Vertaal deze pagina naar:

WAAR HAALT EEN REGERING DE EUVELE MOED VANDAAN OM ARTSEN TE VERBIEDEN DE JUISTE EN BESTE MEDICIJNEN VOOR TE SCHRIJVEN AAN HUN PATIËNTEN?

20-03-2024

Er is een enorme grote misdaad tegen de menselijkheid gaande, word Wakker!

Wordt het niet eens tijd, dat wij precies uitzoeken hoe dat tot stand is gekomen en wie daar allemaal verantwoordelijk voor zijn?

DEZE HELDEN (ARTSEN) KWAMEN ALS ARTS HUN "EED VAN HIPPOCRATES" NA IN NEDERLAND, EEN DIKKE HOERA, ECHTER KREGEN ZIJ EEN FIKSE BOETE!

De dagelijkse berichten van Gerrit Brendel in zijn Telegram kanaal "Het Hiernamaals"

Hoewel de spelfouten soms letterlijk om je oren heen vliegen in de dagelijkse berichtgevingen van Gerrit Brendel op zijn Telegram kanaal "Het Hiernamaals" schrijft hij wel hele rake dingen waar de honden soms echt geen brood van lusten. Hele rake onderwerpen die politici, topambtenaren, hooggeplaatsten toch echt wel in het diepste van hun Ziel moeten raken. 

Of vele politici, topambtenaren en hooggeplaatsten hebben echt geen geweten meer, omdat zij hun Ziel hebben verkocht aan de duivel. Lees hieronder wat Gerrit Brendel onder andere schreef in één van zijn dagelijkse berichten op zijn Telegram kanaal, URL: https://t.me/Gerrit_Brendel


WAAR HAALT EEN REGERING DE EUVELE MOED VANDAAN OM ARTSEN TE VERBIEDEN DE JUISTE EN BESTE MEDICIJNEN VOOR TE SCHRIJVEN AAN HUN PATIËNTEN?

"Dat is toch bij de wilde knorhanen af en waar in godsnaam bemoeien zij zich mee, waar halen zij de EUVELE MOED vandaan". Gerrit Brendel heeft in zeer veel zaken gelijk wat hij oppert in zijn dagelijkse berichtgevingen. Klik het onderstaande Telegram bericht eens aan en lees wat Gerrit Brendel schrijft op zijn Telegram kanaal https://t.me/Gerrit_Brendel/4875, (tip) en word lid van zijn kanaal.

Gerrit Brendel windt er reeds enkele jaren geen doekjes om!

Gerrit Brendel schrijft het recht in je gezicht. Of je het nu leuk vindt of niet. Je gaat je misschien soms echt afvragen waar hij het in hemelsnaam over heeft? Maar wanneer je een beetje wakker begint te worden in de sprookjeswereld (schijnwereld/matrix) ga je steeds meer begrijpen wat Gerrit Brendel aan de nog niet ontwaakte mensen en zijn medelanders duidelijk probeert te maken.

Gerrit Brendel vervolgt zijn betoog op zijn kanaal met het volgende:

Deze vieze smerige moordenaars, want dat zijn het volgens Gerrit Brendel, moeten levenslang opgesloten worden. Dan daar bij nog de corrupte lieden, die menen dat de dokters, die glad maling hebben aan deze door de staat uitgevaardigde orders, beboet moeten worden met 3.000 euro. Die mensen die daarvoor gezorgd hebben verdienen even zo goed levenslang. En de rechters, die dit hebben uitgevaardigd, moeten hun ambt in leveren en een boete krijgen van 300.000 euro.

Waarom is dat nog niet teruggedraaid deze boetes, met een vergoeding aan de artsen van de aangerichte mentale schade. Als men nu nog niet in de gaten heeft met wat voor corrupte criminelen het volk in deze regering te maken heeft. Dan ben je al aan de debiele kant. Het is bijna ongelooflijk, dat een Regering, de politiek, gaat voorschrijven welke medicijnen wel en niet gebruikt mogen worden bij de genezing van de patiënt. Als dat geen dictatoriale acties zijn van een regering, dan weet ik niet meer wat het woord dictatuur betekent. Dus de regering gaat bepalen wie wel en wie niet gezond mag worden!

ZIJN JULLIE NU HELEMAAL VAN DE POT GERUKT - HET ZIJN WAANZINNIGE HANDELINGEN VAN EEN ZOOITJE GEBLACKMAILDE CRIMINELEN DIE DEZE WETTEN DICTEREN - DE WEF WETTEN.

Een particuliere organisatie die deze pedofielen, want dat zijn zij bijna allemaal, anders zaten zij niet op die plaats, volledig in de tang hebben. Die WEF is gecreëerd door de Rockenfellor clan, die eventjes gaat bepalen wie mag sterven en wie niet. Het simpele feit, nadat 8000 ambtenaren vrijstelling gekregen van de prik geeft het heel duidelijk aan. Hier zijn moordenaars en criminelen aan het werk. 

OPEN EN BLOOT - ZIJ DOEN ER NIET EENS STIEKEM OVER - IK BEN BENIEUWD WAT ZIJ ZULLEN DENKEN ALS ZIJ DE LUS MET HET TOUW ZIEN HANGEN - EN DAT DUURT NIET LANG MEER -HET KAN MIJ NIET TE VLUG GAAN SCHRIJFT GERRIT BRENDEL OP ZIJN KANAAL 'HET HIERNAMAALS'.

Bron tekst en Telegram kanaal Gerrit Brendel: https://t.me/Gerrit_Brendel

NEP KONING WILLEM-ALEXANDER

Nep koning Willem-Alexander tijdens zijn toespraak op de Dam (05-05-2020)
Nep koning Willem-Alexander tijdens zijn toespraak op de Dam (05-05-2020)

"Niet 'normaal' maken wat niet normaal is" zei nep koning Willem-Alexander al eens op de Dam in Amsterdam op 5 mei 2020...

Waarom is Willem-Alexander een nep koning? Bekijk en beluister de onderstaande video's:

DOE ZELF OOK ONDERZOEK EN INFORMEER JEZELF!

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.