Vertaal deze pagina naar:

THE MATRIX

04-02-2024

De Matrix is een systeem, Neo. Dat systeem is onze vijand.

"De Matrix is een systeem, Neo. Dat systeem is onze vijand. Maar als je binnen bent, kijk je om je heen, wat zie je? Zakenlieden, leraren, advocaten, timmerlieden. De geesten van de mensen die we proberen te redden. Maar totdat we dat doen, maken deze mensen nog steeds deel uit van dat systeem en dat maakt hen tot onze vijand. Je moet begrijpen dat de meeste van deze mensen er niet klaar voor zijn om losgekoppeld te worden. En velen van hen zijn zo gewend, zo hopeloos afhankelijk van het systeem, dat ze zullen vechten om het te beschermen."

Ik heb gezien hoe hard ze zullen vechten om het te beschermen. Ik heb, net als velen van jullie, geleden hoe dierbaren bereid zijn alle banden met jou te verbreken door hetzelfde systeem te verdedigen dat hen tot slaaf maakt. Zoals Neo zei: mensen zijn er niet klaar voor om losgekoppeld te worden. Maar de vraag is: zijn wij dat ook?

Het nemen van de rode pil zorgt er niet automatisch voor dat je de stekker uit het stopcontact haalt, het zorgt er alleen maar voor dat je met meer duidelijkheid kunt 'zien', maar het is een proces dat tijd kost. Tijd om te assimileren, tijd om te verteren en tijd om af te vallen.

Laat overtuigingen los, laat gewoonten los, laat gedachten los, laat mensen los en laat uiteindelijk de persoon los die je vroeger was.

Het begint bepaalde dingen in twijfel te trekken en het eindigt met het in twijfel trekken van werkelijk alles. Je zult niets en alles tegelijkertijd geloven, en hoe meer je weet, hoe meer je zult beseffen dat je niets weet.

Je zult je langzaam van alles gaan losmaken, zoals een acteur die zijn rol in een productie niet langer wil spelen. Je zult ervan weg willen lopen, de verbinding willen verbreken, de stekker uit het stopcontact willen halen.

De matrix is een circus, een illusoir, buitengewoon, allesomvattend circus dat ons vanaf onze geboorte heeft betoverd. Door de rode pil zie je het als het circus dat het is, en dus sta je er ineens alleen voor; geschokt, verbijsterd, enigszins verdwaald, geïsoleerd en zelf je nieuwe echte realiteit moeten creëren.

Een werkelijkheid gebaseerd op waarheid.

Maar wat is waar? Wat blijft er over als alles waarvan je dacht dat het waar was, dat niet is? Wanneer bedrog het enige is dat je kent?

Wanneer u uzelf deze vragen begint te stellen, bent u klaar om de stekker uit het stopcontact te halen. Het is wanneer je merkt dat je je realiteit helemaal opnieuw opbouwt door vast te houden aan de enige dingen waarvan je in je ziel weet dat ze waar zijn.

En wat zijn dat?

Alles wat niet de matrix is; het is de grond onder je voeten, de boom die je schaduw geeft, de zon die je huid verwarmt, het kind dat je hand vasthoudt, de hond die je gezicht likt, de geur van de bloemen in de tuin, de vogels die je begroeten de ochtend, het liedje dat je met je gitaar schreef, de glimlach van je moeder, de golven die komen en gaan, het gelach van je baby, een gezamenlijke maaltijd, de knuffel van een vriend, een langzame dans, een zomerbriesje, jij en ik...

Als je op zoek bent naar de waarheid, stap dan uit de matrix, negeer de show, de lichten, de fluittonen, de voortdurende inmenging, het gekmakende lawaai, de angst, de waanzin, het heen en weer, het op en neer gaan, het 'zij'. ' en 'ons', het zwart en wit, het spel, de valstrik, de onzin, de leugens, de illusie... en in plaats daarvan omarmen wat ons is gegeven, wat we altijd hebben gehad, wat altijd zal zijn, wat we allemaal delen; de frequentie van Gods schepping: LIEFDE. ❤️ ❤️ ❤️

Bron: https://t.me/The17Letter

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN