Vertaal deze pagina naar:

DE 5G MASTEN MOETEN WEG UIT NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD, WORD WAKKER!

08-12-2023

Kwaadwillenden kunnen de 5G straling verhogen, waardoor iedereen ineens dood neervalt, word wakker allemaal!

Dit geldt zeker voor diegenen die geïnjecteerd zijn met de gevaarlijke COVID-19 injecties.

Hoe gevaarlijk is 5G straling?

Veel mensen hebben nog steeds geen flauw idee wat 5G-straling met je lichaam of geest kan doen. Goede frequenties kunnen helend zijn voor ons lichaam en geest en sommige frequenties maken je lichaam of geest ziek en/of je kunt er zelfs plotseling door sterven. 

In combinatie met COVID-19 vaccinaties wordt het nog een stuk gevaarlijker. Straling veroorzaakt klachten als moeheid, griep, hart- en longproblemen en bloedstolsels. Wees erop voorbereid en ga tijdig denken en handelen in goede oplossingen, voordat het te laat is...

Omicron is geen ziekteverwekker maar een millimetergolf

De Italiaan Dr. Dominico BISCARDI heeft laten weten dat de zogenaamde Omicron variant geen ziekteverwekker is maar een bestralingsaanval in de vorm van millimetergolven. Dr. Biscardi werd kort nadat hij deze informatie publiek heeft gemaakt, dood in zijn huis gevonden. Toeval? Hij had zijn ontdekking naar zeggen al eerder aan de Europese Commissie gerapporteerd!

Om de nabij tegelijkertijd werd ook de voorzitter van de Europese Commissie David Sassoli dood gevonden. Deze juichte de bevindingen van Dr. Biscardi toe en wilde deze bekend maken. Zogenaamde. Nogmaals het is geen ziekteverwekker is een bestralingsaanval als het ware. Geloof het of niet. Doe ermee wat je goeddunkt. Wij vonden het belangrijk om het te delen.

Bron: https://canal7salta.com/2022/01/08/omicron-no-es-una-variante-sino-una-irradiacion-una-onda-milimetrica/

WAKE UP DE 5G MASTEN MOETEN WEG UIT NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD!

De illuminati wil de wereldbevolking reduceren naar max. 500 miljoen vrije wereldbewoners door middel van 5G en COVID-19 vaccinaties!

De vele familiegrafkisten staan al jaren klaar. Google naar "Franklin ter Horst en FEMAKAMPEN". Dit gaat hen lukken wanneer de bevolking in de (r)overheden blijft geloven. De illuminati hebben hun eigen koningen en afgod, Baphomet. Veel vrijmetselaars maken handgebaren wat leidt naar hun afgod Baphomet. Vrijmetselaars zijn lid van geheime en occulte genootschappen, die elkaar in loges treffen.

Lees de bron: https://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

En deze bron: https://niburu.co/binnenland/16102-rutte-neemt-iedereen-in-het-satanisch-ootje

Wat heeft Rutte en zijn handlangers ons tot heden gebracht?

Een hoop pijn en ellende! Denk aan de oversterfte van nu, (door COVID-19 vaccinaties) en vele vaccinatieschades, de Toeslagenaffaire (de vele uithuisplaatsingen van kinderen) en de hoge energierekeningen. Ze worden door Rutte en leden van het WEF (World Economic Forum) aangestuurd die Agenda 2030 uitvoert. Daarom moeten de boeren uit Nederland verdwijnen en willen ze het cash geld gaan verbannen uit de samenleving. Zodat we geen kant meer op kunnen straks. Want diegenen die het Merkteken van het Beest niet aannemen (de chip/QR code) kunnen straks niets meer kopen of verkopen. 

Lees Openbaring 13 van de Bijbel: https://bijbel.eo.nl/bijbel/openbaring/13

https://niburu.co/binnenland/16673-vrijmetselaar-rutte-gokt-op-nederlandse-gehoorzaamheid

Zolang we onwetend blijven gaan we nog veel meer pijn en ellende ervaren!

Wanneer we niet tijdig overstappen en denken in goede oplossingen zullen zij (de illuminati) de wereldmacht gaan grijpen over de onwetende en angstige bevolking. Denk na beste mensen en ga ook onderzoek doen. En ga allen in Uw eigen kracht staan en ga Uw eigen talenten, kennis en handvaardigheden en middelen inzetten voor Uw naasten en de wereldbevolking. Veel mensen zijn reeds bezig met humanitaire projecten.

Voorbeeld humanitair project: https://www.nooitmeerhonger.com/

Er wordt beweerd dat de White Hats alles weten en in controle hebben.

Veel kwaadwillende mensen zijn reeds geëxecuteerd volgens de berichten van Operation Disclosure Official. We kijken nu naar een film met vele acteurs. Mensen die op papier dood zijn schijnen nog in leven zijn, zoals: Prinses Diana, Michael Jackson, John F. Kennedy (Jr.) en Elvis Presley. 

We gaan het binnenkort zien en beleven wat er WEL en NIET waar is.

Onze vastberadenheid wordt als nooit tevoren op de proef gesteld, wat op dit moment misschien moeilijk lijkt, maar we wisten altijd dat dit nooit gemakkelijk zou worden. 

De kans om onze eigen realiteit te creëren ligt voor ons, want het zijn tijden als deze die ons dwingen te doen wat nodig is. Niet alleen noodzakelijk om te overleven, maar ook wat nodig is voor een leven dat de moeite waard is om geleefd te worden. 

Niets is wat het lijkt, dus houd een open geest. 

We worden collectief wakker als soort met een snelheid die nog nooit eerder is gezien. Dus gesp je vast, houd je ogen op de bal gericht en geniet van de rit, want het wordt nog veel vreemder en gekker voordat het beter wordt. Wij wensen U een behouden en goede reis.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN