Vertaal deze pagina naar:

WAAROM WORDT DE ENORME OVERSTERFTE DOOR COVID-19 INJECTIES VERZWEGEN IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD?

16-02-2023

Waarom wordt ieder onderzoek hiernaar geblokkeerd? Waarom wordt deze wereldwijde ramp verzwegen? Waarom wordt alles tegengewerkt?


Het zijn hele grote getallen de oversterfte die nu plaats vindt. Er is heel veel aan de hand, het is echt een mondiale ramp. Een natuurramp is verschrikkelijk, maar wat mensen elkaar aandoen is nog erger. Je wordt er niet vrolijk van.

Alle kartel leden in de Tweede Kamer moeten in Nederland gehoorzamen aan de dictators Rutte en Kaag. Ze moeten wel heel erg bang zijn voor de waarheid, dat ze heel veel doden op hun geweten hebben. De moordenaars en hun handlangers moeten veroordeeld worden!

De grote vraag is nog steeds WIE dat gaat doen?

En WANNEER?


Wij branden een kaarsje voor iedere dode die misleid werd door satanisten!

Wij branden voor iedereen een kaarsje die zich liet verleiden om zich met 1 of meerdere COVID-19 injecties of boosters te laten prikken. Het was helaas een dodenspuit die werd genomen. Mensen stierven binnen enkele uren na de injectie, enkele dagen later, enkele weken later, enkele maanden later of enkele jaren later.


Onze boodschap voor onze lezers

Een ieder mag zelf keuzes maken en ons wel of niet geloven wat wij in dit artikel schrijven.

R.I.P. aan iedereen die vervroegd is gestorven door de misleiding van de zogenaamde COVID-19 vaccinatie, wat geen vaccinatie was, maar wel een dodenspuit (genocidespuit/volkerenmoord).

Moeten we eerst door de grote verdrukking heen?


Met de GESARA beloftes van vrije gratis energie én dat er eindelijk toegegeven wordt dat er net zoveel olie als water is op deze planeet, tezamen met auto's die op water(stof) rijden, zou er pas echt oplossingen uit de bus kunnen komen.

Maar tot de vrijgave komt van alle verborgen patenten en GESARA implementatie wereldwijd, kan een normaal mens dit NOOIT betalen / gaan bolwerken wat ze allemaal nog voor de bevolking in petto hebben die satanisten.


Wie gaat Agenda 21 van de satanisten stoppen?

Hoe gaan we dat doen beste lezers?

Wanneer zijn we zover?