Vertaal deze pagina naar:

POSITIEF NIEUWS (NIET TE VERNEMEN OP MSM)

28-01-2024

Ook de Europarlementariërs beginnen met velen steeds meer in verzet te komen tegen de EU, WHO, UN etc.

V I D E O

Ook de Europarlementariërs beginnen met velen steeds meer in verzet te komen tegen de EU, WHO, UN etc.

ROUNDUP (ONKRUIDBESTRIJDINGSMIDDEL)

Bayer moet een schadevergoeding van 2 miljard euro (ruim 2 miljard euro) betalen aan één man in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De man zegt dat hij kanker heeft gekregen door blootstelling aan het onkruidbestrijdingsmiddel Roundup van het bedrijf, aldus de advocaten van de man.

Het Duitse chemieconcern Bayer moet een Amerikaan een schadevergoeding van omgerekend zo'n 2 miljard euro betalen. De man zegt dat hij kanker heeft gekregen door blootstelling aan het onkruidbestrijdingsmiddel Roundup, dat door Bayer wordt geproduceerd.

De jury in de rechtbank van Philadelphia oordeelde dat de ziekte van de man het gevolg is van het gebruik van Roundup rond zijn huis. De man heeft non-hodgkin, een vorm van kanker in het lymfestelsel.

Bayer heeft aangekondigd in hoger beroep te gaan. Dat is het bedrijf gewend: het is verwikkeld geraakt in een lange reeks rechtszaken. Roundup bevat glyfosaat, een omstreden bestanddeel dat kanker zou veroorzaken. Er zijn ongeveer 165.000 claims ingediend tegen het bedrijf vanwege persoonlijk letsel dat zou zijn veroorzaakt door het middel.

Ook in Europa wordt glyfosaat gebruikt. De Europese Commissie besloot in november vorig jaar om het gebruik van het bestrijdingsmiddel de komende tien jaar toe te staan.

Bron: https://www.nu.nl/economie/6299285/bayer-moet-amerikaan-met-kanker-2-miljard-euro-aan-schadevergoeding-betalen.html

We dienen zelf opnieuw onderzoek te gaan doen! 

De Europese Commissie heeft besloten om het omstreden bestrijdingsmiddel glyfosaat nog eens tien jaar toe te staan. Wel schrijft de commissie een aantal nieuwe voorwaarden en beperkingen voor.

Glyfostaat zit onder meer in onkruidverdelger Roundup. Dat is decennia geleden al op de markt gebracht door het Amerikaanse bedrijf Monsanto, dat inmiddels in handen is van het Duitse Bayer. 

Die beweert dat het jarenlange studies heeft gedaan naar het middel en dat daaruit blijkt dat het veilig is. Agrarische bedrijven gebruiken Roundup al tientallen jaren.

Toch heeft Bayer in de Verenigde Staten rechtszaken aan zijn broek gekregen. Zo besliste een rechter in de staat Californië eerder deze maand dat het bedrijf 332 miljoen dollar (306 miljoen euro) moet betalen aan een man die kanker zou hebben gekregen door Roundup.

Volgens onderzoekers is het middel Roundup waarin glyfosaat zit onveilig en krijg je er kanker van!

Bron: https://www.nu.nl/economie/6289949/omstreden-onkruidverdelger-glyfosaat-tien-jaar-langer-toegestaan.html

De verborgen agenda van genetische manipulatie:

Aan het begin van de door de crisis verscheurde jaren zeventig hadden bepaalde invloedrijke personen binnen het Amerikaanse establishment duidelijk besloten dat een drastische koerswijziging van het Amerikaanse mondiale beleid op zijn plaats was. De meest invloedrijke personen waren David en Nelson Rockefeller, en de groep invloedrijke politieke en zakelijke figuren rond de Rockefeller-familie. 

Het machtscentrum van de familie was de exclusieve organisatie die in de nasleep van de Eerste Wereldoorlog werd opgericht: de New York Council on Foreign Relations. In de jaren zestig vormden de Rockefellers het machtscentrum van het Amerikaanse establishment. De familie en haar verschillende stichtingen domineerden in de jaren zestig denktanks, de academische wereld, de overheid en het particuliere bedrijfsleven op een manier die geen enkele andere familie in de geschiedenis van de Verenigde Staten destijds was gelukt. Minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger was hun zorgvuldig uitgekozen beschermeling geweest, die eind jaren vijftig vanuit Harvard was gerekruteerd om voor een nieuw project van de Rockefeller Foundation te werken.

Eén reactie van de binnenste kringen van het Amerikaanse establishment op de crisis in de Amerikaanse hegemonie aan het eind van de jaren zestig was een besluit om een nieuwe verdeling van de mondiale economische buit te creëren, waarbij Japan voor het eerst werd uitgenodigd in de 'club van de rijke mannen'.

In 1973, na een bijeenkomst van zo'n 300 invloedrijke, zorgvuldig uitgekozen vrienden van de gebroeders Rockefeller uit Europa, Noord-Amerika en Japan, breidde David Rockefeller de invloed van zijn gevestigde vrienden uit en richtte hij een krachtige nieuwe mondiale beleidskring op, de Trilaterale Commissie. De 'driehoek' omvatte Noord-Amerika, Europa en nu Japan.

Onder de oprichters van de Trilaterale Commissie van David Rockefeller in 1973 bevonden zich Zbigniew Brzezinski, en een gouverneur en pindaboer van Georgië, James Earl "Jimmy" Carter, samen met George H.W. Bush, Paul Volcker, later door president Jimmy Carter benoemd tot voorzitter van de Federal Reserve, en Alan Greenspan, destijds investeringsbankier op Wall Street.

... Brzezinski had zojuist een boek geschreven waarin hij het idee voorstelde van consolidatie van de invloed van het Amerikaanse bedrijfsleven en de banken wereldwijd via een reeks regelmatige beleidsbijeenkomsten achter gesloten deuren tussen de geselecteerde zakenelites van Europa, Noord-Amerika en Japan.

Zijn persoonlijke opvattingen waren niet bepaald die van de traditionele Amerikaanse democratie en vrijheid. In dit weinig bekende boek, Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era, gepubliceerd in 1970, verwees Brzezinski naar de belangrijke beleidsstemmen in de Verenigde Staten als 'de heersende elite', die ronduit stelde dat 'de samenleving gedomineerd zou worden door een elite ... [die] niet zou aarzelen om haar politieke doeleinden te bereiken door gebruik te maken van de nieuwste moderne technieken om het publieke gedrag te beïnvloeden en de samenleving onder streng toezicht en controle te houden."

Brzezinski werd door David Rockefeller gekozen tot de eerste uitvoerend directeur van Rockefellers Trilaterale Commissie. De Trilaterale Commissie, een particuliere eliteorganisatie, legde de basis van een nieuwe mondiale strategie voor een netwerk van onderling verbonden internationale elites, waarvan velen zakenpartners van de Rockefellers waren, wier gecombineerde financiële, economische en politieke gewicht ongeëvenaard was. De ambitie was om te creëren wat Trilateraal lid George H.W. Bush noemde dit later een 'nieuwe wereldorde', gebouwd naar de ontwerpen van Rockefeller en verwante rijke belangengroepen. De Trilaterale groep legde de basis voor wat in de jaren negentig 'globalisering' werd genoemd.

Een van de eerste beleidsdocumenten uitgegeven door de groep Trilaterale Commissie van David Rockefeller werd opgesteld door Harvard-professor Samuel Huntington, de persoon die halverwege de jaren negentig een controversiële 'Clash of Civilizations'-stelling zou opstellen, die de basis legde voor de latere regering-Bush. Oorlog tegen terreur. Het Huntington-rapport uit 1975 had de titel: "De crisis van de democratie."

Bron en meer info: https://thirdworldtraveler.com/Engdahl_F_William/Rockefeller_Plan_SOD.html

MET ONZE EIGEN MINDSET (GEDACHTEKRACHT) BEPALEN WIJ ONZE EIGEN TOEKOMST!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN