Vertaal deze pagina naar:

UPDATE REINER FUELLMICH

09-03-2024

Dr. Reiner Fuellmich, een van de vier leden van de groep advocaten die mondiale functionarissen heeft onderzocht en vervolgt onder het voorwendsel dat COVID 19 een opzettelijke misdaad tegen de menselijkheid is.

- Aan dit artikel wordt nog geschreven -

Bron en meer info: https://prepareforchange.net/2020/10/10/crimes-against-humanity-dr-reiner-fuellmich/comment-page-1/


Wie is Reiner Fuellmich?

Reiner Fuellmich is een Duits advocaat en woordvoerder van de Stiftung Corona Ausschuss, een in Duitsland gevestigde stichting die zichzelf een 'onderzoekscommissie' noemt.

De info op Wikipedia NL werd verwijderd, wat is de hiervan de reden?

Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Reiner_Fuellmich


Op de Duitse Wikipedia staat het volgende vermeld:

Reiner Fuellmich (geboren in 1958 in Bremen) is een Duitse advocaat en woordvoerder van de Corona Investigative Committee, een niet-gouvernementele onderzoekscommissie gevestigd in Duitsland. Hij zou een belangrijke rol hebben gespeeld bij het bewijzen van het Volkswagen-emissieschandaal en heeft met succes de Deutsche Bank, waar hij voorheen werkte, aangeklaagd in een paar kleine hypotheekzaken. In 2020 begonnen Fuellmich en zijn collega's met het documenteren van wat zij beschouwen als overtredingen van de wet, medische wanpraktijken en wetenschappelijke fraude, in verband met wat zij het "COVID-19-schandaal" noemen.

In september 2022 beweerde Viviane Fischer, een partner van Fuellmich in de "Corona Onderzoekscommissie", dat Fuellmich het geld dat voor de commissie was ingezameld had verduisterd door te veel te factureren voor zijn juridische diensten. Fuellmich ontkende deze beschuldigingen en beweerde dat ze politiek gemotiveerd waren, om deze commissie en haar onderzoek naar de zogenaamde diepe staatsbetrokkenheid bij de wereldwijde reactie op Covid-19 te saboteren. In maart 2023 werd een arrestatiebevel uitgevaardigd, toen Fuellmich in Mexico was. Fuellmich werd op 13 oktober 2023 opgepakt en vastgehouden op het Duitse consulaat in Tijuana tijdens een afspraak voor het vervangen van een paspoort, waarbij hij beweerde niet op de hoogte te zijn van het uitstaande bevel. Hij werd naar Duitsland gevlogen en gearresteerd. Zijn organisatie beweert dat het kantoor van de Berlijnse officier van justitie heeft verklaard dat dit geen aanleiding was voor een strafrechtelijk onderzoek.

URL en meer info: https://en.wikipedia.org/wiki/Reiner_Fuellmich


Video's van Dr. Reiner Fuellmich werden verwijderd op YouTube.

Video's zoals deze worden bijna net zo snel van YouTube gecensureerd als ze naar de YouTube-site worden geüpload. In geval van censuur op Youtube, klik dan op de onderstaande link om dit geweldige commentaar op Bitchute te bekijken: https://seed191.bitchute.com/4FYOS8QlEvmx/u35NwwDrHLLU.mp4

Dr. Reiner Fuellmich werd verguist om de waarheid over COVID te kunnen verdoezelen.

Reiner Fuellmich zit tot heden nog steeds in de gevangenis, zoals zovele andere waarheidsvinders.


Zwartmakerij van Reiner Fuellmich

Zelfs Wakkere Nederlanders werken mee aan de zwartmakerij van Reiner Fuellmich. Onder andere Ted Arnoldus, omdat hij volgens ons ook op het verkeerde spoor werd gebracht door de enorme mind-control programma's die eerder op social media werden losgelaten en nog steeds iedereen probeert te beïnvloeden. Wij verzoeken daarom Ted Arnoldus (zie video hieronder) om opnieuw onderzoek te gaan doen naar Reiner Fuellmich, Trump en Putin. Zij hebben een geheel andere agenda dan de MSM en achterklap van de alternatieve media ons probeert te laten geloven. 

NB. Luister zeker wel naar de overige onderwerpen van Ted Arnoldus, onder andere over Rutte.

Er mag geen oorlog meer ontstaan, want dat is de oplossing voor de kwaadwillenden in de wereld.

Je kijkt momenteel naar een film. Veel van wat je ziet is complete onzin en nep. Het is expres zo schandalig om op dat moment je aandacht te trekken. Het zal doorgaan totdat het dat doel volledig heeft bereikt.

Er is geen presidentschap van Biden.

De echte Biden is lang geleden samen met Clinton geëxecuteerd voor zijn misdaden!

Nee, die vrouw in het paars was niet Hillary Clinton. Je ziet acteurs met maskers.

Daarom blijft Biden naar zichzelf verwijzen als de gemaskerde president. Dit betekent dat zij de goeden zijn in deze film in het team van de vrijheid. Deze hele verkiezing was nep, samen met een nep-inauguratie.  Nep uitvoeringsbesluiten. Nep ovale kantoor. Het is allemaal onzin. Word wakker.

Het leger controleert op dit moment ons land tot de nieuwe verkiezingen over een paar maanden. Insurrection Act is ondertekend. EO uit 2018 is volledig van kracht. Dingen zullen binnenkort publiekelijk worden onthuld. Hopelijk kun je voor die tijd wakker worden zodat je daarbij geen hartaanval krijgt. 

Ze hebben echt geprobeerd onze verkiezingen te stelen, dat deel is echt. Trump wist dit en stond het toe om hen te ontmaskeren en de betrokkenen te arresteren. Hij zal een blockchain fraudebestendig verkiezingssysteem implementeren waar al in augustus 2020 patent op is aangevraagd. 

Trump sloeg de corrupte rechtbanken van het 9e circuit over omdat ook zij gecompromitteerd waren en ging 100% voor FISA. Dit is een totale militaire operatie. Het doel was om deze boeven eerst te arresteren en te verwijderen voordat er ooit verkiezingen zouden worden gewonnen. Bovendien was het Vaticaan eigenaar van het corrupte DC en dat is niet langer zo. 

Amerika zal binnenkort een republiek zijn waarvoor het staat onder de grondwet zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Je krijgt een geschiedenisles in het proces samen met een solide begrip van de grondwet. Veel corrupte DC ratten en Hollywood pedofielen zijn naar de gevangenis gegaan en of uitvoerend geweest voor misdaden van hoogverraad, samenzwering. Er zijn er nog veel meer in de maak om berecht te worden via militaire tribunalen. Dingen zullen zeer binnenkort openbaar worden gemaakt, geen geheimen meer, geen spelletjes meer. Er zijn veel acteurs in de film, niet alleen de dubbele komiek Biden. Wie wie is, is op dit moment nog een beetje een mysterie. We weten niet 100% precies wie wie is. Sommigen spelen een rol vanaf het begin. Anderen zijn ingeschakeld voor een deal en spelen nu een rol in deze film. 

Het beste wat jullie nu kunnen doen is wakker worden voor de waarheid die jullie wordt getoond, moed putten uit het feit dat communisten geen echte macht hebben over Amerika en uitkijken naar de dingen die Trump al lang geleden voor jullie heeft gepland. 

Ik zal je nu waarschuwen, de dingen zullen vanaf hier vreemder worden. Als je oplet en luistert naar wat ik je hier heb verteld, zul je lachen. Als je naar de spotmedia CNN of FAUX NEWS kijkt, zul je huilen.

Wat je ook doet, noem Joe Biden alsjeblieft geen president.

Hij is echt allang weg en zijn dubbelganger heeft geen macht. 

Geniet van de show en bekijk de onderstaande video.

Bron tekst: Ezra Watnik - Cohen op X

Bye Bye Biden!

Naties die zich aan Trump onderwierpen

Bekijk deze video: https://ugetube.com/watch/nations-that-subposed-to-trump_6vuKeiR4sSVKmHb.html

Tip: Let goed op het beeldmateriaal in deze video.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN