Vertaal deze pagina naar:

WELKE AGENDA VOERT GEERT WILDERS UIT IN NEDERLAND? EEN BOEKJE OPEN OVER ZIONIST GEERT WILDERS VAN DE POLITIEKE PARTIJ PVV

26-11-2023

Wie stemde op Geert Wilders PVV? Wie een beetje gaat spitten in het verleden van Geert Wilders komt echt van alles tegen!

Wie is Geert Wilders en wat is zijn Agenda voor de machthebbers (Zionisten) achter de schermen?

Tip: Lees ons artikel over Geert Wilders (PVV) eens rustig door en beluister de video's.

Reacties over Geert Wilders kunt u zenden aan: redactie@waarheidskrant.nl

De volgende die aan de beurt is om exposed te worden is Fred Teeven.

https://www.misdaadjournalist.nl/2015/03/11/cees-helman-spreekt-vanuit-colombia/

GETUIGENIS SATANISCH RITUEEL MISBRUIK LARS ROUMEN OVER GEERT WILDERS (video 1)

GETUIGENIS SATANISCH RITUEEL MISBRUIK LARS ROUMEN OVER GEERT WILDERS (video 2)

Geert Wilders misleidde de bevolking om zich te laten injecteren met een COVID-19 injectie.

Welke batch heeft U gehad? U kunt het HIER checken.

Geert Wilders is de Mol…!!

Waarom is Geert Wilders niet eerlijk over zijn eigen dubbele paspoorten; het Nederlandse en Israëlische paspoort…? Maar ondertussen wel Tweede Kamervoorzitter Arib afbranden om haar dubbele Nederlands-Marokaanse nationaliteit..!

Het verhaal van Wilders op het genoemde kerstdiner in 1984 verhaalt ook over zijn verblijf in een kibboets in Israël. Daar zou Geert gerekruteerd zijn door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de Amerikaans-Zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel, ook al probeert Geert Wilders dat met alle macht te verbergen. Naar eigen zeggen zou de 28-jarige Geert Wilders vervolgens een aantal jaren een zware opleiding bij de Mossad hebben gehad en een Israëlisch paspoort gekregen.

Daarmee is het natuurlijk heel bijzonder dat juist deze populistische politicus, van leer trekt tegen de dubbele paspoorten van de nieuwe Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib, die de Nederlandse én Marokkaanse nationaliteit heeft.. Waarom begint niet één van de Tweede Kamer-politici over dit dubbele paspoort van Wilders en over ZIJN dubbele nationaliteit..? Enfin, een heel verhaal over de uitlatingen van Wilders komt van de vroegere medewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, dat wordt bevestigd door haar man J. Kwint. Het is Hendrick Smit die in deze YouTube laat zien met hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd. Bron: https://www.wanttoknow.nl/politiek/geert-wilders-is-de-mol/

Maffia organisatie

En het was een KRO reporter die in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders' politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten...? 

Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..! Bron: https://www.wanttoknow.nl/politiek/geert-wilders-is-de-mol/

De criminele rechtsstaat Nederland

Geert Wilders is linksboven afgebeeld in deze fotocollage.
Geert Wilders is linksboven afgebeeld in deze fotocollage.

Een rechtsstaat welke de Fundamentele rechten van de mens schendt. 

Note: Het navolgende, ongeverifieerde verhaal is als ware gebeurtenissen gepresenteerd. Gezien de details houden wij er ernstig rekening mee dat dit verhaal de waarheid zou kunnen bevatten. Deze gegevens zijn bij politie alsmede de MSM aangeboden, doch hier is geen vervolg op gekomen. Wij zien het onze plicht, de lezer alsmede de rechtelijke macht langs deze weg dringend te verzoeken dit verhaal op de juiste merites te beoordelen. (o.a. op grond van art. 160+161+162 Sv)

Getuigen spreken over de aanwezigheid van ca. 50-60 man/vrouw die daar fors voor moeten betalen, waaronder, Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros (Györge Schwartz), P.H. Donner, Hirsch Ballin, E. van den Emster, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Carla Eradus, Geert Wilders, Mark Rutte, Joris Demmink, Guus Pareau Dumont (Psychiater Friso).

Een gouden business voor de Topcriminelen, waar bedragen van € 250.000,- de ronde doen, maar belangrijker is de opgedane contacten en foto en film opnamen. Het is niet moeilijk te raden dat hierna chantage, allerlei wegen heeft geopend. 

In 2005 zijn veel meer gegevens hieromtrent overhandigd aan de Telegraaf. De Telegraaf wilde/durfde/kon dit verhaal van het gruwelijke gebeuren niet afdrukken. (We weten nu waarom). In plaats daarvan is er een stuk in de Telegraaf verschenen over de jeugddetentiecentra in Nederland die in de loop der jaren tientallen gasten zijn "kwijtgeraakt".  Een kranten artikeltje, waar de groot criminelen , maar ook betrokkenen geen nacht van hebben wakker gelegen.

De martel/moordvoorstellingen in Nederland zijn begonnen door de bovengenoemde Top criminelen toen zij zich eenmaal in België in geworsteld hadden via de Cercle Lorraine te Brussel in een club Belgische adellijken die zich standaard bezig hielden met de jacht op kinderen. De letterlijke jacht op kinderen wel te verstaan. Een jacht die overdag plaats vond en vindt, o.a. bij de plaats Oudergem in België.

De satanische martel-/moordvoorstellingen met kinderen vindt al 2 decennia plaats op een locatie in eigendom van deze topcriminelen, o.a. in de panden die zich bevinden aan de U-vormige weg die uitkomt op de Elburgerweg te Hattemerbroek. De toegang tot deze U-vormige weg is verborgen achter een rij bomen. Een locatie met een theater en daarnaast wat men noemt een hotel, wat echter geen hotel is. Vaak wordt hier een groep Polen gehuisvest om de schijn op te houden.

Het theater is een kaal gebouw met bestaande uit 1 grote zaal, die voorzien is van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad voor ca. 50-60 pedofiele en satanische sadisten. Bij deze voorstellingen "zijn" gezien de volgende personen: Johan Friso, Mabel Wisse Smit onder begeleiding van George Soros (Györge Schwartz), P.H. Donner, Hirsch Ballin, E. van den Emster, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Carla Eradus, Geert Wilders, Mark Rutte, Joris Demmink, Guus Pareau Dumont (Psychiater Friso). (Lesbische Mabel nestelde zich voor contact naast Johan Friso, waardoor de criminelen in 2003 aanleiding zagen Peter R. de Vries in te seinen over de verblijfplaats van Charlie da Silva om te voorkomen dat Mabel het koninklijk huis zou binnen rollen. Dit mislukte echter.

Peter van Korlaar kent Gerlof Leistra goed en heeft o.a. geregeld dat zijn oudste dochter Inez bij Elsevier in dienst kon komen.  Guus Dumont was sinds 1952 getrouwd met T. Brunsveld Keizer doch gingen 1980 uit elkaar. Later volgde de officiële scheiding. Guus Pareau Dumont trouwde in veel later stadium met Carla Eradus. De toegangsprijzen tot dit "evenement" bedroegen ca 10.000,- voor de speciaal genodigden.

Het te misbruiken kind wordt naar het "hotel" gebracht waar het kind een drogering in een drankje krijgt. Intussen loopt het theater vol met perverselingen. En dan begint het. Voor het ademloos toekijkende zieke publiek wordt dat slachtoffer dan meermaals gruwelijk verkracht en mishandeld door 2 van de criminelen. Een voorstelling van bijna 30 minuten gruweldaden. Die mishandelingen eindigen doordat de ene crimineel een lange ijzeren pijp tevoorschijn haalt met een punt. Vervolgens tilt de grootste crimineel het slachtoffer aan het middel op en spietst het slachtoffer op die ijzeren pijp. De crimineel die de pijp vast heeft, houdt die nog zeker een paar minuten omhoog en te zien is dat het slachtoffer stuiptrekt en dood gaat. Dan laat die crimineel die pijp met het slachtoffer er nog aan met een klap op de grond vallen.

Einde voorstelling.

Mabel, Soros en Erdogan aan één tafel

Een boekje open over Geert Wilders

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1 ► https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2 ► https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3 ► https://capoditutticapi009.blogspot.com/