Vertaal deze pagina naar:

WE HEBBEN GEEN LEGALE OVERHEID ER IS WEL EEN CRIMINELE ORGANISATIE DIE ZICH VOORDOET ALS OVERHEID, DIE DE POLITIE GEBRUIKT ALS STERKE ARM EN GERECHTSDEURWAARDERS GEBRUIKT ALS INCASSEERDERS.

17-04-2024

Stemmen is zelfs verboden en strafbaar in Nederland, we vallen tot heden onder de SHAEF wetten.

SHAEF is de afkorting van Supreme Headquarters Allied Expeditionary Force, het hoofdkwartier van de Opperbevelhebber van de Geallieerde strijdkrachten in noordwest-Europa, vanaf eind 1943 tot aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Generaal Dwight D. Eisenhower was gedurende de gehele periode de bevelhebber.

Op de tot heden toegezonden stembiljetten van de criminele organisatie (Nederland BV) stond zelfs duidelijk gedrukt leesbaar dat de stembiljetten goed bewaard dienden te blijven. Er waren nog steeds mensen die schijnbaar niet begrijpend konden lezen. 

Zolang de massa blijft stemmen op een criminele organisatie verandert er niets en zullen de rovers onze tijd en energie opzuigen, onze huizen plunderen, onze gronden afnemen en onze kinderen roven.

Wanneer staat U op?  Tot U helemaal niets meer bezit?

De vergeten klokkenluiders

Vele klokkenluiders gingen ons en jou reeds voor, (zie: https://www.sdnl.nl/klokkenluider.htm). Sommige klokkenluiders werden gekluisterd en monddood gemaakt die hun mond reeds open deden. Sommigen werden zelfs vermoord en/of vergiftigd. Hun drang was groot om voor gerechtigheid te kiezen.

Ben jij ook reeds zover? Het is nu de hoogste tijd om massaal op te gaan staan en te getuigen wat je te weten bent gekomen tijdens je werkzaamheden. Zwijgen is geen optie meer.

Samen zijn we sterk, de Waarheid moet naar buiten toe, de tijd is nu!

#WWG1WGA

De vraag is wanneer wij als samenleving 'NEE' zeggen tegen de criminele organisatie (roverheid/Nederland BV) en ons gaan verdedigen met een sterke arm.

OPEN BRIEF AAN HET AMERIKAANSE LEGER

Wij, het Volk, vragen jullie om ons te helpen ons land en onze soevereiniteit terug te nemen van de corporatie en de FED banksters en corrupte politici. We ontslaan ze allemaal!

Ze vertegenwoordigen ons niet langer; daarom zijn ze ontslagen!

We zijn er klaar mee om slaven te zijn en belastingen te betalen die onze regering verspilt en het is niet eens gedekt door goud, het is fiat waardeloos papier door de illegale en corrupte FED!

We willen dat de verkiezingen van 2020 worden vastgesteld; we weten dat jullie allemaal weten dat Jo Biden de pedo NIET heeft gewonnen. We hebben het recht om de regering te ontbinden als alle andere maatregelen zijn uitgeput.

We hebben op 6 januari 2024 protesten geprobeerd, konvooien, een groot aantal protesten, we zijn naar vergaderingen van schoolbesturen gegaan, naar gemeentevergaderingen, de Trump bijeenkomsten bijgewoond, die de terechte winnaar is!

Social Media Warriors Voting: election machines rigged & It was ALL rigged.

Zie de film RIGGED en Mike Lendel's Proof. 

We hebben vrienden en familieleden verloren door COVID-19 giftige vaccins en door het delen van de gruwelijke waarheid die al tientallen jaren voor ons verborgen wordt gehouden. 

De moord op Kennedy en 9/11 zijn slechts twee van de honderden voorbeelden die we zouden kunnen geven. We zijn moe van oorlogen en het betalen voor oorlogen die we NIET willen, tenzij vijanden ons aanvallen.  We willen ons land terug en eisen dat u zo snel mogelijk voor ons handelt, we willen actie, we willen onze soevereiniteit, we hebben er nooit mee ingestemd om bij onze geboorte een minicorporatie te zijn en alle hoofdletters op onze geboorteakte te zetten. We hebben er nooit mee ingestemd om als vee verhandeld te worden terwijl anderen onbewust $ aan ons verdienen.

We weigeren nog langer slaaf te zijn van de deep state. We willen dat NESARA zo snel mogelijk wordt geïmplementeerd. We zullen een andere, veel kleinere regering instellen zodra deze afschuwelijke, onbekwame mensen ontslagen en vervolgd zijn voor hun misdaden tegen ons en onze KINDEREN.

Patriotten die het hiermee eens zijn, deel het alsjeblieft.

Militairen die dit lezen, breng deze boodschap van Wij het volk naar jullie bevelhebbers.

Reageer op ons via het EAS-systeem. Patriotten dit moet viral gaan op elk platform.

Wij het volk hebben gesproken.

Het leger moet nu in onze naam handelen.

Voordat we geen land meer hebben!

Met alle respect,

HET AMERIKAANS VOLK

(Als je je geroepen voelt deel dit dan!)

Bron: https://t.me/QTHESTQRM

NEDERLAND IS TOT HEDEN ONDERWORPEN AAN DE WETTEN VAN S.H.A.E.F. BEZETTINGSMACHT

SHAEF werd in 2017 bekrachtigd en verplaatst van Washington DC naar Capitool nu onder leiding van President Trump. Dus nooit opgeheven zoals internet beweerd.

https://s-h-a-e-f.de/kontakt/ │ Bron: https://t.me/NASABULLSHIT/7848?single

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN