Vertaal deze pagina naar:

POLITICI EN HOGE AMBTENAREN UIT WEST-EUROPA KOCHTEN VASTGOED IN 'VEILIGE' LANDEN WAAR ZIJ MET HUN FAMILIE NAAR TOE KUNNEN VLUCHTEN!

31-07-2023

De 'duurzaamheid' en de 2030 WEF agenda was een coup van het globalisme.

Volk word aub Wakker, velen hebben jarenlang in een coma gelegen!

Ze gaan uiteindelijk allemaal vluchten, 'When the shit hits the fan!'

*** DE TRIBUNALEN KOMEN ER AAN, SVP GOED LEZEN, TRUMP HEEFT REEDS DE LAATSTE WAARSCHUWING GEGEVEN AAN DE CABAL OM ZICH AAN TE GEVEN BIJ DE POLITIE BINNEN 24 UUR. 

DOEN ZE DAT NIET DAN ZAL DE POLITIE ZE OPSPOREN EN DODEN DAAR WAAR ZE SLAPEN, ZONDER UITZONDERINGEN ***

Is dit een herhaling van WO-2?

Toen zijn vele NAZI families gevlucht naar Amerika en Argentinië.

Rutte koos reeds het hazenpad, net als vele anderen.

Kaag wil nu naar het buitenland verhuizen.

Ze maken zich allemaal uit de voeten...

Is dit het einde van WO-3?


De hele westerse politieke wereld loopt leeg!

Dat betekent dat zij iets weten dat wij niet weten. Wat opvalt is de stilte waarin deze, doorgaans, brulboeien, verdwijnen. Ook in Nederland, in Belgie, in Canada en in de westerse wereld.


Willen ze ergens niet verantwoordelijk voor zijn? 

Is dat het? Ze willen ergens niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Ze willen niet beschuldigd worden? Onder iets uitkomen? Ze willen ergens niet aan meewerken. Of niet mee gaan werken? Schuilen? Maar waarvoor? Zijn ze bang, tot inkeer gekomen? Ze zijn voor een keuze gesteld? Door wie? Of zoeken ze een goed heenkomen, voor de meute uit?


Is het de rode truck die zij wel aan zien komen, waar ze ons niet voor waarschuwen? 

Zien zij het strand tot aan de horizon terugtrekken? Zien zij iets dat wij niet zien? Weten zij iets dat wij niet weten? Ze zwijgen, de lafaards. Hebben ze iets getekend? Wat voor straf staat er op hun verklaring? Is het honger, oorlog, ziekte, Engelen des Doods, Nazi zombielegers, rampen, builenpest, de wederkomst van Jezus, de apocalypse, de valse profeet op zijn witte paard? Een zondvloed? Wat veroorzaakt de uitstroom? 

Blijf scherp - Oren gespitst - Deel deze info!


Het eindspel

Het is te laat voor mensen om nu nog wakker te worden, we zijn nu bij het eindspel!

We hopen dat je er helemaal klaar voor bent wat er komen gaat. 

We zullen meer dan ooit nodig zijn om te helpen genezen en de mensheid vooruit te helpen. Er zullen veel vragen zijn van de slapenden als ze uit hun coma ontwaken. 

Geen tijd voor 'ik zei het je toch' dit gaat over het samenbrengen van de mensheid en helpen met het collectieve bewustzijn. Het heeft echt zo moeten zijn mensen. Het is niet alleen een oorlog op aarde geweest, dit is groter dan we ons ooit kunnen voorstellen. We kennen het draaiboek niet, we kennen de tijden en datums niet, maar we weten dat het eraan komt en het komt snel!


Het zal een schok zijn voor zoveel mensen die zich hiervan niet bewust zijn!

Onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media, is er ook om mensen bij elkaar te kunnen brengen, om elkaar hierbij te ondersteunen, aangezien de Wakkere gemeenschap elke dag snel groeit. We gaan niet terug naar pre-covid. Het zal alle hens aan dek zijn als we beginnen met het bouwen van onze nieuwe mooie wereld. Velen zullen onze nieuwe aarde niet accepteren, ze zullen de waarheid buitensluiten, velen zullen verdwaald en bang zijn. Er zal grote paniek en woede zijn en velen zullen in de war raken. Ze zullen gedwongen worden ook wakker te worden!


Er zal een wereldwijde black-out zijn als we overgaan op vrije energie!

Banken gaan al over op de QFS-valuta's met goud en zilver gedekte ondersteuning en gaan weg van de Cabal Fiat-valuta. Er zullen in de toekomst eerlijke verkiezingen zijn met behulp van Blockchain-technologie en Quantum. Med Beds worden al in ziekenhuizen over de hele wereld geïnstalleerd. Er komt zoveel grootsheid aan, het ging nooit om de verkiezing van 2020 of COVID-19, het is zoveel groter dan dat! 


Arrestaties wereldwijd

De afgelopen 5 jaar zijn er massale wereldwijde arrestaties geweest, maar we weten dat het plan al vele jaren van kracht is (sinds JFK). Als Trump en de Alliantie nooit de corruptie en het kwaad op de planeet zouden blootleggen, zouden de mensen nooit de omvang hiervan leren. 

We zijn er zo trots op dat ieder van jullie tot heden deze tirannie de afgelopen anderhalf jaar heeft weerstaan. Het was moeilijk, wij weten het, het was pijnlijk. Maar kijk eens hoe ver de mensheid is gekomen sinds alle lockdowns over de hele wereld zijn begonnen?

We hebben hard gevochten in deze oorlog, de grootste oorlog in de geschiedenis van de mensheid, de enige oorlog zonder wapens. Dit was een oorlog tegen ons bewustzijn, een spirituele oorlog tegen onze geest. Zo is en was het...


De Waarheid die voor heel onze wereld geldt...

Binnenkort zullen de mensen de waarheid leren over de wereldwijde handel in kinderseks en de adrenachrome, orgaanoogst (ter waarde van $ 150 miljard per jaar) satanisch ritueel misbruik, DUMBS, elites, Cabal, Hollywood, Disney, Epstein Island (topje van de ijsberg), Deepstate, Antarctica, geheim ruimteprogramma, leven op andere planeten, UFO's, Tesla-technologie en andere geavanceerde technologieën die de Cabal ons heeft achtergehouden al honderden jaren, het goud en zilver dat van ons de mensen is gestolen, eindeloze oorlogen die allemaal waren gepland, de remedie tegen kanker, HAARP, CERN, Chemtrials, COVID-19, NWO, NASA, VN, NAVO, Muziekfrequentie, Onderwijs, Gezondheidszorg, Amerikaanse verkiezingen, wereldwijde verkiezingen die allemaal corrupte systemen gebruiken, de waarheid over abortusklinieken, Big Pharma, MSM, regeringen, genetisch gemodificeerd voedsel (GMO), ET's, Reptielen, Luciferianen, Bill Gates, Globalisten, massavernietigingswapens, Wayfair, Evergreen, NXIVM, Rockerfella Foundation, Mockingbird, CIA, MOSSAD, MK ULTRA, Central Banks, The Fed, Wall Street, Clinton Foundation, All Books of the Bijbel, Geboorteakten (verkocht bij de geboorte), Vaccins, Misdaden tegen de menselijkheid, Genocide, Koninklijke Families, Bohemian Grove, Menselijke jachtpartijen, Vaticaan, de elite-eilanden, 5G, nanotechnologie, AI, meer land op aarde dan ons is verteld, Super Soldiers, Economic Forum, Operation Lockstep en zoveel meer...

Wij zouden deze lijst nog veel langer kunnen maken, maar je begrijpt waarom het zo moest gebeuren. Het is een enorme pil om te slikken. We weten dat we gerechtigheid op grote schaal wereldwijd zullen zien.


Een Nieuwe Wereld wacht op ons...

Wat spoedig komt, is een prachtig nieuw systeem dat velen zal helpen genezen die aan een trauma zullen lijden wanneer dit allemaal aan het licht komt. Het zal zo worden uitgevoerd dat mensen kunnen begrijpen wat er al duizenden jaren op onze planeet gebeurt.

Niets kan dit nu stoppen!

Met dank aan Isabella Maria voor de tekst.