslimfundi was uit de Wahabistische school.

Iemand die dus een Islamstaat wilde vestigen op Europees grondgebied.

Ook aardig om te weten, is dat de Nazi's al van Islam-divisies op de Balkan gebruik maakten om tegen partizanen (bv Serviërs) te strijden. Ze maakten gebruik van de afkeer tegen Joden van Islamieten (zie afbeelding boven). En Heini Himmler vond een gewillig oor bij de Groot-Moefti van Jeruzalem Husseini, die van de Joden afwilde.

Die Moefti zou later ook Jasser Arafat's terreurbeweging Zwarte September financieren, als 'spirituele peetoom'.

Die Moefti kwam nog langs in Bosnië om de Handschar-troepen te inspecteren (zie bijgesloten beeld), hun logo zit in dit artikel bijgesloten. En wie trad ook in dienst van Handschar? Alija Izetbegovich Als onbezonnen jongeling van 18 jaar, zijn 'Bruine' momentje, waar Mabel haar Bruinsma-momentje had. We citeren Siebelt (blz 96)

De moslimlegioenen van de mufti nemen deel aan massamoorden op duizenden Servische verzetsstrijders, joden en zigeuners. Hele dorpen worden platgebrand). Zelfs de Duitse officieren zijn geschokt door de wreedheid van de islamitische SS'ers.

Islamitische Verklaring

Laten we dan even de 'Islamitische Verklaring' publiceren, die de onder Tito onder de duim gehouden/in gevangenis gezette Moslimbroeder Izetbegovich in 1970 publiceert. En die hij in 1990 opnieuw in Sarajevo uitbrengt bij stichting van zijn 'democratische' Islampartij.

Was er op het continent voor radicalistische Islam weinig animo, onder invloed van Izetbegovich en zijn aanhang stromen de Salafistische krijgers later uit het Midden Oosten binnen om tegen Serviers en Kroaten te vechten. Om territorium voor Allah buit te maken:

Het tijdperk van vrede en passiviteit is voorgoed voorbij. Laten we de weg tonen die naar dit doel voert: de verwezenlijking van de islam in alle domeinen van het priveleven van individuen, in het gezin en in de maatschappij, door een heropleving van het islamitisch religieus denken en de schepping van 1 enkele islamitische gemeenschap.

Er kan vrede noch co-existentie bestaan tussen de Islamitische godsdienst en de niet-islamitische sociale en politieke doelstellingen.

En

De Islamitische beweging moet en kan de macht grijpen vanaf het moment dat ze vermoedelijk en numeriek voldoende sterk is om de bestaande niet-Islamitische macht te vernietigen, en bovendien in staat is de nieuwe Islamitische macht op te bouwen.

Allah gaballah wai gaan jou doodvermoorden voor Allah.
Allah gaballah wai gaan jou doodvermoorden voor Allah.

Islamieten ten onrechte als 'slachtoffers' afgeschilderd

...gebombardeerde moskee
...gebombardeerde moskee

Je kunt je dus voorstellen dat de Serviers in Bosnië niet stonden te juichen, toen Izetbegovich de macht greep. Ze herinnerden nog de moordpartijen van de Handschar-brigades. Als de Islamieten dan ook nog in Sarajevo in 1992 bomaanslagen plegen, en consequent de schuld in andermans schoenen schuiven. (Wie herinnert zich nog dat bloedige opgeblazen marktplein)

Als Izetbegovich als president dan ook nog eens een presidentiële lijfwacht opricht die hij 'Handschar' noemt (…) Wanneer zijn Islambrigades ook nog eens worden aangevuld met Mujahedeen uit het Midden Oosten, net als de IS-strijders nu in Syrie.

…voelt U dan al aankomen waar het heen gaat?

Dat het Nederlandse volk er- zoals Siebelt schetst- door hen is ingeluisd, om die Islamieten te 'helpen'. Dat politici werden opgehitst onder noemers als 'Balkan Vredescampagne', waarbij Nederlandse publieke steun richting Mabel haar minnaar vloeide, en moslimclubs als stichting Hudaibiya en het netwek Merhamet.

Terwijl Mabel verder werkt als pion van George Soros zijn stichtingen, en Mient Jan Faber (IKV) geld werft voor onderwijs voor Bosnische moslims, ontvouwt zich in Zernica de droom van Izetbegovich. Een Islamstaat, waar alle andere geloven onderdrukt worden, kerken opgeblazen.

Veilige Haven was bedoeld als lokaas internationale gemeenschap

Om kort te gaan. Wat wenste Izetbegovic dus met zijn 'Veilige haven'-concept voor Screbrenica te bereiken? Terwijl zijn Mujahedeen moordend door Servische dorpen trokken, en ook die 'veilige havens' als uitvalsbases voor moordcampagnes gebruikten?

Dat zo de bloedwraak van de Serviers over ze werd afgeroepen. Zodat de steun van de Internationale Gemeenschap verzekerd was om zijn Moslimstaat te vestigen, voorzien van Nato-bombardementjes en zo. Met als gevolg dat onze jongens van Dutchbat zo tussen 2 vuren kwamen te liggen (Serviers die terugschieten naar Islamieten en vice versa), in een bij voorbaat kansloze missie.

  • DAT is de zonde die we Mabel (en Mient Jan Faber) mogen toerekenen.
  • En haar doofpot-vrienden/familie in het Koninklijk huis als Beatrix, die al ruim van tevoren over het naderend debacle waren gewaarschuwd door Richard Holbrooke.

Dat ze even Mabel Nat Broekje van Bruinsma was, zijn wij allen geen zondaars? Maar het is onvergeeflijk dat je onze Dutchbat- jongens laat bloeden om je eigen misstappen te verbloemen. En dat je daarmee wegkomt door je contact in de 'koninklijke' familie, die 't principe Noblesse Oblige dus ook zo nauw niet nemen.

Terwijl wij dankzij de inspanningen van die 'Vredes'-ngo's via onze media het beeld opgedrongen kregen, van de Servische agressor versus de zielige moslims. Terwijl die agressieve Mujahedeen de bloedwraak van de Serviers deels aan zichzelf dankten, bij hun bloederige campagnes om alle niet-moslims uit door hun geclaimd land te verwijderen. In hun campagne om grond voor Allah te winnen.

En zo worden we doorlopend door onze massamedia voor de gek gehouden. Daarbij dient een valse 'slachtofferrol' om sympathie te wekken voor publieke fondsenwerving en militaire steun.. Zo werd uiteindelijk dus met NAVO-luchtsteun een Islamitisch bruggenhoofd gevestigd op Europese bodem.

Mede mogelijk gemaakt door Mabel. Als dit geen Interessante Tijden zijn… Zonder Siebelt's werk waren we hiervan nooit op de hoogte geweest. Dat hij de globalistische miljardairs-familie dan 'rood' noemt… heeft 'Macht' een principieel politieke kleur?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN