Vertaal deze pagina naar:

DE RELLEN IN ROTTERDAM WAS EEN FALSE FLAG = (VOORAF GEPLANDE OPERATIE)

21-11-2021


De situatie in Rotterdam was vreselijk en het laat zien dat de demonstratie werd overgenomen door huurmoordenaars en betaalde onrust opstokers, de zogeheten Romeo's!Om alles uit de hand te laten lopen en vooral negativiteit te veroorzaken.


Dit was duidelijk een false flag operation!

Zo wordt een vooraf geplande operatie genoemd.

Er was een groepje in het zwart gekleed, onherkenbaar en gelijk de media erboven op.

Toeval? Nee! Want dat is juist wat de elite wil, chaos!

Om later verregaande maatregelen tegen de bevolking te kunnen nemen.


Tips: Zorg dat je je tijdens een demonstratie vreedzaam gedraagt, ga niet mee in negativiteit, want het wordt gebruikt om iedereen die het niet eens is met de maatregelen af te schilderen als agressieve idioten. Vermijd het woord demonstratie = vechten tegen demonen!

Noem een demonstratie in de toekomst een manifestatie!

Geef ze geen munitie om nog harder op te treden!


Er zijn door de rellen volgens Onrecht TV (zie bericht hieronder) drie mensen overleden.

Een LIVE streamer van Onrecht TV (Marco Buis) werd volgens het onderstaande bericht in de buik geschoten.


Bereid jullie voor op arrestatie en berechtiging voor een Volkstribunaal van het corrupte regiem, betaalde handlangers en huurlingen!Hoe wij belazerd worden beste mensen!


Met alle gevolgen van dien volgens een reactie op social media.

Lees zelf het onderstaande bericht:


Blijkt dat er stenen neergelegd zijn (ZIE VIDEO HIERONDER) nabij de demonstratieplaats in Rotterdam, terwijl er geen bouwwerf is. Het wordt steeds duidelijker dat de corrupte regeringen willen dat er rellen komen.

En wij, die het plan van The Great Reset kennen en bijgevolg zien welke stappen daartoe gezet moeten worden, zeggen al een hele tijd dat men rellen wil om dan het VN leger of EuroGendFor in te kunnen schakelen om deze hardhandig neer te slaan. Deze mogen immers gewoon mensen doodschieten, daarvoor is speciaal artikel 2 van het EVRM gewijzigd.

Het VN leger binnen = Militair Beleg (Martial Law), regering valt, Klaus Schwab neemt de teugels. Tenzij wij. de bevolking, het met een enorme massa gaan arresteren, opsluiten en berechten voor een onafhankelijk en transparant Volkstribunaal. En onmiddelijk aan zelfbestuur gaan doen, dmv directe democratie, zodat Klaus Schwab & Co geen voet meer aan de grond zetten.De LIVE streamer (Marco Buis) van Onrecht TV die in z'n buik werd geschoten is te zien in de onderstaande video (vanaf 4 minuut 22), liggend in een ziekenhuisbed in het ziekenhuis.

⚠️ WAARSCHUWING ⚠️

*** Heftige en schokkende beelden ***

Video ► https://www.bitchute.com/video/G8KbAB4qGw8O/