Vertaal deze pagina naar:

NIEUWS WAAR DE GROTE OMGEKOCHTE KRANTEN NOG STEEDS OVER ZWIJGEN / OF LIEVER GEZEGD OVER MOETEN ZWIJGEN VAN HUN OPDRACHTGEVERS!

08-12-2023

We proberen met dit artikel aan iedere lezer, de gewone man, politieman en vrachtwagenchauffeur, inzicht te geven wat er gaande is in Nederland en de rest van de wereld.

Het gaat interessant worden welk spel er nu gespeeld gaat worden in de Politiek.

Of gaat nu werkelijk het roer om in onze wereld? Blijf alert!

Blijf waakzaam, houd het drinkwater en de zee goed in de gaten, op alle fronten.

We staan kort voor een hele grote reset door Planet X op onze Aarde!

WIJ WILLEN MET DIT ARTIKEL GEEN MASSAHYSTERIE VEROORZAKEN!

In het kort: Het financiële systeem van de banken wordt overgenomen door het Quantum Financial System (QFS). Tijdens de reset door Planet X kan er een periode zijn dat ons internet en de stroom gaat uitvallen. Dit kan langere tijd duren, de schatting is dat dit 3 dagen zal duren, maar het kan ook veel langer zijn of korter zijn. Tijdens deze periode werken er geen pinautomaten en zullen alle winkels zeer waarschijnlijk gesloten zijn. Wees hierop voorbereid. In het verleden hebben wij hier reeds veel op Telegram over geschreven.

Tip: Word lid van het Telegram kanaal  GESARA NEDERLAND en VOLK WORDT WAKKER om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld.

https://t.me/GesaraNederlandhttps://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal

Wie dit artikel goed leest zal gaan begrijpen...

Woon je onder NAP in Nederland?

Wees voorbereid wanneer je in gebieden woont onder NAP. Nederland kan voor grote gedeeltes onder water gaan lopen, wanneer het water niet tijdig kan worden weggepompt door een tsunami (door Planet X), of weggepompt kan worden omdat de stroom is uitgevallen. Als je de reset wilt overleven ga dan nu jezelf rap inlezen, al is het wel een beetje aan de late kant, (en/of als je dat tot heden nog niet eerder hebt gedaan). Han Peeters beschrijft dit scenario in zijn boek Planet X. Dat wat er komen gaat geldt voor alle 8 miljard wereldbewoners. De schatting van onderzoekers is dat 1/3 van de wereldbevolking het gaat overleven. Wanneer het tij tijdig ten goede gaat keren zal het aantal overlevers vele malen hoger zijn, omdat dan de gevaarlijke 5G straling tijdig gestopt kan worden, die tijdens de SHIFT verantwoordelijk zal zijn voor vele slachtoffers en doden. Dus U bent bij deze gewaarschuwd wat U te doen heeft.

Wanneer het tij gaat keren...

Het kan echter ook heel anders uit gaan pakken wanneer het tij tijdig gaat keren in Nederland. Nederland is het land waar het kwaad uit is ontstaan (VOC tijd)

De hele wereldbevolking werd tot heden onderdrukt.

Luister naar de onderstaande video van Roeland om inzicht te krijgen waar topambtenaren en hooggeplaatsten in Nederland verantwoordelijk voor zijn. Daardoor kon de hele wereldbevolking elkaar in een constante wurggreep houden van chantage, geld, machtsspelletjes en machtsposities. 

Wanneer we dat stuk allemaal gaan begrijpen zijn we bevrijd en komt er eindelijk Wereldvrede en kan NESARA / GESARA wereldwijd worden uitgerold en gaan we wereldwijd genieten van alle uitvindingen en kennis die voorheen voor de wereldbevolking verborgen werd gehouden.

DEZE VIDEO IS SPECIAAL GEMAAKT VOOR DE WERELDBEVOLKING, POLITIE EN DEURWAARDERS IN NEDERLAND!

De redelijk slimme mensen onder ons en de mensen met een goed 'begrijpertje' zullen begrijpen wat in dit artikel staat geschreven en zullen ter harte nemen waarover wij hebben geschreven. Tip: Lees ook de links die in dit artikel worden aangereikt. U hoeft ons natuurlijk niet te geloven wat in dit artikel staat geschreven. Wij reiken U echter deze informatie wel aan, omdat wij dit uit naam van God moeten doen. Het is onze Missie voor alle wereldbewoners; waar zij ook wonen en waar zij zich ook bevinden hen te informeren. De grote omgekochte kranten informeren de bevolking hier niet over. 

Tijd van Noah

In de tijd van Noah was hetzelfde scenario aan de gang. U kunt ons nu wederom gaan uitlachen, dat deden ze in de tijd van Noah ook. Wij geven daar helemaal niets om. En als U het wel begrijpt, steun onze Waarheidskrant dan met een extra donatie, zodat wij de bevolking kunnen blijven informeren.

Klik HIER als U onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media financieel wilt ondersteunen.

Snap je er echt helemaal niets van?

Laat je dan door iemand anders uitleggen wat wij in dit artikel bedoelen.

Wij, de Waarheidskrant van De Nieuwe Media, hebben de taak op ons genomen om de onwetende wereldbevolking blijvend te informeren zolang dat voor ons mogelijk is. Een aantal mensen zullen hiermee worden gered, omdat ze de juiste beslissingen gaan nemen voor zichzelf en hun dierbaren. 

Wanneer U veel op Uw kerfstok heeft zult U nu of straks Uw eigen Karma gaan ervaren en ook wanneer U Uw eigen onverwerkte conflicten nog niet heeft opgelost. 

Gerechtigheid zal gaan geschieden, zowel op aarde als in de hemel. 

Zo God Wil Zal Geschieden.

Het tij lijkt nu te gaan keren in Nederland!

Er komt een debat in Nederland over de oversterfte. Omtzigt haalde een meerderheid voor het debat over OVERSTERFTE! D66 & VVD zijn nu uitgespeeld, dit zijn goede geluiden.

Politievakbond Osa in Italië sloeg alarm!

"Te veel sterfgevallen en ziektes bij de politie, we hebben het algemeen bestuur om de gegevens gevraagd. Veel agenten vertellen ons dat ze zich na vaccinatie slecht voelen." En in Catanzaro geeft de aanklager toestemming voor het onderzoek naar correlatie met een overleden 29-jarige politieagente. 

Plotselinge ziekten en sterfgevallen bij de politie verontrusten de agenten. Afgelopen 17 november 2023 lanceerde de Osa-vakbond (Autonome Vakbondsorganisatie) officieel een onderzoek naar de oorzaken van sterfgevallen als gevolg van zelfmoord of plotselinge ziekte onder geüniformeerde operators. 

Antonio Porto, nationaal secretaris van Osa , strijdt al een tijdje om het probleem van vaccingerelateerde bijwerkingen onder politieagenten onder de aandacht te brengen. Een strijd die hij persoonlijk betaalde door ook een aantal schorsingen te ondergaan vanwege de vaccinatiereden, ook al werden deze opgelegd binnen zijn vakbondsactiviteit. 

Je kunt deze held, Antonio Porto volgen [hij heeft veel geriskeerd en heeft zelfs ontslag gekregen, om de waarheid naar buiten te brengen]. Bron en lees hier meer: https://t.me/antonioporto73.

Je kunt het artikel via "Google Zoek" lezen in het Nederlands.

https://lanuovabq.it/it/allarme-decessi-e-malori-in-polizia-vogliamo-i-dati

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN